• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kanama

Görürsün canım. Zaman su gibi akıyor. Sabret ve kendine dikkat et. Benim annem baktı o günlerde hep bana sağolsu seninde varsa birileri. Tehlike geçene kadar yardımcı olsunlar

kimsem yok :KK43:ailem turkiyede ben esimle yurtdisindayim..insallah biran once atlatirim,Allah buyuk.

aynen bende bu swjilde yasadim uc ay ama surekli yattım. dogumdada sikinti olmadi

masallah:nazar:
benim bugun kasiklarim agrimaya basladi,oyle aman aman kanama yok ama peceteye sildikce kirmizi kirmizi geliyor..insallah sadece 3 ay surer ve gecer.
ben surekli yatamam,simdi bile oglum burnumun dibinde..
dinlenmek tabi cogu seyin ilaci.
Allah buyuk,bi cikis yolu gosterir insallah.

Merhaba hanimlar,
lutfen konumu tasimayin,actigim gebelik bolumunde 1 tane dahi cvp alamadim:KK43: bu soru benim icin acil ve onemli.
8 haftalik hamileyim,dun aksam akintim kan kirmiziya cevirince acile gittik,rahmimde hematom(minik kanama golcugu) oldugunu soyledi doktor :KK42:
ilaclar verdi,butun gun yatip dinlenmen gerek dedi ama benim 2,5 yasinda cok hareketli bi oglum var ve surekli dinlenmem imkansiz:KK43:
benim sorum hamileliginde kanamasi olup saglikla yavrusunu kucagina alan var mi aranizda?
ne kadar surede gecti kanamaniz?
bu durum yani kanama dogum yaparken sorun olusturdu mu?
zaman ayirip okudugunuz icin tesekkurler,cvplariniz benim icin onemli,bilginiz deneyiminiz varsa lutfen benimle paylasin.
sevgiler.

canim benimde ilk hamileligimde hematom vardi biz aspirin tedavisi uyguladik vucut atsin diye. kanama olmasi hematomda iyi bisey aslinda cunku eger ilerleyen haftalarda daha da buyur ve sorun acar. benim vucudum kendiliginden yok etti kanamam olmadi ve cok sukur kizim saglikla normal dogumla dogdu. simdi 2.ye hamileyim kizim 13 aylik ve cok cok hareketli bende hic dikkat edemiyorum allaha emanet artik. Daha onceki ultrasonunda cikmadi mi canim hematom benimkini 6. haftada tespit etmisti doktorum.

Tam 8 haftalikken oldu ve aynen 2.5 yaşında kızım vardı. Dinlenmek ne mümkün? A ma benim hiç kırmızı olmadı. Pembe ve kahve oldu. 1 hafta sonra da geçti. Bir daha hiç sorun olmadı. 15 kiloluk cocuk kucağımda 9 ay bitti

canim benimde ilk hamileligimde hematom vardi biz aspirin tedavisi uyguladik vucut atsin diye. kanama olmasi hematomda iyi bisey aslinda cunku eger ilerleyen haftalarda daha da buyur ve sorun acar. benim vucudum kendiliginden yok etti kanamam olmadi ve cok sukur kizim saglikla normal dogumla dogdu. simdi 2.ye hamileyim kizim 13 aylik ve cok cok hareketli bende hic dikkat edemiyorum allaha emanet artik. Daha onceki ultrasonunda cikmadi mi canim hematom benimkini 6. haftada tespit etmisti doktorum.

masallah barekallah :nazar: insallah bende ve benim gibilerde saglilkla aliriz kucagimiza.
asprin tedavisini doktor mu onerdi peki?tam olarak nasil bisey? banada kan sulandirici ilac verdi,bunu icerken kanaman articak diye uyardi ama onemli olan sancilarin girmemesiymis,o hayra alamet degil dedi.
doktorumda kanin birikmesindense akmasi daha iyi ama kanaman cok artar kasiklarin ve belinle agriyla gelirsen almak zorunda kalirim dedi:KK61:
daha onceki ultrasondan cikmadi yani kanama vs bisey bulamadilar,ardarda iki alttan muayene oldum ve ertesi gunu kahverengi akintim basladi,8. haftadayim dun buldu gosterdi doktor kanamayi.
bilmiyorum ilk muayenede doktor cok mu zorladi ama keske alttan muayene kabul etmeseydim diye kendimi cok sucluyorum..:KK42: gerci oglumda da hep alttan baktilar olacagi varmis diyorum bitaraftan da bilmiyorum.

