• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kanama

Merhaba cnm benimde kanamsm oldu hemde üç ped dolusu ben umidi kesmisken bebeğim yasiyomus meğer.dr um pregestoran verdi 16 haftaya kadar ictim ce kizim 10 aylik oldu allaha bin sukur çok tatlı bir prensesim var sende yat dinlen ben tattım hep saglikla al kucagina insallah cnm
AMIN CANIM ÇOK SAGOL.biraz olsun içim rahatladi.senin gibi tecrübelilerin yazilarini okuyunca dr um rahat ol dedikçe korkularim biraz azaliyor ama lavaboya gidip lekelenemeleri görunce icimi yeniden bir tedirginlik kapliyor.
şmdilik benim yapacaģim bir şey yok.
sadce dua etmek ve dinlenmek..

Gecmis olsun saglikla alirsin kucagina insallah. Benim olmadi ama kuzenin 9ay kanamasi oldu nerdeyse 9ay hastanede yatti suanda saglikli 3yasinda bir oglu var. Korkma Allah sahibi olsun insallah.

Gecmis olsun saglikla alirsin kucagina insallah. Benim olmadi ama kuzenin 9ay kanamasi oldu nerdeyse 9ay hastanede yatti suanda saglikli 3yasinda bir oglu var. Korkma Allah sahibi olsun insallah.
Cok saol canim.inşallah dediğin gibi olur.bebeğim sağlikli olsun da ben her şeye raziyim.o_O

AMIN CANIM ÇOK SAGOL.biraz olsun içim rahatladi.senin gibi tecrübelilerin yazilarini okuyunca dr um rahat ol dedikçe korkularim biraz azaliyor ama lavaboya gidip lekelenemeleri görunce icimi yeniden bir tedirginlik kapliyor.
şmdilik benim yapacaģim bir şey yok.
sadce dua etmek ve dinlenmek..
Inşallah bişey olmaz sen rahat ol allahin dediği olur tedavi ni ol gerisi takdir ama kanama normalmis olabiliyomus bebegin saglikla dogar insallah allah size bağışlasın amin

Inşallah bişey olmaz sen rahat ol allahin dediği olur tedavi ni ol gerisi takdir ama kanama normalmis olabiliyomus bebegin saglikla dogar insallah allah size bağışlasın amin
Amin canim kanama bile değil lekelenme ama 3 gündur devam ediyor.dr ciddiye almasa da benim pisikolojimi allak pullak etmeye yetti:KK17:

Bende 5. Haftadan beri lekelenme yaşıyorum 2 kez çok şiddetli kanamam oldu haftada bir iğne ve progestan kullanıyorum bugün gittim rahimdeki kanama alanı Bebek'ten büyük risk devam ediyo dedi umarım geçer hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz

Merhaba hanimlar,
lutfen konumu tasimayin,actigim gebelik bolumunde 1 tane dahi cvp alamadim:KK43: bu soru benim icin acil ve onemli.
8 haftalik hamileyim,dun aksam akintim kan kirmiziya cevirince acile gittik,rahmimde hematom(minik kanama golcugu) oldugunu soyledi doktor :KK42:
ilaclar verdi,butun gun yatip dinlenmen gerek dedi ama benim 2,5 yasinda cok hareketli bi oglum var ve surekli dinlenmem imkansiz:KK43:
benim sorum hamileliginde kanamasi olup saglikla yavrusunu kucagina alan var mi aranizda?
ne kadar surede gecti kanamaniz?
bu durum yani kanama dogum yaparken sorun olusturdu mu?
zaman ayirip okudugunuz icin tesekkurler,cvplariniz benim icin onemli,bilginiz deneyiminiz varsa lutfen benimle paylasin.
sevgiler.
Merhaba bence oğlunuza bakacak birini yanınıza çağırmalısınız anneniz olabilir ve dınlenmeniz lazım benımde 6.haftalıkken bir kanamam olmustu 8.haftalıkkende kaybettim yatmanız lazım bol bol allah kucagınıza almayı nasıp etsın geçmiş olsun

Kızlar benımde şuan 30 haftalık bebegim dun kanamam oldu plesenta rahım duvarını kapatıyor benım kanama o yuzden olmus dedi doktorum erken dogum riskim var ipne falan basladık suan hast yatıyorum gözetım altındayım bu sekılde sorunu olan oldumu dogum ne zaman gerceklestı bana sezeryan ddi kapalı oldgu ıcın normal dogum olmazmıs öle söyledi doktorum

Back
X