• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kanama

2 hafta surup gecer insallah benimde..
benim akintim kahverengi olarak basladi,esim onemsemedi hic ama ben cok huzursuz oldum bastan beri..
2 gun kahverengi akintim devam etti,dun aksamda normal adet kanamasi gibi kirmiziya donunce gittik hastaneye..
yasadigim yerde butun kontrolleri alttan yapiyorlar,hic hoslanmiyorum..tabi bunda bebegin kucuk olmasi da etkili ama icim icimi yiyor acaba buyuzden mi kanamam oldu diye..
bakacak kimsemiz yok,hic kimse..insallah biran once ayaklanirim oglumla ilgilenebilirim:KK42:
IInşallah iyi olacaksin cnm benim hep alttan baktilar sorunlu başladığı icin korkma bisey olmaz baksınlar arti isini yavaş yavaş yap her fırsatta yat dinlen.

Canim ben ilk haftalarimda 3 gun hastahanede yatmistim..serum takmislardi ve pruloton depot diye bir igne var bu hapin daha etkilisi doktor ondan vurdurmustu..eve cikarkende o gunde bir tane almistim vjrmuslardi...bol bol su ic 3 lt yeterli..ayaklarinin altina yastik koyup uzan butun gun...ben calistigim isi biraktim evdeyim be sadece yemek yapiyorum kanamam yok sukur ama bu haftanin sonuna kadar progestan hapa devam edicem kontrolde sorucam doktora hayirlat demisti..bize kari koca hayati dahi yasak canim..dusun artik..

yasadigim ulkede belki o igne farkli isimledir,doktora gidince sorarim cok sagolun.
eve elimden geldigince su iciyorum,hatirlattiginiz icin tesekkur ederim.
bizdede suan kari koca hayati yok,ben bu korkuyla yaklasamam da sanirim..yeterki bebegim iyi olsun kanama dursun,varsin dogum sonrasi olsun..

Oyle dememesi lazimda aslinda ama yiyecek rızkı varsa birsey olmaz üzme kendini..Aklinca seni rahatlatmak istedi belkide ama iste kurulan cumleler kirabiliyor bizleri..

aynen oyle..
hayir dunyadaki benim evladim tamam,ama karnimdakide benim:KK42: minnacik da olsa Allah bana vermis onu..
iste yaslandikca duygulari daha cok mantiga donuyor belkide..

IInşallah iyi olacaksin cnm benim hep alttan baktilar sorunlu başladığı icin korkma bisey olmaz baksınlar arti isini yavaş yavaş yap her fırsatta yat dinlen.

amin amin agzin bal yesin insallah,Allah razi olsun.
normalde elim ayagim durmaz,50 kilo biseyim,evin icinde vizir vizirdim..sabah kendimi yine kosarken buldum..yavaslamam lazim.:stop:

Bende 8.hafta gibi başlamıştı kanama ve artarak reg olur gibi 2,5ay sürdü.doktorlarında benimde umudum yoktu,her gün progestan iğne,crinone jel günde iki tane kullanıyordum hatta Bi ara haftada bir proluton depot iğne de eklenmişti sırf kanamanın kesilmesi için.sürekli yattım günde en az iki litre su iç dedi doktorlar onuda yaptım,hastanede de yattım çıktım.en son iğne yerlerim artık ödemli ve hissizdi hemşire komşum buralara masaj yap dağıtmaya çalış dedi,masaj yaptım ve akşamına kanama azaldı ve 2-3güne tamamen kesildi.

bilmiyorum tam sebebini ama sanirim aralari 10 yas olsada hic taraftar degildi,ise donmemi istiyordu ama ben ise donersem bidaha cocuk sayfasini acmam diyordum..arka arkaya olsunlar sonra hayatima bakarim dedim kendimce...Allah buyuk,Allah Rahman Rahim..insallah tum yavrulari korur icinde benimkini de.
Bence mantıklı düşünmüşsün.İnşallah evladını sana bağışlar.Burdan paylaşması yasak.Düşük olmaması için okunacak dualar var,araştır oku,aklına kötüyü getirme:KK66:

Benim iki hamileliğimdede kanamam oldu canım büyük oğlumda hastanede yatım. Hep yattım. Sende fırsat buldukça yat ağır kaldırma. İnş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :KK46:bı arada 21 ve 26yaşında oldu oğullarım

Bence mantıklı düşünmüşsün.İnşallah evladını sana bağışlar.Burdan paylaşması yasak.Düşük olmaması için okunacak dualar var,araştır oku,aklına kötüyü getirme:KK66:

oyle mi..tamam arastirip okurum cok sagol aklima getirdigin icin
surekli ya Halik ya Bari Ya musavvir esmalarini cekiyorum..ayetel kursi okuyorum yasin okuyorum,Rabbim herkesin dualarini kabul etsin insallah.