Tam 8 haftalikken oldu ve aynen 2.5 yaşında kızım vardı. Dinlenmek ne mümkün? A ma benim hiç kırmızı olmadı. Pembe ve kahve oldu. 1 hafta sonra da geçti. Bir daha hiç sorun olmadı. 15 kiloluk cocuk kucağımda 9 ay bitti

cok sukur karninizdaki bebeginiz saglikli,eminim cok zor olmustur.
doktorum kesinlikle cocugu tasimayacaksin dedi bana,Allahtan kucak istemiyor cok,aksamlari sarilip yatiyoruz yetiyor sanirim.
1 haftaya gecse oyle mutlu olurum ki..bugun kasiklarim agriyor,agridikca korkuyorum.

cok sukur karninizdaki bebeginiz saglikli,eminim cok zor olmustur.
doktorum kesinlikle cocugu tasimayacaksin dedi bana,Allahtan kucak istemiyor cok,aksamlari sarilip yatiyoruz yetiyor sanirim.
1 haftaya gecse oyle mutlu olurum ki..bugun kasiklarim agriyor,agridikca korkuyorum.
Umarım bir an önce düzelir. Bebeğim doğdu 15 aylık oldu. Benimki de kucak istemezdi ama tuvalet olsun, mama sandalyesi olsun taşırdım yani:)

masallah barekallah :nazar: insallah bende ve benim gibilerde saglilkla aliriz kucagimiza.
asprin tedavisini doktor mu onerdi peki?tam olarak nasil bisey? banada kan sulandirici ilac verdi,bunu icerken kanaman articak diye uyardi ama onemli olan sancilarin girmemesiymis,o hayra alamet degil dedi.
doktorumda kanin birikmesindense akmasi daha iyi ama kanaman cok artar kasiklarin ve belinle agriyla gelirsen almak zorunda kalirim dedi:KK61:
daha onceki ultrasondan cikmadi yani kanama vs bisey bulamadilar,ardarda iki alttan muayene oldum ve ertesi gunu kahverengi akintim basladi,8. haftadayim dun buldu gosterdi doktor kanamayi.
bilmiyorum ilk muayenede doktor cok mu zorladi ama keske alttan muayene kabul etmeseydim diye kendimi cok sucluyorum..:KK42: gerci oglumda da hep alttan baktilar olacagi varmis diyorum bitaraftan da bilmiyorum.

canim benimkide kan sulandirmak icindi, onu icmeye bak insallah kendiliginden gecicektir. simdi rahim genisliyor ondan da psikolojik olarak sancilarin olabilir sadece dinlen. rabbim korktugunla sinamasin insallah canim benim. alttan muayene olmakla alakasi yok. Ben yurtdisindayim burdaki hamileler luna parkta oyuncaklara biniyor, yuzuyor kosuyor hic bisey olmuyor. Allahim karnimizdakileride yanimizdakileride korusun insallah canim.

Benim ilk kızımda 8 haftada olmustu cok değildi benimde peceteye silince geliyordu 2 hafta falsn yattım dinlendim gecti simdi kızım 8 yasında:)) sonra 3 hamileligimdede 13 hafyada kanamam oldu ama coktu gece ic camasırımı pijamamı batıracak kadar ve 1 ay sürdü kahverengi akıntı seklinde bende genelde yatıp dinlendim. Ve simdi kızım 15 aylık :)) . Üzülme bisey olmaz allahın izniyle ama dikkat et dinlenmeye yatmaya bak.insallah sağsalim alırsın bebeğini kucagına..

Merhaba hanimlar,
lutfen konumu tasimayin,actigim gebelik bolumunde 1 tane dahi cvp alamadim:KK43: bu soru benim icin acil ve onemli.
8 haftalik hamileyim,dun aksam akintim kan kirmiziya cevirince acile gittik,rahmimde hematom(minik kanama golcugu) oldugunu soyledi doktor :KK42:
ilaclar verdi,butun gun yatip dinlenmen gerek dedi ama benim 2,5 yasinda cok hareketli bi oglum var ve surekli dinlenmem imkansiz:KK43:
benim sorum hamileliginde kanamasi olup saglikla yavrusunu kucagina alan var mi aranizda?
ne kadar surede gecti kanamaniz?
bu durum yani kanama dogum yaparken sorun olusturdu mu?
zaman ayirip okudugunuz icin tesekkurler,cvplariniz benim icin onemli,bilginiz deneyiminiz varsa lutfen benimle paylasin.
sevgiler.
4 ay kaanam oldu ,bisiycik olmadi ,normal dogum yaptim ,3 aylik kizim var

