Hamilelikte kan pıhtılaşması

çisemim mrb. bende aynı tahlilleri yaptırdım ege genetikte cvp paneli diye fibrinojen mthfr c677t ve a1298c heterozigot mutasyonu saptanmıştır yazıyor inşallah bizlerde senin gibi ... aylık hamileyim diye yazarız... iğneye tam olarak ne zaman başladın.?

guzin75-canımsın ben gebeliğin 4. haftasında innohep iğneye başladım.gebelik son haftasına kadar devam edecek.
bu arada ben pcos hastasıyım gebeliği elde etmek için çok tedavi gördüm.aşılama ,tüp bebek v.s.
onun için beni düşünün ve umudunuzu yitirmeyin.birde ALLAHTAN hep hayırlısıyla bebeğinizi dileyin:1hug:

canım çisemim bana clexan verdiler igne olarak buda muadilmi acaba birde ben sadece göbekten yapıyorum koldan ve bacaktanda olabiliryormu cevap verirsen sevinirim

leylim bizim çalışmalar ne zaman sonuç verecek?gerçi daha bir ay çalıştık ama sonuç görmek istiyor insan değilmi?hayırsısıyla güzel haberlerimiz duyururuz..........

biz calışmalarımıza son gaz devam edelim elbet birgün sonuç verir canım :roflol::roflol::roflol:

canım çisemim bana clexan verdiler igne olarak buda muadilmi acaba birde ben sadece göbekten yapıyorum koldan ve bacaktanda olabiliryormu cevap verirsen sevinirim

canımsın benim ve senin ilacın etkinliği aynı sadece firma farkı var.
ayrıca sadece göbekten yapma ,hep aynı yerden yaparsan bir süre sonra dokuda sertleşme ve acıma meydana gelir.
ben bir gün bacağın üst ,yan etli kısmına diğer gün göbeğime diğer gün her iki kalçama yandan yapıyorum.sende değiştirmeyi denemelisin.a.s.

sılaya başlığı senin için yukarı taşıdım buradan yazılanları takip et.merak ettiklerini sora.s.

cevaın içnçok teşekkür ederim canım çisemim bana hastanede igne yapan hemşireler koldan bacaktan çok acır sen göbekten yap dedi ondan sordum bir daha doktora sorayım o zaman bencede hep aynı yere vurmak kötü oluyo.

arkadaşlar cok şükür hamileyim,bugün öğrendim ağlamaktan gözlerim şişti pazartesi günü dr.gidecem iğnelere başlıcaz inş.kızlar ya çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşıcam diye

arkadaşlar cok şükür hamileyim,bugün öğrendim ağlamaktan gözlerim şişti pazartesi günü dr.gidecem iğnelere başlıcaz inş.kızlar ya çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşıcam diye

çok tebrik ederim ırmakcım inşallah allah kucanada almayı nasip etsin öptüm:teytey::teytey::teytey:

gözünaydın ırmak.seninle aynı sorunu yaşayan birisi olarak çok sevindim.inşalllah kucağına almayıda nasip eder allah.

ayrıca hiç korkma.kalbini rahat tut canım.iyi düşün herşey yolunda gider.

tebrikler ırmak hayırlısıyla,sağlıklı olarak kucağına almak nasip olur İNŞALLAH.:teytey:
iğnelerden korkma ,unutmaki iğneleri yapmazsan riskin artar.ne yapalım buda bizim şansımız.bunada şükür:1hug:

iğneleri kullanan arkadaşlar kaçlık kullanıyorsunuz bana doktorum 0,4 veya 0,6lık dedi bende 0,6lık bulabildim ama yan etkilerini okuyunca çok korktum lütfen yazın bende homozigot yok sadece heterozigot var 0,6lık fazla olmazmı?lütfen kısa zamanda cevap yazın siz kaçlık kullanıyorsunuz tek mi ikimi gen sorununuz var öğrenmem lazım hepinizi öptüm.

canımsın neden 0,6 lık kullanıyorsun mademki 0,4 lük yetiyor onu buldurmaya çalış.tabiki aralarında doz farkı var.bence birdahaki dozlarını 0.4 den bulmaya çalış.
ben iğnelerimi 1 ay önceden buldurup alıyorum.sonra günü geldikçe yazdırıyorum.yoksa ha deyince ilaç bulunmuyor

nıfıcım bıldıgımı yazayım hayatım sana
burda bır arkadas vardı aynı problemı olan ıgneler fazla geldıgı ve kan fazla sulandıgı ıcın dusuk yapmıstı bılgın olsun korkutmak ıstemem yınede
bı danıs dr una ıstersen

canım yenı gordum cok cok tebrık ederım Rabbım saglıkla bebısını sana bagıslasın darısı bozlere ınsallaah

tebrikler ırmak hayırlısıyla,sağlıklı olarak kucağına almak nasip olur İNŞALLAH.:teytey:
iğnelerden korkma ,unutmaki iğneleri yapmazsan riskin artar.ne yapalım buda bizim şansımız.bunada şükür:1hug:

canım ya hepinize teşşekkür ederim.inan çok mutluyum ama korkumda çook.bakalım dr.umu aradım hemen iğnelere başlıcaz dedi ya iğki buralardasınız

canım yenı gordum cok cok tebrık ederım Rabbım saglıkla bebısını sana bagıslasın darısı bozlere ınsallaah

iipekk teşşekkür ederim sağol canım darısı senin başına inş.bebişin olur canım.ya bu iğneler beni korkutuyor ne yapacam bilmiyorum pazartesi dr.gidecem konuşcam onunla bakalım ya

ırmakcım hamile oluşuna çok sevindim. İğnelerden yani kan pıhtılaşmasıyla ilgili ise ben çok yaptım korkulacak birşey yok UMARIM SAĞLIKLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN ÇÜNKÜ BEN ALDIM VE KIZIM DÖRT YAŞINDA allah herkese tattırsın şuan ıkıncisi için uğraşıyorum ilaç kulanmaya başladım hamile kalıbcada takviya iğnelerimi yapacam

Son düzenleme:
kızlar merhaba..
bende clexane 0,4 lük iğne oluyorum. 2 ay 0,6 lık oldum dr.um her ay test yaptırıryor bana iğne dozuyla alakalı yeterli mi az mı diye 0,4 lük yeterli dedi şimdilik 0,4 lük iğne oluyorum. 22 - 23 hafatlarda pıhtılaşma artar tekrar test yaparız duruma göre 0,6 lık iğneye geçeriz dedi hepimiz aynı dertten muzdaribiz allah yardımcımız olsun.

ırmakcım hamile oluşuna çok sevindim. İğnelerden yani kan pıhtılaşmasıyla ilgili ise ben çok yaptım korkulacak birşey yok UMARIM SAĞLIKLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN ÇÜNKÜ BEN ALDIM VE KIZIM DÖRT YAŞINDA allah herkese tattırsın şuan ıkıncisi için uğraşıyorum ilaç kulanmaya başladım hamile kalıbcada takviya iğnelerimi yapacam

ah canım ya çok teşşekkür ederim yazın için.böyle şeyler duyunca çok seviniyorum bende bugün gittim dr.ama bebeği göremedik henüz çok küçükmüş çok korktum yine aynı şeylerimi yaşıcam diye iğnelere başlıcam ama iki hafta sonra sanırım dr.umun dediği buydu

canım çok sevindim hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...kendine dikkat et...

Back