balım senin nasıl gidiyor? iyimisin biraz daha...
iyiyim güzincim.sen nasılsın.bazen dayanamıcam artık bu iğnelere diyorum ama bebeğimin resmine bakınca tekrar umutlanıyorum.mutlu oluyorum.şu zaman bir geçse biran önce bebeğime kavuşsam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balım senin nasıl gidiyor? iyimisin biraz daha...
arkadaslar sizden yardım istiyorum. 3 ay önce düşük yapmıştım.bebeğin kalbi durmuştu. trombofoli paneli testinden yaptırmak istiyorum .doğum kontrol hapı kullanırken bi dönem kanda pıhtılaşma olayını yaşamıştım çünkü . ama malesef devlet hastalerindeki doktorlar 3 düşükten sonra bu testleri yapıyorlarmış.özelde yaptırsak dünya kadar para istiyorlar. ne yapmam lazım arkadaslar bana bir fikir verin. yani devlet hastanesine gidip o testi yaptırır mısınız desem kesin terslerler ve 1 düşükte gerek yok derler .yardımlarınızı bekliyorum.
canım tşkler , ben istanbulda yasıyorum. sanrim o testleri üniversite - arastırma hastaneleri falan yapıyor. ssk var benim . nifi nerede oturuyor acaba ? biliyomusun canım .
bende 2. cocuktan önce kesin istiyorum bu testi yaptırmayı. sansa bırakmak istemiyorum .
ilsu mrb. seni anşıyorum insan tabiki tekrar aymı şeyleri yaşamak istemiyor ama üniv.bile ilk düşükte yapmıyorlar.gerekirse tek tek araştır yaptırmaya çalış dkt.ne diyor bu konuda ?