canim benimkide kan sulandirmak icindi, onu icmeye bak insallah kendiliginden gecicektir. simdi rahim genisliyor ondan da psikolojik olarak sancilarin olabilir sadece dinlen. rabbim korktugunla sinamasin insallah canim benim. alttan muayene olmakla alakasi yok. Ben yurtdisindayim burdaki hamileler luna parkta oyuncaklara biniyor, yuzuyor kosuyor hic bisey olmuyor. Allahim karnimizdakileride yanimizdakileride korusun insallah canim.

esim izin alabildi cok sukur,insallah dinlenirim onumuzdeki hafta.
bende yurtdisindayim,ilk hamileligimde bende yoyo gibi ordan oraya zipliyordum,bunda da oyleydim baslarda,ama en son agir poset tasidim sanirim zaten yatkindi bu sefer rahmim kanamaya,biseyler tetikledi..belki dedigin gibi rahim genislemesi de tetiklemistir canim.
cok cok tesekkur ederim destegin icin,yazdiklarin moral oldu.:KK200::KK36:
amin cumlemizin yavrusunu Allahim bagislasin

Benim ilk kızımda 8 haftada olmustu cok değildi benimde peceteye silince geliyordu 2 hafta falsn yattım dinlendim gecti simdi kızım 8 yasında:)) sonra 3 hamileligimdede 13 hafyada kanamam oldu ama coktu gece ic camasırımı pijamamı batıracak kadar ve 1 ay sürdü kahverengi akıntı seklinde bende genelde yatıp dinlendim. Ve simdi kızım 15 aylık :)) . Üzülme bisey olmaz allahın izniyle ama dikkat et dinlenmeye yatmaya bak.insallah sağsalim alırsın bebeğini kucagına..

:nazar:masallah Allahim ne guzel size bagislamis yavrularinizi,,darisi benim basima olsun insallah.
ilk hamileligimde lekelenmem dahi olmadi cok korktum bu yuzden,doktorda kanama cok olursa alirim diyince aklim basimdan gitti.
cok tesekkurler olumlu seyler paylastiginiz icin,sevgiler:KK36:

Benim 5.hafta baslayan kahve akintilar 8.hafta kana cevirdi.sonrada kalbi durdu aldilar kurtajla.ama bu seni korutmasin benim en bastan problwmliydi

Cnm bu kanamanin tek cozumu yatmak cunku kan akisi yattigin zaman duzene girer ayakta rahime basinc yaptigi icin kanaman olur malesef mumkunse sol yanina yat ayrica annenizin soyledigi sozde hic hoş degil karninizdaki de bir canli kalbi atiyor sonucta

Canım bende 3 aylık hamileyim ve progestan kıllanıyorum ve doktorum sürekli yatmamı soyledi yürümek bile yasak dedi,iliski yasak dedi.bende cok hareketli biriyim ama artık kısıtladım hareketlerimi rabbim yavrularımızı saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin insallah

Canlar
Ben de ayni sikintiyi yaşiyorum.bebek de kese de saglikli ama bebek ve keseyle alakasi olmayan lekelenmeler yaşiyorum.Allahtan miktari çok degil dr um onemsemiyor ama ben tedirginim.Allah yavrularimizi bizlere bağislasin.

8 ay yatarak gecirdim gunluk igne ve ilacclarla. Cok sukur bi sorun olmadi kizim 16 ayini bitiirdi bile:) Saglikla kucaginiza alirsnz insallah

Arkadasim benzer durum yasadi.Sanirim ilk 3 ay ara ara kanamasi oldu.Simdi cocugu 3 yasinda.

Merhaba cnm benimde kanamsm oldu hemde üç ped dolusu ben umidi kesmisken bebeğim yasiyomus meğer.dr um pregestoran verdi 16 haftaya kadar ictim ce kizim 10 aylik oldu allaha bin sukur çok tatlı bir prensesim var sende yat dinlen ben tattım hep saglikla al kucagina insallah cnm

Back