• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kanama !!!

derda_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
134
0
46
İstanbul
arkadaşşlarr selamm , ben 6+4 haftalık hamileyim ama hafif pembe renkte kanamalarım oluyo arada doktoruma sordum çok şiddetli olmadığı müddetçe korkma biz bunlara bebeğin yerleşme süreci diyoruz dedi ama benim hala korkularım var benim gibi olan ama sağlıklı doğum yapan yada bebeğini düşüren varmı ?? merakla cvplarınızı bekliyorum

arkadaşşlarr selamm , ben 6+4 haftalık hamileyim ama hafif pembe renkte kanamalarım oluyo arada doktoruma sordum çok şiddetli olmadığı müddetçe korkma biz bunlara bebeğin yerleşme süreci diyoruz dedi ama benim hala korkularım var benim gibi olan ama sağlıklı doğum yapan yada bebeğini düşüren varmı ?? merakla cvplarınızı bekliyorum
sakin ol hayatım normaldır bazen bazı ınsanlarda oluyor yerlesırken bende olmadı ama arkadasımda olmadı ama sukurler olsun gayet guzel gıdıyor hamılelıgı .. beyaz ıc camasırı gıyın ve takip et

sakin ol hayatım normaldır bazen bazı ınsanlarda oluyor yerlesırken bende olmadı ama arkadasımda olmadı ama sukurler olsun gayet guzel gıdıyor hamılelıgı .. beyaz ıc camasırı gıyın ve takip et

teşekkür ederim canım zaten sürekli peçete koyup takip ediyorum bazen kesiliyo bazen oluyo ama insan yine de korkuyo inşallah bişi olmazz :))

merhaba, benimde 6-7 haftalarda baslamisti ve 11. haftaya kadar filan bazen pembemsi bazen baya baya kipkirmizi kanamalarim oluyordu. Doktorum progestan hap vermisti. Sabah aksam kullandim onu. Suan 27 haftalik hamileyim. Bir problemim kalmadi cok sukur,
sende doktor kontrolunde dikkatli ol, kotu dusunme :) hayirli hamilelikler, dogumlar, bebisler.....

merhaba, benimde 6-7 haftalarda baslamisti ve 11. haftaya kadar filan bazen pembemsi bazen baya baya kipkirmizi kanamalarim oluyordu. Doktorum progestan hap vermisti. Sabah aksam kullandim onu. Suan 27 haftalik hamileyim. Bir problemim kalmadi cok sukur,
sende doktor kontrolunde dikkatli ol, kotu dusunme :) hayirli hamilelikler, dogumlar, bebisler.....

teşekkür ederim canım ama doktor bana hap filan vermedi olabilir dedi şliddetlenmedikçe korkma dedi inşallah sana da hayırlı doğumlar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah tabiki ben de :)))

derdacım pembe degılde kırmızı kan gebelıkte tehlıkelıdır sende takıpte ol artarsa dra gıdersın hemen progestan falan verır merak etme kötü düşünüp streste yapma sakın

derdacım pembe degılde kırmızı kan gebelıkte tehlıkelıdır sende takıpte ol artarsa dra gıdersın hemen progestan falan verır merak etme kötü düşünüp streste yapma sakın

teşekkür ederim canım yaa takipteyim işte bakalım nolcak hayırlısı ..

Kızlar adetim geçeli 10 gün oldu dün gece bebk çalışmasıda vardı soğan suyu içiyorum bu gün kanamam olmuş neden olabilir acil düşüncelerinizi yazarmısınız teşekkürlerrr

Kızlar adetim geçeli 10 gün oldu dün gece bebk çalışmasıda vardı soğan suyu içiyorum bu gün kanamam olmuş neden olabilir acil düşüncelerinizi yazarmısınız teşekkürlerrr

canım benimde öle olmuştu adet günümdü ama, ben adet oldum sanmıştım sonra kesildi ben de test yaptım pozitif çıktı halada hafif hafif kanamalarım devam ediyoo.:44:

teşekkür ederim canım zaten sürekli peçete koyup takip ediyorum bazen kesiliyo bazen oluyo ama insan yine de korkuyo inşallah bişi olmazz :))
kuzum pembe kanama okey de kırmızıya donerse hemen doktora gıt tamam mı? canım benım korma Rabbım bebegını sana bagıslasınn..:emir_bebek::emir_bebek:

benimde olmuştu pembemsi akıntılarım ama banada doktorum korkulacak bir durum olmadıgını söyledi bencede korkulacak bi durum yok:24: :24:

inşallah bebekte sende iyisindir canım bende suan 7 haftalık hamile olmam gerekiyordu ama pazar günü kahverengi akıntı sonrasında kırmızıya döndü ve bebegimi aldılar malesef 4+5 günlük kalmış gelişmemiş
sen ihmal etme doktoruna mutlaka git

bende 9 hafta 3 günlük hamileyim. aynı durum 1 hafta önce benimde başıma geldi. hemen hastaneye gittik test falan yaptılar ultrasona aldılar bebek iyi kalp atışları oluyor. yaklaşık 2 gün bende senin gibi kana gecirdim. ancak yapılan testler ve kontrol sonucu doktorum korkmamamı eğer aşımı kanama olursa korkulcak bir durum olduğunu söyledi. banada progestan verdi ancak ben günde 1 kere kullanıyorum onuda yatmadan önce. şuan gayet durumum iyi. inşallah bişey olmaz

slm kızlar 5.haftamdan beri kanamalı olarak geçiriyoum ve her seferinde aşırı kanamam oluyo,şu an 14.haftamdayım çok şükür bu haftaya kadar geldim..bundan sonrası hayrlısı inş bi sorun çıkmaz

bide arkdaşalr bişey sormak istiyorum..her kanama bittikten sonra arrdından kahverengi lekelenmem oluyo ..bu son iki kanamamdada hem kahverengi lekelnmeler kesilmedi hemde arada çamurumsu bişeyler akıyo..aynısı olan arkadaşlarvarmı acaba:::?bilgilendirirseniz sevinirim

bide arkdaşalr bişey sormak istiyorum..her kanama bittikten sonra arrdından kahverengi lekelenmem oluyo ..bu son iki kanamamdada hem kahverengi lekelnmeler kesilmedi hemde arada çamurumsu bişeyler akıyo..aynısı olan arkadaşlarvarmı acaba:::?bilgilendirirseniz sevinirim

canım senin her ay belli aralıklar la oluyo heralde adet kanaması gibi benim öle değil hafif pembe bi akıntım oluyo zamanı belli değil yani öle bi kahverengilikte yok sen doktora sordun mu canım ne dedi ? bana yoğun olmadıkça ve kırmızı olmadıkça bişi olmaz korkma dedi ..

Back