sakin ol hayatım normaldır bazen bazı ınsanlarda oluyor yerlesırken bende olmadı ama arkadasımda olmadı ama sukurler olsun gayet guzel gıdıyor hamılelıgı .. beyaz ıc camasırı gıyın ve takip etarkadaşşlarr selamm , ben 6+4 haftalık hamileyim ama hafif pembe renkte kanamalarım oluyo arada doktoruma sordum çok şiddetli olmadığı müddetçe korkma biz bunlara bebeğin yerleşme süreci diyoruz dedi ama benim hala korkularım var benim gibi olan ama sağlıklı doğum yapan yada bebeğini düşüren varmı ?? merakla cvplarınızı bekliyorum
sakin ol hayatım normaldır bazen bazı ınsanlarda oluyor yerlesırken bende olmadı ama arkadasımda olmadı ama sukurler olsun gayet guzel gıdıyor hamılelıgı .. beyaz ıc camasırı gıyın ve takip et
arkadaşşlarr selamm , ben 6+4 haftalık hamileyim ama hafif pembe renkte kanamalarım oluyo arada doktoruma sordum çok şiddetli olmadığı müddetçe korkma biz bunlara bebeğin yerleşme süreci diyoruz dedi ama benim hala korkularım var benim gibi olan ama sağlıklı doğum yapan yada bebeğini düşüren varmı ?? merakla cvplarınızı bekliyorum
merhaba, benimde 6-7 haftalarda baslamisti ve 11. haftaya kadar filan bazen pembemsi bazen baya baya kipkirmizi kanamalarim oluyordu. Doktorum progestan hap vermisti. Sabah aksam kullandim onu. Suan 27 haftalik hamileyim. Bir problemim kalmadi cok sukur,
sende doktor kontrolunde dikkatli ol, kotu dusunme :) hayirli hamilelikler, dogumlar, bebisler.....
derdacım pembe degılde kırmızı kan gebelıkte tehlıkelıdır sende takıpte ol artarsa dra gıdersın hemen progestan falan verır merak etme kötü düşünüp streste yapma sakın
Kızlar adetim geçeli 10 gün oldu dün gece bebk çalışmasıda vardı soğan suyu içiyorum bu gün kanamam olmuş neden olabilir acil düşüncelerinizi yazarmısınız teşekkürlerrr
kuzum pembe kanama okey de kırmızıya donerse hemen doktora gıt tamam mı? canım benım korma Rabbım bebegını sana bagıslasınn..teşekkür ederim canım zaten sürekli peçete koyup takip ediyorum bazen kesiliyo bazen oluyo ama insan yine de korkuyo inşallah bişi olmazz :))
kuzum pembe kanama okey de kırmızıya donerse hemen doktora gıt tamam mı? canım benım korma Rabbım bebegını sana bagıslasınn..
öle yapcam canım ama pmbe şuan :) deli gibi kontrol yapıyorum yaa biri görse halime gülerr
olsun kontrol et sen kım gulerse gülsünnn ...
canım benimde öle olmuştu adet günümdü ama, ben adet oldum sanmıştım sonra kesildi ben de test yaptım pozitif çıktı halada hafif hafif kanamalarım devam ediyoo.:44:
bide arkdaşalr bişey sormak istiyorum..her kanama bittikten sonra arrdından kahverengi lekelenmem oluyo ..bu son iki kanamamdada hem kahverengi lekelnmeler kesilmedi hemde arada çamurumsu bişeyler akıyo..aynısı olan arkadaşlarvarmı acaba:::?bilgilendirirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?