Hamilelikte kan pıhtılaşması

arkadaşlar aranızda kan pıhtılaşması olan varmı. benim iki tane düşük oldu üçüncüsündede kürtaj olmak zorunda kaldım cünkü bebek gelişmemişti kesesi sekiz haftalık görünüyodu ama bebekte gelişme yoktu doktor bizden tahliller istedi kromozon tahlili bide benden ayriyetten tahlil istedi yani bende kan pıhtılaşması acıktı doktorum önemli bişe deyil dedi ama kan pıhtılaşması bebegin gelişmesini engelliyormuş doktorum dediki hamile kaldıgın zaman dokuz ay boyunca hergün iğne vurulmam gerekiyomuş aranızda aynı sorunu olan varmı fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis

evet ayni proplem bendede var 1 kurtaj 2 dusuk yaptim son dusukte ama aspirin tedavisi yapildi. hani turkiyede hep derler asprin kani sulandirdigi icin dusuk olur yutmayin derler. oyuzden yutarken istemiyorum. ama bu kez kanamam geldi bebein kalp atisi son ana kadar vardi. bu kez igne yapacaklar, simdi tekrar deneyecegim
insallah bukez olur. bu arada cig et, bogurtlen vb bunlar dusuge neden oluyomus. Allah kalbine gore versin.:lepi:

daha igneyi denemedim ama asprine ben test yaptirdigim gun basladim. yani 5 gunum falan gecerken

cnm bende de 2kere düşük oldu bebegın kalp atışları durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım 10 haftalıkken.doktor kan pıhtılaşması testı falan istemedı.fakat hamılelıkten 3 ya da 4ay önce iğneye baslamam gerektıgını söyledı ve innohep yazdı bana ama henuz vurulmadım ben kimsede duymadım hamılelık öncesı hergun iğne yapıldıgını.bırde hamıle kalıncada devam edıcekmısım.buna vucut dayanmazkı delık desık mosmor olucam .ne yapmam lazım fıkrı olan varmı?bazıları hamılelık öncesı aspirine baslıyormus hangısı mantıklı acaba kafam cok karısık cevap ve önerılerınızı beklıyorum

cnm bende de 2kere düşük oldu bebegın kalp atışları durdugu için kürtaj olmak zorunda kaldım 10 haftalıkken.doktor kan pıhtılaşması testı falan istemedı.fakat hamılelıkten 3 ya da 4ay önce iğneye baslamam gerektıgını söyledı ve innohep yazdı bana ama henuz vurulmadım ben kimsede duymadım hamılelık öncesı hergun iğne yapıldıgını.bırde hamıle kalıncada devam edıcekmısım.buna vucut dayanmazkı delık desık mosmor olucam .ne yapmam lazım fıkrı olan varmı?bazıları hamılelık öncesı aspirine baslıyormus hangısı mantıklı acaba kafam cok karısık cevap ve önerılerınızı beklıyorum

merhaba. sorunun kan pıhtılaşması değilse neden o iğnelere başlayacaksınki.bu iğneler çok uzun süreli kullanımda ölümlere bile sebep oluyormuş.hamilelikte kanamalar olurmuş.doktorum bana öyle söylemişti.hamile kalıp kalamayacağınıda bilemezsin.bence iyi araştır tek doktorla kalma.hem kendi hayatın söz konusu hem bebeğinin.zaten 9 ay kullanacaksın.neden 4 ayda daha fazla kullanasınki.

