• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kanama

ariyana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
3.254
2.930
138
Merhaba hanimlar,
lutfen konumu tasimayin,actigim gebelik bolumunde 1 tane dahi cvp alamadim:KK43: bu soru benim icin acil ve onemli.
8 haftalik hamileyim,dun aksam akintim kan kirmiziya cevirince acile gittik,rahmimde hematom(minik kanama golcugu) oldugunu soyledi doktor :KK42:
ilaclar verdi,butun gun yatip dinlenmen gerek dedi ama benim 2,5 yasinda cok hareketli bi oglum var ve surekli dinlenmem imkansiz:KK43:
benim sorum hamileliginde kanamasi olup saglikla yavrusunu kucagina alan var mi aranizda?
ne kadar surede gecti kanamaniz?
bu durum yani kanama dogum yaparken sorun olusturdu mu?
zaman ayirip okudugunuz icin tesekkurler,cvplariniz benim icin onemli,bilginiz deneyiminiz varsa lutfen benimle paylasin.
sevgiler.

geçmiş olsun yorum yapayım konunuz yukarı çıksın ben anlamıyorum ama anlayanlar muhakkak vardır..

Cnm bnm ilk 3 ay oldu ama peceteyle silince geliyodu haplar fayda etmiyo fazla en son igne verdiler iki tane olunla kesildi bence dr git igne iste

Geçmiş olsun bi fikrim yok
Ama oğlunuza bakacak kimse yok mu en azından kanamanız geçen kadar?

yurtdisinda yasiyorum,esim disinda kimsem yok:KK43:
krese goturuyordum ama suan o bile imkansiz,esiminde calisma saatleri krese hic uygun degil..bebek arabasi dahi itmeyeceksin dedi doktor.:KK43:
insallah biran once duzelirim cunku oglum icinde hayat durdu:KK42:

sağlıkla kucağına alan var

ama sizin dinlenmeniz lazım

oğlunuza başkasının bakması eşiniz izin almayı denesin en azından

Gecmis olsun cnm... benimde hamileligimin 7. Haftasında kanamam oldu sebebi iki kese vardi biri düştüğü icin kanamam oldu 2 hafta sürdü bi gun kan seklindeydi sonra kahverengiye döndü arti cnm herkesin farklı sebebi oluyo zaten kanamanin sebebini bulmak önemli seninde belli olmus gerçekten dinlenmek cok iyi geliyo ben hep yattim hâlâ daha bisey yapmıyorum sana bakacak biri varsa çağır derim Allah şifa versin...

Cnm bnm ilk 3 ay oldu ama peceteyle silince geliyodu haplar fayda etmiyo fazla en son igne verdiler iki tane olunla kesildi bence dr git igne iste

vajinal progesteron verdi,bide kan ilaci..2 hafta sonra yine kontrolum var tabi Allah saglik verir kanamam artmazsa..
gittigim zaman sorayim igneyi..benimde oyle pedler doldurmuyor kanamam daha cok sildikce geliyor,tuvalete gitmeye korkuyorum:KK43:

sağlıkla kucağına alan var

ama sizin dinlenmeniz lazım

oğlunuza başkasının bakması eşiniz izin almayı denesin en azından

izin olayini aramizda konustuk ama suan baska bi kurumda stajda,izin almasi imkansiz gibi..
onumuzdeki hafta sorarim bu hafta soramam dedi,bilmiyorum..
kv`de calisiyor..turkiyeye kanamali halimle gelmek istemiyorum,sadece ailem orda gozkulak olabilir,buraya geleceklerini hic sanmiyorum :KK42:
zaten annem tutturmus duserse dussun,Allah oglunu sana bagislasin diyip duruyor,ben anlamiyorum bi anne bu kadar mi duygu yoksunu olabilir

Canim ben ilk haftalarimda 3 gun hastahanede yatmistim..serum takmislardi ve pruloton depot diye bir igne var bu hapin daha etkilisi doktor ondan vurdurmustu..eve cikarkende o gunde bir tane almistim vjrmuslardi...bol bol su ic 3 lt yeterli..ayaklarinin altina yastik koyup uzan butun gun...ben calistigim isi biraktim evdeyim be sadece yemek yapiyorum kanamam yok sukur ama bu haftanin sonuna kadar progestan hapa devam edicem kontrolde sorucam doktora hayirlat demisti..bize kari koca hayati dahi yasak canim..dusun artik..

