arkadaşlar aranızda kan pıhtılaşması olan varmı. benim iki tane düşük oldu üçüncüsündede kürtaj olmak zorunda kaldım cünkü bebek gelişmemişti kesesi sekiz haftalık görünüyodu ama bebekte gelişme yoktu doktor bizden tahliller istedi kromozon tahlili bide benden ayriyetten tahlil istedi yani bende kan pıhtılaşması acıktı doktorum önemli bişe deyil dedi ama kan pıhtılaşması bebegin gelişmesini engelliyormuş doktorum dediki hamile kaldıgın zaman dokuz ay boyunca hergün iğne vurulmam gerekiyomuş aranızda aynı sorunu olan varmı fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis fisfisfis
evet ayni proplem bendede var 1 kurtaj 2 dusuk yaptim son dusukte ama aspirin tedavisi yapildi. hani turkiyede hep derler asprin kani sulandirdigi icin dusuk olur yutmayin derler. oyuzden yutarken istemiyorum. ama bu kez kanamam geldi bebein kalp atisi son ana kadar vardi. bu kez igne yapacaklar, simdi tekrar deneyecegim
insallah bukez olur. bu arada cig et, bogurtlen vb bunlar dusuge neden oluyomus. Allah kalbine gore versin.:lepi: