Bende aynısındangeçmiş olsun yorum yapayım konunuz yukarı çıksın ben anlamıyorum ama anlayanlar muhakkak vardır..
Geçmiş olsun bi fikrim yok
Ama oğlunuza bakacak kimse yok mu en azından kanamanız geçen kadar?
Cnm bnm ilk 3 ay oldu ama peceteyle silince geliyodu haplar fayda etmiyo fazla en son igne verdiler iki tane olunla kesildi bence dr git igne iste
Öyle bir iğne iste demişsin ki ,sanki komşudan tuz iste der gibiCnm bnm ilk 3 ay oldu ama peceteyle silince geliyodu haplar fayda etmiyo fazla en son igne verdiler iki tane olunla kesildi bence dr git igne iste
sağlıkla kucağına alan var
ama sizin dinlenmeniz lazım
oğlunuza başkasının bakması eşiniz izin almayı denesin en azından
Bence anneniz öteki küçükken çocuk yaptığından tavır almış,bakamayacağını düşünmüş.izin olayini aramizda konustuk ama suan baska bi kurumda stajda,izin almasi imkansiz gibi..
onumuzdeki hafta sorarim bu hafta soramam dedi,bilmiyorum..
kv`de calisiyor..turkiyeye kanamali halimle gelmek istemiyorum,sadece ailem orda gozkulak olabilir,buraya geleceklerini hic sanmiyorum
zaten annem tutturmus duserse dussun,Allah oglunu sana bagislasin diyip duruyor,ben anlamiyorum bi anne bu kadar mi duygu yoksunu olabilir
Gecmis olsun cnm... benimde hamileligimin 7. Haftasında kanamam oldu sebebi iki kese vardi biri düştüğü icin kanamam oldu 2 hafta sürdü bi gun kan seklindeydi sonra kahverengiye döndü arti cnm herkesin farklı sebebi oluyo zaten kanamanin sebebini bulmak önemli seninde belli olmus gerçekten dinlenmek cok iyi geliyo ben hep yattim hâlâ daha bisey yapmıyorum sana bakacak biri varsa çağır derim Allah şifa versin...
Oyle dememesi lazimda aslinda ama yiyecek rızkı varsa birsey olmaz üzme kendini..Aklinca seni rahatlatmak istedi belkide ama iste kurulan cumleler kirabiliyor bizleri..izin olayini aramizda konustuk ama suan baska bi kurumda stajda,izin almasi imkansiz gibi..
onumuzdeki hafta sorarim bu hafta soramam dedi,bilmiyorum..
kv`de calisiyor..turkiyeye kanamali halimle gelmek istemiyorum,sadece ailem orda gozkulak olabilir,buraya geleceklerini hic sanmiyorum
zaten annem tutturmus duserse dussun,Allah oglunu sana bagislasin diyip duruyor,ben anlamiyorum bi anne bu kadar mi duygu yoksunu olabilir
Valla cnm o kadar yipratmisti ki beni kanamalar ha dustu ha duscek psikolojim bozulmustu madem igneyle gecicek beni nie 3 ay oyaladilar bilmiyorum igne istesin ki hmn gecsin die ole dedimÖyle bir iğne iste demişsin ki ,sanki komşudan tuz iste der gibi
Bnde hicbisey yaramadi cnm belki sennkini keser insallh ama artarsa hmn dr git derim igneler daha etkili oluyo bncevajinal progesteron verdi,bide kan ilaci..2 hafta sonra yine kontrolum var tabi Allah saglik verir kanamam artmazsa..
gittigim zaman sorayim igneyi..benimde oyle pedler doldurmuyor kanamam daha cok sildikce geliyor,tuvalete gitmeye korkuyorum
Bence anneniz öteki küçükken çocuk yaptığından tavır almış,bakamayacağını düşünmüş.
Öyle dedinde canım,ters tepki yapar.Zaten dr gitmiş,gerekenleri vermiş.Dr öyle derse dr kızabilirValla cnm o kadar yipratmisti ki beni kanamalar ha dustu ha duscek psikolojim bozulmustu madem igneyle gecicek beni nie 3 ay oyaladilar bilmiyorum igne istesin ki hmn gecsin die ole dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?