Benim iki hamileliğimdede kanamam oldu canım büyük oğlumda hastanede yatım. Hep yattım. Sende fırsat buldukça yat ağır kaldırma. İnş bebeğini sağlıkla kucağına alırsın :KK46:bı arada 21 ve 26yaşında oldu oğullarım

oyy masallah :nazar: biz ogunleri gorur muyuz,koskoca delikanlilar Allah nazardan saklasin.
tamam abla agir kaldirmam,elden geldigince dinlenirim.

amin amin agzin bal yesin insallah,Allah razi olsun.
normalde elim ayagim durmaz,50 kilo biseyim,evin icinde vizir vizirdim..sabah kendimi yine kosarken buldum..yavaslamam lazim.:stop:
:KK53: bende 52 ile hamile kaldim suan 2bucuk aylik hamileyim 56 kiloyum midem kotu yiyemiyorum cikariyorum ondan alamadim ama iki gundur iyiyim bende hic duramazdim yerimde simdide cok agir oldum neyse cnm bide kanaman cok degilmis buda iyi benimkide oyleydi silince geliyodu sadece bi gece cok geldi dr gittik bebek yok dusmus dedi sabah baska yere gittik iki kese varmis biri dusmus kanama ondan birinde bebegimin kalbi atiyordu:nazar: seninde gecicek insallah

Bende 8.hafta gibi başlamıştı kanama ve artarak reg olur gibi 2,5ay sürdü.doktorlarında benimde umudum yoktu,her gün progestan iğne,crinone jel günde iki tane kullanıyordum hatta Bi ara haftada bir proluton depot iğne de eklenmişti sırf kanamanın kesilmesi için.sürekli yattım günde en az iki litre su iç dedi doktorlar onuda yaptım,hastanede de yattım çıktım.en son iğne yerlerim artık ödemli ve hissizdi hemşire komşum buralara masaj yap dağıtmaya çalış dedi,masaj yaptım ve akşamına kanama azaldı ve 2-3güne tamamen kesildi.

cok gecmis olsun,igneyi nerden vurdular,gobek kalca?
siz nereye masaj uyguladiniz?hani masajla ilgisi olabilir mi kanamanin kesilmesinin sizce?

Bide benim ilk hamikeligim onca tedavi gördüm olmadi 5 yil sonra kendiliginden oldu senin yine bi cocugun var allahim sağlık versin karnindaki melegide korusun:nazar:

annen kendince moral vermeye çalışıyor

eskiden düşük vs çok normalmiş bir de

oğlun kreşe gidiyormuş da

birinden götürmesini rica edemez misiniz ya da servis vs gibi

hem o bunalmaz hem de siz dinlenirdiniz o sürede en azından

bari yemek vs çok uğraşmayın hazır bir şeylerle idare edinnn

kresi yarim gun,giderken esim biraksa yine ben almak zorundayim,kres 15 dk yuruyerek ve servisleri yok..burda tanidiklara oyle seyler rica etmek cok garipmis,ben rica etsem esim kesin tavir alir..bu ulkenin insani ailesi disinda kimseye yardim etmiyor.:KK43:
bu hafta gondermem sanirim ama 11 ocak itibariyle eger daha iyi olursam gonderirim insallah,en azindan esim birakir ben alir yavas yavas eve gelirim.
yok yemekle ugrasmam,sadece oglumu doyursam yeter.
ben findik fistik meyveyle idare ederim aksamda ya esim yapar ya da disardan getirir artik.