annen kendince moral vermeye çalışıyor

eskiden düşük vs çok normalmiş bir de

oğlun kreşe gidiyormuş da

birinden götürmesini rica edemez misiniz ya da servis vs gibi

hem o bunalmaz hem de siz dinlenirdiniz o sürede en azından

bari yemek vs çok uğraşmayın hazır bir şeylerle idare edinnn

izin olayini aramizda konustuk ama suan baska bi kurumda stajda,izin almasi imkansiz gibi..
kv`de calisiyor..turkiyeye kanamali halimle gelmek istemiyorum,sadece ailem orda gozkulak olabilir,buraya geleceklerini hic sanmiyorum :KK42:
zaten annem tutturmus duserse dussun,Allah oglunu sana bagislasin diyip duruyor,ben anlamiyorum bi anne bu kadar mi duygu yoksunu olabilir
Bence anneniz öteki küçükken çocuk yaptığından tavır almış,bakamayacağını düşünmüş.

Gecmis olsun cnm... benimde hamileligimin 7. Haftasında kanamam oldu sebebi iki kese vardi biri düştüğü icin kanamam oldu 2 hafta sürdü bi gun kan seklindeydi sonra kahverengiye döndü arti cnm herkesin farklı sebebi oluyo zaten kanamanin sebebini bulmak önemli seninde belli olmus gerçekten dinlenmek cok iyi geliyo ben hep yattim hâlâ daha bisey yapmıyorum sana bakacak biri varsa çağır derim Allah şifa versin...

2 hafta surup gecer insallah benimde..
benim akintim kahverengi olarak basladi,esim onemsemedi hic ama ben cok huzursuz oldum bastan beri..
2 gun kahverengi akintim devam etti,dun aksamda normal adet kanamasi gibi kirmiziya donunce gittik hastaneye..
yasadigim yerde butun kontrolleri alttan yapiyorlar,hic hoslanmiyorum..tabi bunda bebegin kucuk olmasi da etkili ama icim icimi yiyor acaba buyuzden mi kanamam oldu diye..
bakacak kimsemiz yok,hic kimse..insallah biran once ayaklanirim oglumla ilgilenebilirim:KK42:

Oyle dememesi lazimda aslinda ama yiyecek rızkı varsa birsey olmaz üzme kendini..Aklinca seni rahatlatmak istedi belkide ama iste kurulan cumleler kirabiliyor bizleri..

Öyle bir iğne iste demişsin ki ,sanki komşudan tuz iste der gibi:KK48:
Valla cnm o kadar yipratmisti ki beni kanamalar ha dustu ha duscek psikolojim bozulmustu madem igneyle gecicek beni nie 3 ay oyaladilar bilmiyorum igne istesin ki hmn gecsin die ole dedim

vajinal progesteron verdi,bide kan ilaci..2 hafta sonra yine kontrolum var tabi Allah saglik verir kanamam artmazsa..
gittigim zaman sorayim igneyi..benimde oyle pedler doldurmuyor kanamam daha cok sildikce geliyor,tuvalete gitmeye korkuyorum:KK43:
Bnde hicbisey yaramadi cnm belki sennkini keser insallh ama artarsa hmn dr git derim igneler daha etkili oluyo bnce

Bence anneniz öteki küçükken çocuk yaptığından tavır almış,bakamayacağını düşünmüş.

bilmiyorum tam sebebini ama sanirim aralari 10 yas olsada hic taraftar degildi,ise donmemi istiyordu ama ben ise donersem bidaha cocuk sayfasini acmam diyordum..arka arkaya olsunlar sonra hayatima bakarim dedim kendimce...Allah buyuk,Allah Rahman Rahim..insallah tum yavrulari korur icinde benimkini de.

Valla cnm o kadar yipratmisti ki beni kanamalar ha dustu ha duscek psikolojim bozulmustu madem igneyle gecicek beni nie 3 ay oyaladilar bilmiyorum igne istesin ki hmn gecsin die ole dedim
Öyle dedinde canım,ters tepki yapar.Zaten dr gitmiş,gerekenleri vermiş.Dr öyle derse dr kızabilir

Back