Hamilelikte kan pıhtılaşması

nıfıcım merhaba
dr a gıdınce yazarı demıstım
az once geldım dr dan
folık asıt ve coraspıne devam et dedı hamıle oluncada haftada 5 kez alırsın 2 gun bırakırsın dedı
sımdılık yapabılecek bısey yok hersey cok guzel dedı smear testı falan yaptırdık ıste
coraspını sordum hanı gebelıge engel dıyolardıya yok oyle bısey coraspıne devam dedı
cok ılgılı bılgılı bır dr du sanırım takıplerımı artık hep ona yaptırcam
bırde esımle bana 10 gun kullanmamız ıcın antıbıyotık verdı ama nıye vardı sormayı unuttum bak tuh
neyse
Bız elımızden gelenı yapıyoruz gerısını mevla bılır
cok takmamak lazım fazla pımpırıklenmeyelım
Allah hepımıze acıl sıfalar versın arkadaslarım...

kızlar mrb. aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepiniz hoşgeldiniz..herşey ne kadar karışık değil mi arkadaşlar hepimize farklı şeyler ben 24 haz.dkt. kontrole gitmiştim aspirini sordum hamile kalmadan önce önermediklerini onuda yumurtlama döneminde rahimde az da olsa kanama olurmuş onu biz hafif bir sancıyla belki hisseder belkide hissetmezmişiz kanamayı arttırmasından dolayı asprini hamile kalmadan önce önermediğini söyledi ege üniv. fuat akercan benim doktorum ondan dolayı sadece folic plus verdi bana ....
seda balım nasılsınız?

guzincim merhaba.valla bende 6ayadan beri korunmayı baıraktım ama olmuyor işte bu altı ay içinde ben bilmiyerek aspirin aldım devamlı ama dr.um bana demiş ben anlıyamamışım ve söylediğimde sakın alma şuan dedi hamile kalmanı geçiktirir ded yani bilmiyorum nezaman olacak bu hamilelik ve ondan sonrasıda stres allah yardım etsin hepimize

guzincim merhaba.valla bende 6ayadan beri korunmayı baıraktım ama olmuyor işte bu altı ay içinde ben bilmiyerek aspirin aldım devamlı ama dr.um bana demiş ben anlıyamamışım ve söylediğimde sakın alma şuan dedi hamile kalmanı geçiktirir ded yani bilmiyorum nezaman olacak bu hamilelik ve ondan sonrasıda stres allah yardım etsin hepimize

hamile kalmayı geciktirdiğini bilmiyordum ama insan ne yapacağını bilemiyor bana da özel gittiğim dkt vermişti içimde kalmasın diye bir başka doktorada gittim ama yine de üniversite hast. farklı oluyor en son bana genetikte cvp paneli yapıldı sonuçlar bu hafta çıkacak bu ay olmadı inşallah önümüzdeki ay güzel haberleri birbirimize veririz.:1hug:

canım biliyorum seni senin yazdıklarınıda takip ediyorum yazmıyanların canı sağolsun ama yazsalar daha iyi olur bazı şeyler paylaştıkça çözüme ulaşıyor buradaki arkadaşlar olmasaydı belki ben bu testleri yaptıramıyacaktım yeni olanlarda bizim yazdıklarımızı okur ve bir yardımımız dokunur belki,ben leylime biraz stem yaptım oda sağolsun hemen yazmış nedense tanımıyorum ama onu çok sevdim burada onunda olmasını istiyorum,ben ikinci kez aşılama olacağım ilk normal yolla gebe kaldım ikincisinde aşılama yaptırdım oda tuttu ama öldü şimdi ikinci aşılamayı yaptıracağım yani üçüncü bebek için uğraşıyorum ve gelişmeleri burada yazacağım inşallah,umarım herkes yazar birbirimize destek oluruz,amin Allah cümlemizin yardımcısı olsun.:nazar:a.s.

canım ya haklısın birbirimize yazmamız gerekiyor tabi.canım ya bu hamilelik normal yolda kalamıyormusun inş.allahım yüzünü güldürür ya şimdi bende çok korkuyorum üç gebeliğimde normal şekilde hamile kaldım ama 6aydan beri hiç korunmuyorum ama olmuyor şimdi beni korku bastı hamile kalamıcam diye yoksa banadamı aşılama lazım anlıyamadım ya.ama dr.diyor sen normal şekilde kalıyorsun diyor ama kendi kendimi yiyip bitiriyorum.bakalım bu ay ne olacak allah hepimize yardım etsin

canım biliyorum seni senin yazdıklarınıda takip ediyorum yazmıyanların canı sağolsun ama yazsalar daha iyi olur bazı şeyler paylaştıkça çözüme ulaşıyor buradaki arkadaşlar olmasaydı belki ben bu testleri yaptıramıyacaktım yeni olanlarda bizim yazdıklarımızı okur ve bir yardımımız dokunur belki,ben leylime biraz stem yaptım oda sağolsun hemen yazmış nedense tanımıyorum ama onu çok sevdim burada onunda olmasını istiyorum,ben ikinci kez aşılama olacağım ilk normal yolla gebe kaldım ikincisinde aşılama yaptırdım oda tuttu ama öldü şimdi ikinci aşılamayı yaptıracağım yani üçüncü bebek için uğraşıyorum ve gelişmeleri burada yazacağım inşallah,umarım herkes yazar birbirimize destek oluruz,amin Allah cümlemizin yardımcısı olsun.:nazar:a.s.