diller sana nasil ulasa bilirim benimde boyle bi sorunum var bu kez igneye bende basliycam 6 aylik hamileyken neden bebegin olmek uzereydi lutfen yazarmisin tesekkurler aciiiiiiiim

merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun benimde bebek kayıplarım oldu bende kan pıhtılaşması çıktı.ama şu bir sene geçti şimdi hamillelik pilanlıyorum inş.olur benim dr.da bu iğneleri dedi ama bana şuan aspirini bıraktırdı aspirin hamile kalmay geçiktirirmiş.bende bu iğneleri olacam ama bana dedmedi hamilelik öncesi kulanacaksın diye sendeki kan pıhtılaşmasımı yazarmısın tekrar geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar bende de kan pıhtılaşması var öğrendikten sonra iki hamilelik geçirdim toplam 4 düşüğüm var en sonuncu çok normaldi ama birden kalbi durdu bende günde 2 tane fragmin kullandım ama sanırım başka bi etken var 4.sü 3 gün önce alındı bu iğneyle doğum yapan çok varmış inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin lütfen bir şeyler paylaşalım bilgilerimizi aktaralım selamlar

nifi asprin bildiğim kadarıyla döllenmeyi zorlaştırıyor doktorum bana hamileliği düşündüğümde asprini kesmemi söylemişti sen yine doktoruna danışmadan bişey yapma ama

banada doktor aspirin verimişti hamileligimde kan pıhtılaşmasından şüpelenmişti ve kullandım sizin yazdıklarınız gibi bişe demedi bana ve kürtaj olduktan sonra tahliller yaptırdık ve kan pıhtılaşması cıktı şimdi hamile kaldımmı igne vurulcambenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

ASPRININ dollenmeyi geciktirdigin bilmiyorum ,ama hamile insanlara asprin kullanma derlerkani sulandirdigi icin ;bebegi dusurur diye ama bizde zaten kan pihtilasmasi var kan pihtilasmasida bebegin gelisimini zorlastiriyo yani hamile kalinca mecburen igne olucaz olumlu dusunun pozitif bakin ha bu arada bide korkan kimsenin yani gece korkan biri seni takip ediyomus gibi
korkmak adetine yakin ruyada korkmak, korkutulmak bunlar oluncada bebek dusuyomus

ya arkadaşlar şimdi benim kafam iyice karıştı bu doktorların bi dediği bir dediğini tutmuyor aspirin hamileliği geciktiriyorsa biz boşamı kürek sallıyoruz benim dr da pıhtılaşma çıktı diye aspirin başlattı,zor zor içiyorum nefes darlığı yapıyor midemi rahatsız ediyor bide boşuna içiyorsam uff iyice bunalıma girdim ya ne yapacağımı bilmiyorum bu bölümde başta yazan arkadaşlarda artık yazmıyor açıkcası hiç bir soruma yanıt bulamıyorum neyse Allah büyük

valla arkadaşım bende bilmiyorum kafam gerçektem karıştı,dur bakalım ya inş.olur be canım bana dediği dr.aspirin kan sulandırıyor ama gebeliğe hazırlanırken alma dedi bende şimdi kestim inş. olur

kızlar ben 10 günlük hamileyim ultasonda daha görünmedi yeni gebelik olduğu için.haftaya perşembe gidicem ama doktor bana cor aspin verdi sizce neden?

merhaba arkadaşlar bende de kan pıhtılaşması var öğrendikten sonra iki hamilelik geçirdim toplam 4 düşüğüm var en sonuncu çok normaldi ama birden kalbi durdu bende günde 2 tane fragmin kullandım ama sanırım başka bi etken var 4.sü 3 gün önce alındı bu iğneyle doğum yapan çok varmış inşallah Rabbim bizlerede nasip etsin lütfen bir şeyler paylaşalım bilgilerimizi aktaralım selamlar

allah isteyen herkese versin bende kan pıhtılaşmasıdavar süt hormonlarımda yüksek cıktı şimdi ilaç kullanıyorum bakalım ağustosta hamile kalacammı

kıslar merhaba banada ılk asılamamda doktorum coraspın vermıstı asılamaya baslamadan once devamlı ıc demıstı nıye vermıs olabılırkı

