Hamilelikte kanama

Benim başıma geldi canım baya oldu kanamam sonra kahverengiye dondu ve kesildi progestan kullandım bende . Şükür bebeğe olmadi bisey arada olabiliyor normal karşılıyor doktorlar için rahat olsun çok iş yapma kalkma
Canım benim kanamam çok şükür buvun kahverengiye dönmeye başladı inşallah benimde kesilir kahverengi alıntı ne kadar sürdü sende

4 güne yakın sürdü azalarak sonra bir daha olmadi.
Artık kafayı yemek üzereyim gündüzleri hiç yok kanama neredeyse ama gece kanama oluyo her gece kalkınca pecetede toz pembe rengi kanama oluyo gündüz olmayan kanama gece neden olur anlam veremiyorum Dua edin hemen bitsin gitsin kanama 😪

Artık kafayı yemek üzereyim gündüzleri hiç yok kanama neredeyse ama gece kanama oluyo her gece kalkınca pecetede toz pembe rengi kanama oluyo gündüz olmayan kanama gece neden olur anlam veremiyorum Dua edin hemen bitsin gitsin kanama 😪
Inşallah edicem dua . Bazı gebeler 9 ay kanama görebiliyor internette okumuştum . Belki herşey normaldir sizin de .

Benim de öyle oluyor gûndüz duruyor gece başlıyor bugün sabaha karşı uyandım lekelenme kana dönmüş hem de parca da vardı hemen acile gittim bebek iyi iğne yaptılar yarın da kendi doktorum hastaneye yatıracak

Arkadaşlar merhaba benim 1 hafta önce kanamam oldu ondan önce idrar yolu emfeksiyonu tanısı konmuştu 1 gece hastanede kaldım kanamam durdu 1 hafta geçti bugün kahverengimsi lekeleniyorum doktorum olabilir demişti lavaboya çıktıkça kansız böyle minik parçamsı şeyler ver normalmi

Merhaba ne durumdasınız şuan merak ettim, 12. Haftadayım benimde kanamam var maalesef dün gece bir anda su gibi kan geldi bebek iyi gözüküyor progestan başladık inşallah şifa olur.. Sizin geçti mi kanamanız umarım şuan çok iyisinizdir

Merhabalar bende 22 haftalık hamileyim. 11 haftalıkken başladı kanamalarim ve hala devam ediyor öyle leke falanda değil adetli gibiyim. Sadece 2_3 gün hic gelmediği olmuştur. Bebek iyi gelişimi herşeyi normal ayrıntılı ultrason da iyiydi ama kanamanın nedeni belli değil😔 çok can sikici 2. Hamileliğim ilki böyle değildi 9 ay kanaması olan varmış sanırım bende onlardanim

Bu post acilali cok olmuş ama benimde aynı şeyler başımda 3.gebeligim herşey iyiydi birden 5.haftamda kahverengi lekelenme oldu doktora gittim sonra keseyi gördü normal dedi ertesi gun pembemsi gelmeye başladı yine gittim progestan verdi ama bugün hala devam ediyor agrimda oluyor arada belimde ve kasigimda kan pihtilari geliyor peçete silinince siyah renkte minik doktora gitmek istemiyorum artık alttan muayne ediyor çünkü sürekli ama çok da korkuyorum

X