Bide benim ilk hamikeligim onca tedavi gördüm olmadi 5 yil sonra kendiliginden oldu senin yine bi cocugun var allahim sağlık versin karnindaki melegide korusun:nazar:

amin canim,hepimizinkini korusun insallah.
bizim evlatlarimiz ama Allahin kullari onlarda en nihayetinde.
Rahman ve Rahim olana teslimler,Rabbim minik kullarini korusun insallah.

yasadigim ulkede belki o igne farkli isimledir,doktora gidince sorarim cok sagolun.
eve elimden geldigince su iciyorum,hatirlattiginiz icin tesekkur ederim.
bizdede suan kari koca hayati yok,ben bu korkuyla yaklasamam da sanirim..yeterki bebegim iyi olsun kanama dursun,varsin dogum sonrasi olsun..
Bide adamlar anlasa benimkini 2 hafta evvel ortak face imizde aramalar bolumunde bir suru yollu kadin aratmis bakmis yakaladim..kendi telefonundan silmis ama benimkinde kalmis adresimiz ortak diye...aksamda kavga ettim face girdim arkadaslarimizin paylasimlarinizi girdugumuz ana sayfa dolasirken x isimli biri sohbet odasi diye bir grup araciligiyla msj paylasmis yorumlara bakin diye baktim ki ince tayt tangasi poposunu domaltmis azdim yazmis..ama pis erkeklerde saatin kaca diye soran sorana...benim tersin dondu o sohbet odasi yazisini tikladim kapali grupmus ve biz nedense o gruba katilmisiz..esim yan odada sigara iciyordu gittim bu ne dedim actim sayfayi gosterdim...sen mi uye oldun aba sayfamizda azmis kadin msj yollamis herkese bizum akrabalarimiz arkadaslarimiz girdumu bunu ne dicekler dedim karisi hamile adam seyinin derdinde..kirarim telefonunu dedim..ben girmedim katilmadim diyo hala..bende haa ben girdim aserdim galiba azmis kadinlara dedim

cok gecmis olsun,igneyi nerden vurdular,gobek kalca?
siz nereye masaj uyguladiniz?hani masajla ilgisi olabilir mi kanamanin kesilmesinin sizce?
kalçadan yapılıyor iğnelerin hepsi.göbekten kan sulandırıcı ve şeker hastalığı için olanlar diye biliyorum.kalçamı elimden geldiğince ovdum ödemleri dağıtarak.artık iğne yapıldığı gibi geri fırt diye dışarı çıkıyordu.ödemli yerlerdeki biriken ilaçlar masajla emildi vücuda dağıldı diye düşünüyorum.

Bide adamlar anlasa benimkini 2 hafta evvel ortak face imizde aramalar bolumunde bir suru yollu kadin aratmis bakmis yakaladim..kendi telefonundan silmis ama benimkinde kalmis adresimiz ortak diye...aksamda kavga ettim face girdim arkadaslarimizin paylasimlarinizi girdugumuz ana sayfa dolasirken x isimli biri sohbet odasi diye bir grup araciligiyla msj paylasmis yorumlara bakin diye baktim ki ince tayt tangasi poposunu domaltmis azdim yazmis..ama pis erkeklerde saatin kaca diye soran sorana...benim tersin dondu o sohbet odasi yazisini tikladim kapali grupmus ve biz nedense o gruba katilmisiz..esim yan odada sigara iciyordu gittim bu ne dedim actim sayfayi gosterdim...sen mi uye oldun aba sayfamizda azmis kadin msj yollamis herkese bizum akrabalarimiz arkadaslarimiz girdumu bunu ne dicekler dedim karisi hamile adam seyinin derdinde..kirarim telefonunu dedim..ben girmedim katilmadim diyo hala..bende haa ben girdim aserdim galiba azmis kadinlara dedim

hay Allahim...:KK43: hic empati duyarlilik yok,bu adamlari Allah islah etsin..cok uzuldum gercekten.
ne diyim bilemedim,Allah yaptigindan utandirsin burnunu surtsun insallah..:KK43:
sen kendini uzme,kir at telefonunu,sebebinde var hazir,yeter 3210dan bozma dede tlfu..:KK11:

oyy masallah :nazar: biz ogunleri gorur muyuz,koskoca delikanlilar Allah nazardan saklasin.
tamam abla agir kaldirmam,elden geldigince dinlenirim.
Görürsün canım. Zaman su gibi akıyor. Sabret ve kendine dikkat et. Benim annem baktı o günlerde hep bana sağolsu seninde varsa birileri. Tehlike geçene kadar yardımcı olsunlar

Back