nıfıcım canım benim dogru söylüyosun bende burdan ögrendim herşeyi gercekten insan bazı şeyleri paylaştıkca rahatlıyo bide ögreniyo tamam arkadaşım bundan sonra hep gircem buraya ALLAHIM İNŞALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR BEBİŞLERLE seninde yüzün güler ve gelişmelerden haberdar edersin merakta bırakma bizleri bende hamile kaldımmı yazışırız burdan canım öptüm kendine iyi bak a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
seda balım nerelerdesiniz ?bebişleriniz nasıl ?bi haber

slm güzin.iyiyim sen nasılsın.geçenlerde bir yerde sana yazıştım.oğlum olacak bu arada.herşey iyi allaha şükür olsun.inşallah böyle gider.mutluyum ya.iyi düşünüyorum artık herşeyi.:emir_bebek:

balım çok sevindim ne mutlu sana allah torununu da kucağına almak nasip etsin ?iğnelere devammı?çok sevindim senin adına....

mrb kızlar geçen ay verdiğim genetik sonuçları çıktı heterezigot mutasyonu saptanmıştır diyor diğer 12 tahlil sonucu temiz yani iğneler tek çözümmüş .nifi leylim sizde mutlaka tahlilleriniz yaptırın.
nifi en kısa zamanda nasip etsin inşallah hayırlısıyla....

kızlar iğneler bulunmuyor diye yazmıştınız doktorumda bulunmadığını yani zor bulunduğunu söyledi eczanenize sorun hangisini getirebilirse ben onu raporda çıkarayım dedi ama rapor çıkmadan iğnelerin bir kaçtanesini almam lazımmış fiyatını ne kadar bide cleaxan 0,4 kullanmamı istiyor tabi bulabilirsem siz bu ilacı şuanda bulabiliyormusunuz.

merhaba nifi.ben kullanıyorum bu iğneyi ama toplattırıyorum şehir şehir.buralarda bulamadık 6 aydır türkiyeye girişi yokmuş.ilaç firması kara borsa yapmak için böyle yaparmış doktorum öyle söyledi.fiyatıda 14.50 canım.

canım çok sağol hemen cevapladığın için belki bende bulabilirim fiyatıda korktuğum kadar yokmuş bebeklerimiz sıkıntı çekmeye değer sende cinsiyetini öğrenmişsin inan sanada çok dua ediyorum Rabbim hevesini mutluluğunu yarıda bırakmasın tamamına erdirsin inşallah doğduğu zamanıda yazarsın bize öptümmmmmma.s.:nazar:a.s.

ayrıca bir kutunun içinde iki tane iğne var.

inşallah.bazen çok korkuyorum ya birşey olursa diye.bu defa daha çok hayal kırıklığı yaşayacağım.tüm bu sorunu yaşayan tüm arkadaşlara allah kolaylık ve sabır versin.

teşekkürler canım.iğneyi ilk zamanlar kolumdan yaptırıyordum.şimdi göbekten başladık.hayırlısı inşallah allahım dualarımızı kabul etsin.

arkadaşlar ben sizin bu sayfanızı görmemiştim ve başka başlık açmıştım.
daha önce 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı.yapılan cvd testi sonuçları
FAKTÖR V (leiden)- FAK V (R2)- PROTROMBİN G20210A- FAK XIII V 34L- B FİBRİNOJEN 455 G-A MUTASYON SAPTANMADI
PAI-1= 4G/4G
(HPA-1)=1a/1a
MTHFR C677T-MUT. SAPTANMADI
MTHFR A1298C-HETEROZİGOT
ACE=ins/ins
apoE=E3/E3 -apoB R3500Q MUT SAPTANMADI.
AKTİV PROT C 0.97 /LUPUS ANTIKOA. 30.65

sonra bu sonuçlara göre ınnohep 0.35 iğne kullanıyorum.5.5 aylık hamileyim.gebeliğin 4. hft başlamıştım.ALLAHA şükür iyi gidiyor.hayırlısıyla birde sağlıklı olarak kucağımıza alabilirsek dünyanın en mutlu insanı olucağız.darısı herkesin başına.

NOT: umudunuzu hiç yitirmeyin.bu notu bizim gibi olan insanlara umut vermek için yazdım.:1hug:

mrb kızlar geçen ay verdiğim genetik sonuçları çıktı heterezigot mutasyonu saptanmıştır diyor diğer 12 tahlil sonucu temiz yani iğneler tek çözümmüş .nifi leylim sizde mutlaka tahlilleriniz yaptırın.
nifi en kısa zamanda nasip etsin inşallah hayırlısıyla....

çok sagol canım bende yaptırdım genetik tahlillerimi aynı senin sonucun gibi cıktı benimde hamile kaldıgım zaman igne vurulcam şimdikte hamileligi bekliyorumallah isteyen herkese versin öptüm hepinizi canlarım :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug::enbuyukkk:

çisemim mrb. bende aynı tahlilleri yaptırdım ege genetikte cvp paneli diye fibrinojen mthfr c677t ve a1298c heterozigot mutasyonu saptanmıştır yazıyor inşallah bizlerde senin gibi ... aylık hamileyim diye yazarız... iğneye tam olarak ne zaman başladın.?

leylim bizim çalışmalar ne zaman sonuç verecek?gerçi daha bir ay çalıştık ama sonuç görmek istiyor insan değilmi?hayırsısıyla güzel haberlerimiz duyururuz..........

Back