banada coraspirin alma dedi beybprin 80mg al dedi ama onuda burada bulamıyorum Ankaraya gidiyorum belki orada bulurum,arkadaşlar beni yanlış anlamayın benim canım daha çok bu doktorlara sıkılıyor bizi bizim kadar ciddiye alsalar keşke ama ne olacak ölen onların bebeği değilki düşük yapanda onlar değil her kafadan bir ses çıkıyor,bu konuyu başından beri takip ediyorum okuyorum problem aynı ama her tedavi farklı o zaman da insan tedirgin oluyor ya benim tedavimde yanlışsa diye düşünüyor Allah bir daha hiç birimize düşük yaşatmasın çok zor,hakkımızda hayırlısı ben yeniden tedaviye başlamaya karar verdim pıhtılaşma tedavisiyle ilgili gelişmeleri buraya yazarım belki faydam olur,öpüyorum hepinizi.a.s.:nazar:a.s.:enbuyukkk:

canım cok dogru soyluyorsun
kımı dıyor corasın al kımı dıyor alma gebelıge engel
artık bunalmıs durumdayım ben pekı hangımız dogrusunu yapıyoruz degılmı
bende coraspın ve folık asıde devam edıyorum yarın baska bır dr a gıdecegım ıyıce sorecegım bunları tekrara
Arkadaslar ıstanbulda gıttıgınız rısklı gebelık uzmanı varmı hıc yoksa bu takıplerı normal kadın dogum doktorunuzamı yaptırıyorsunuz
kafalar allak bullak
Allah hepımıze sıfalar versın

canım onu kafana hiç takma benim birkez yüksek çıkmıştı bir ilç kullandım sanırım adı dostneksti bidaha yükselmedi ama prolaktininin kaç çıktığıda önemli

nıfı prolaktin51.45 cıktı ilacın adıda dostneksti kullanıyom bir ay kullan dedi sen kullandıktan sonra kaldınmı hamile bana dediki doktor süt hormonu yüksek cıkmasındanda kalamassın dedi yüksek cıkınca doktorda şaşırdı ilacıda sabah yarım akşam yarım iciyorum adetin 3. günü başladım bir ay boyunca kullancam

banada coraspirin alma dedi beybprin 80mg al dedi ama onuda burada bulamıyorum Ankaraya gidiyorum belki orada bulurum,arkadaşlar beni yanlış anlamayın benim canım daha çok bu doktorlara sıkılıyor bizi bizim kadar ciddiye alsalar keşke ama ne olacak ölen onların bebeği değilki düşük yapanda onlar değil her kafadan bir ses çıkıyor,bu konuyu başından beri takip ediyorum okuyorum problem aynı ama her tedavi farklı o zaman da insan tedirgin oluyor ya benim tedavimde yanlışsa diye düşünüyor Allah bir daha hiç birimize düşük yaşatmasın çok zor,hakkımızda hayırlısı ben yeniden tedaviye başlamaya karar verdim pıhtılaşma tedavisiyle ilgili gelişmeleri buraya yazarım belki faydam olur,öpüyorum hepinizi.a.s.:nazar:a.s.:enbuyukkk:

merhaba canım,benimde çok korkularım var tekrar hamile kalınca yine aynı şeyleri yaşıcammı diye,bende burda eskiyim devamlı yazıları takip ediyorum eski dostlardan haber yok yazmıyorlar merak ediyorum acaba iğneyle anne olan varmı diye ne kadar zormuş allahım hepize yardım etsin sen ne gibi tedavi olacaksın yazarmısın

kızlar mrb. aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldiniz..herşey ne kadar karışık değil mi arkadaşlar hepimize farklı şeyler ben 24 haz.dkt. kontrole gitmiştim aspirini sordum hamile kalmadan önce önermediklerini onuda yumurtlama döneminde rahimde az da olsa kanama olurmuş onu biz hafif bir sancıyla belki hisseder belkide hissetmezmişiz kanamayı arttırmasından dolayı asprini hamile kalmadan önce önermediğini söyledi ege üniv. fuat akercan benim doktorum ondan dolayı sadece folic plus verdi bana ....
seda balım nasılsınız?

Back