kızlar mrb. aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldiniz..herşey ne kadar karışık değil mi arkadaşlar hepimize farklı şeyler ben 24 haz.dkt. kontrole gitmiştim aspirini sordum hamile kalmadan önce önermediklerini onuda yumurtlama döneminde rahimde az da olsa kanama olurmuş onu biz hafif bir sancıyla belki hisseder belkide hissetmezmişiz kanamayı arttırmasından dolayı asprini hamile kalmadan önce önermediğini söyledi ege üniv. fuat akercan benim doktorum ondan dolayı sadece folic plus verdi bana ....
seda balım nasılsınız?
guzincim merhaba.valla bende 6ayadan beri korunmayı baıraktım ama olmuyor işte bu altı ay içinde ben bilmiyerek aspirin aldım devamlı ama dr.um bana demiş ben anlıyamamışım ve söylediğimde sakın alma şuan dedi hamile kalmanı geçiktirir ded yani bilmiyorum nezaman olacak bu hamilelik ve ondan sonrasıda stres allah yardım etsin hepimize
canım biliyorum seni senin yazdıklarınıda takip ediyorum yazmıyanların canı sağolsun ama yazsalar daha iyi olur bazı şeyler paylaştıkça çözüme ulaşıyor buradaki arkadaşlar olmasaydı belki ben bu testleri yaptıramıyacaktım yeni olanlarda bizim yazdıklarımızı okur ve bir yardımımız dokunur belki,ben leylime biraz stem yaptım oda sağolsun hemen yazmış nedense tanımıyorum ama onu çok sevdim burada onunda olmasını istiyorum,ben ikinci kez aşılama olacağım ilk normal yolla gebe kaldım ikincisinde aşılama yaptırdım oda tuttu ama öldü şimdi ikinci aşılamayı yaptıracağım yani üçüncü bebek için uğraşıyorum ve gelişmeleri burada yazacağım inşallah,umarım herkes yazar birbirimize destek oluruz,amin Allah cümlemizin yardımcısı olsun.a.s.
canım biliyorum seni senin yazdıklarınıda takip ediyorum yazmıyanların canı sağolsun ama yazsalar daha iyi olur bazı şeyler paylaştıkça çözüme ulaşıyor buradaki arkadaşlar olmasaydı belki ben bu testleri yaptıramıyacaktım yeni olanlarda bizim yazdıklarımızı okur ve bir yardımımız dokunur belki,ben leylime biraz stem yaptım oda sağolsun hemen yazmış nedense tanımıyorum ama onu çok sevdim burada onunda olmasını istiyorum,ben ikinci kez aşılama olacağım ilk normal yolla gebe kaldım ikincisinde aşılama yaptırdım oda tuttu ama öldü şimdi ikinci aşılamayı yaptıracağım yani üçüncü bebek için uğraşıyorum ve gelişmeleri burada yazacağım inşallah,umarım herkes yazar birbirimize destek oluruz,amin Allah cümlemizin yardımcısı olsun.a.s.
leylim nifi sizin çocuklarınız varmı?
seda balım nerelerdesiniz ?bebişleriniz nasıl ?bi haber
balım çok sevindim ne mutlu sana allah torununu da kucağına almak nasip etsin ?iğnelere devammı?çok sevindim senin adına....
kızlar iğneler bulunmuyor diye yazmıştınız doktorumda bulunmadığını yani zor bulunduğunu söyledi eczanenize sorun hangisini getirebilirse ben onu raporda çıkarayım dedi ama rapor çıkmadan iğnelerin bir kaçtanesini almam lazımmış fiyatını ne kadar bide cleaxan 0,4 kullanmamı istiyor tabi bulabilirsem siz bu ilacı şuanda bulabiliyormusunuz.
canım çok sağol hemen cevapladığın için belki bende bulabilirim fiyatıda korktuğum kadar yokmuş bebeklerimiz sıkıntı çekmeye değer sende cinsiyetini öğrenmişsin inan sanada çok dua ediyorum Rabbim hevesini mutluluğunu yarıda bırakmasın tamamına erdirsin inşallah doğduğu zamanıda yazarsın bize öptümmmmmma.s.a.s.
mrb kızlar geçen ay verdiğim genetik sonuçları çıktı heterezigot mutasyonu saptanmıştır diyor diğer 12 tahlil sonucu temiz yani iğneler tek çözümmüş .nifi leylim sizde mutlaka tahlilleriniz yaptırın.
nifi en kısa zamanda nasip etsin inşallah hayırlısıyla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?