• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kahve rengi lekelenme

cikas

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
33
9
16
32
Merhaba kızlar,
Şu an 6+6 günlük hamileyim ve pazartesi geceden beridir kahve rengi lekelenmem var. Halihazırda progestan fitil kullanıyordum zaten. Pazartesi acile gittim progestan iğne yapıldı salı ise doktora gittim doktor fitile devam etmemi söyledi ektradan 3 günde bir progestan iğne verdi. Kese ile rahim duvarı arasında bir kanama alanı varmış. Tekrar kontrole gel demedi sadece kanaman kırmızı olursa acile git dedi. Ve düşük riskim varmış diye rapor verdi yatak istirihati dedi. Benim asıl sormak istediğim şey ise ben başka bir doktora ayın 10 una randevu aldım. Sizce bu geç bir vakit mi olacak daha mı erken kontrole gitmem gerekir? Aranızda bunu yaşayan ve öneride bulunabilecek var mı?

Yok gitmenin anlamı yok yapılması gerekeni yapmışlar zaten, progestan pat diye kesmiyor lekeyi falan önce içeride kalanları temizliyor sonra yavaş yavaş temizleniyor ben 9.haftaya kadar düzenli fitil kullandım 8.haftada tamamen temiz oldu, yani yat tuvalet dışında herşeye kalkma dinlen, sağdan sola dönerken bile yavaş hareket et, kalkarken doğrulurken kollarindan destek al karnını kasma, tuvalette çok ıkınma geçer inşallah korkma her gebe yaşıyor bu kanamayı lekeyi, yoğun kırmızı olursa doktora gidersin

Yok gitmenin anlamı yok yapılması gerekeni yapmışlar zaten, progestan pat diye kesmiyor lekeyi falan önce içeride kalanları temizliyor sonra yavaş yavaş temizleniyor ben 9.haftaya kadar düzenli fitil kullandım 8.haftada tamamen temiz oldu, yani yat tuvalet dışında herşeye kalkma dinlen, sağdan sola dönerken bile yavaş hareket et, kalkarken doğrulurken kollarindan destek al karnını kasma, tuvalette çok ıkınma geçer inşallah korkma her gebe yaşıyor bu kanamayı lekeyi, yoğun kırmızı olursa doktora gidersin
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için🙏🏻😊 bana da yeterli gibi geldi yapmam gereken dinlenmek sanırım. Yan yatıyorum şu an ama dediğiniz kadar dikkatli değilim sağa sola dönerken dikkat etmek gibisinden. Bundan sonra ona da dikkat edeceğim. Umarım kesilir kanama baya korktum🥹

Korkunun hiç faydası yok aksine geçmesine engel oluyor stres devam ettiriyor, sakince dinlen Rabbim şifa versin 😊

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için🙏🏻😊 bana da yeterli gibi geldi yapmam gereken dinlenmek sanırım. Yan yatıyorum şu an ama dediğiniz kadar dikkatli değilim sağa sola dönerken dikkat etmek gibisinden. Bundan sonra ona da dikkat edeceğim. Umarım kesilir kanama baya korktum🥹
Benim de lekelenme baya uzun sürdü. Bana haftada bir iğne, sabah akşam progestan hap vermişti. İki haftanın sonunda ancak lekelenme bitti. Yat hiç kalkma da demedi. Dinlenerek işlerini yürütebilirsin dedi. Sonuç olarak çok şükür ki devam ediyoruz. Çok da stres yapmayın.

Benim de lekelenme baya uzun sürdü. Bana haftada bir iğne, sabah akşam progestan hap vermişti. İki haftanın sonunda ancak lekelenme bitti. Yat hiç kalkma da demedi. Dinlenerek işlerini yürütebilirsin dedi. Sonuç olarak çok şükür ki devam ediyoruz. Çok da stres yapmayın.
Bana üç günde bir verildi ve yat dedi kalmıyorum sırtım ağrıdı resmen sanırım bende fazla korkuyorum 😁 umarım benle kalır bebeğim🙏🏻 teşekkür ederim cevabınız için.

Back
X