Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ırmak çok mutlu oldummmmmmmmmmm
allah nazarlardan saklasın canım
canm dr un ıgne vermedıyse vardır bır bıldıgı demekkı pıhtılasman bızımkısı gıbı ılerı degıldırarkadaşlar 11 haftalık hamileyim plt değerim ilk önce 746 sonra 618 çıktı hemotolojideki doktor bebek aspirini verdi.sizin söylediğiniz gibi iğne falan vermedi.sizlerle msn den görüşebilirmiyiz.çok üzülüyorum bebeğime birşey olacak diye
merhaba aynı sorun bendede çıktı şuan hamile kalmaya çalışıyorum kaçıncı haftalarda vurulmaya başladınız yazarsanız çok sevinirim kalp atımından sonramı yada keseyi görüncemi nasıl nezaman başlanıyor
merhaba şeffafkız benim plt değerim 642 bebek aspirini kullanıyorum.3aylık hamileyim ne tür ilaçlar kullanıyorsun ve hangi dr.gidiyorsun?benden 1 yıl sonra kemik iliği testi istediler yani bebek doğduktan sonra.aynı şeyi senden de istediler mi?plt ile ilgili yazan tek arkadaş sensin yardımcı olursan çok sevinirim.
leylimcim bende hamile kalmadan 3-4 ay önce folik asit ve bebe aspirini kullanmaya başladım sana özeldende yazdım canım aspirini 12nci haftamda bıraktım şuan sadece clexane kullanıyorum. Ya benim anlayamadığım kullanan ve kullanmış olan arkadaşlarından plesantada kireçlenme olur, kalp krizi geçirme riskin var yada tuzlu yağlı yenmiyor falan diye yazmış arkadaşlar ben yağlı yememeğe gayret ediyorum zaten yağın bizlere faydası yok ee tuzda zaten sodyum alımına dikkat etmeliyiz ama diğer konularda doktorum hiç terettütsüz bana endişe etmemem gerektiğini hiç bir yan etkisi olmayacağını söyledi bu yüzden rahatım ama işte pipiriğiz ya duyunca acaba mı diyorum??? Aman yarabbim herkezin hamileliği dilediği gb geçsin bekleyen anne adaylarınada bir an önce bu duyguyu tattırsın endişeli bir bekleyiş oluyor ama sonu güzel olsun.
slm arkadaslar
Ben 1 düsük 2 kürtaj oldum.1.hamileligimden sonra yapilan tahlil sonuclariyla kanimda faktörv heterezigot(kan pihtilasmasi) cikti.2.hamileligimde igneye basladim ama bebegi 7 haftalikken kaybettim,3.dede kullandim yine sonuc basarisiz.Igneden korkmaya basladim,aspirin iyi gelir diyolar.yakinda yeni bir doktor bulup tedaviye baslayacam,umarim bu defa olur.Allah hepimize hayirli ve saglikli bebekler nasip etsin