- 9 Kasım 2020
- 51
- 14
- 26
- Konu Sahibi minikmucize12
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımCanım sonucum 2100 çıktı kese görülmedi icin hala kimyasal olabilir , dış gebelik olabilir veya sağlıklıda olabilir dedi Cuma günü tekrar kontrole çağırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımCanım sonucum 2100 çıktı kese görülmedi icin hala kimyasal olabilir , dış gebelik olabilir veya sağlıklıda olabilir dedi Cuma günü tekrar kontrole çağırdı
Canım benim kanamam çok şükür buvun kahverengiye dönmeye başladı inşallah benimde kesilir kahverengi alıntı ne kadar sürdü sendeBenim başıma geldi canım baya oldu kanamam sonra kahverengiye dondu ve kesildi progestan kullandım bende . Şükür bebeğe olmadi bisey arada olabiliyor normal karşılıyor doktorlar için rahat olsun çok iş yapma kalkma
4 güne yakın sürdü azalarak sonra bir daha olmadi.Canım benim kanamam çok şükür buvun kahverengiye dönmeye başladı inşallah benimde kesilir kahverengi alıntı ne kadar sürdü sende
Artık kafayı yemek üzereyim gündüzleri hiç yok kanama neredeyse ama gece kanama oluyo her gece kalkınca pecetede toz pembe rengi kanama oluyo gündüz olmayan kanama gece neden olur anlam veremiyorum Dua edin hemen bitsin gitsin kanama4 güne yakın sürdü azalarak sonra bir daha olmadi.
Inşallah edicem dua . Bazı gebeler 9 ay kanama görebiliyor internette okumuştum . Belki herşey normaldir sizin de .Artık kafayı yemek üzereyim gündüzleri hiç yok kanama neredeyse ama gece kanama oluyo her gece kalkınca pecetede toz pembe rengi kanama oluyo gündüz olmayan kanama gece neden olur anlam veremiyorum Dua edin hemen bitsin gitsin kanama
Benim de öyle oluyor gûndüz duruyor gece başlıyor bugün sabaha karşı uyandım lekelenme kana dönmüş hem de parca da vardı hemen acile gittim bebek iyi iğne yaptılar yarın da kendi doktorum hastaneye yatıracakArtık kafayı yemek üzereyim gündüzleri hiç yok kanama neredeyse ama gece kanama oluyo her gece kalkınca pecetede toz pembe rengi kanama oluyo gündüz olmayan kanama gece neden olur anlam veremiyorum Dua edin hemen bitsin gitsin kanama
Merhaba ne durumdasınız şuan merak ettim, 12. Haftadayım benimde kanamam var maalesef dün gece bir anda su gibi kan geldi bebek iyi gözüküyor progestan başladık inşallah şifa olur.. Sizin geçti mi kanamanız umarım şuan çok iyisinizdirArtık kafayı yemek üzereyim gündüzleri hiç yok kanama neredeyse ama gece kanama oluyo her gece kalkınca pecetede toz pembe rengi kanama oluyo gündüz olmayan kanama gece neden olur anlam veremiyorum Dua edin hemen bitsin gitsin kanama
Merhabalar bende de 13. Haftada kahverengi lekelenmeler var siz nasılsınız şimdiBendede 13 haftada başladı şimdi 14 e girdim benimde inşallah sizin gibi olur ama kanamanın ne zaman biteceğini kimse söyleyemiyi