- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
-
- Konu Sahibi katrei1231
28+1 6 bucuk ayligim 11 kilo aldim. Kizlar goruntu olarak cok bi degisimim yok. Tabiki bacaklarim falan kalinlasti ama eskisinden cok farkli degiller. Ama bana karnin cok buyuk diyolar icime dert oldu sizce kilo alimim normal mi
Benim de bu kadar hemen hemen, biraz küçüğü. Etrafımdaki insanlar hiç kilolu görmeyince karnın çok büyümüş diyorlar. Ayımı söyleyince o kadar da büyük değilmiş diyorlar. Belki iç karnın küçüktür senin de.Eki Görüntüle 2172011 boyle gobegim. Gecen bi musteri kac aylik dedi 6 bucuk dedim cok sismissin dedi.
Bende hic kilolu olmadim 52ydim hep. Suandada kalcalarim ve goguslerim hafif buyudu. Gobegim sisti. Onceden kucuk derlerdi simdi buyuk diyen olunca bi buraya sorayim dedimBenim de bu kadar hemen hemen, biraz küçüğü. Etrafımdaki insanlar hiç kilolu görmeyince karnın çok büyümüş diyorlar. Ayımı söyleyince o kadar da büyük değilmiş diyorlar. Belki iç karnın küçüktür senin de.
benimde aşağı yukarı sizin gibi karnım normal bence insanlar bu süreçte ne kadar olumsuz yorum varsa yapıyorlar o yüzden kafanıza takmayım bence :)Eki Görüntüle 2172011 boyle gobegim. Gecen bi musteri kac aylik dedi 6 bucuk dedim cok sismissin dedi.
geçmiş olsun canımAynen devam cnım kusmalar bitti ama bulantılar çok fena
geçmiş olsun canım
Benimde bulantı kusma halsizlik tavan yapmış durumda nasıl geçecek bilmiyorum artık gececegindende
Emin degilim
Ben de 35 haftalık olacağım yani 8 ayım bitmek üzere 11 kilo civari aldım. 62.5 ile hamile kaldım 73 kiloya yakınım ilk gebeligim de 20 kilo almıştım doğumdan 1 hafta sonra 17 kilo vermiştim :)
Inşallah canimBiyerden sonra hafifliyor cnım tam olarak geçmesede rahatlıycaksın inşh
bence gayet iyi siz kilo alınca bebek de kilo alacak diye bir şey yok hatta fazla kilo alan annelerin bebeği zayıf doğabilir o yüzden sağlıklı beslenmek önemli takmayın kafanizakizlar cok iyi olmus bu konu bende 20. haftadayim 3 kilo aldim cok az geliyor kilo sanki ben kilo almasam bebis de almayacak gibi geliyor ins saglikla gelirler
bence çok normal kibar duruyorEki Görüntüle 2172011 boyle gobegim. Gecen bi musteri kac aylik dedi 6 bucuk dedim cok sismissin dedi.
bir diyetisyen başvurun isterseniz ama bulantılar başlayınca almazsınız gerçi 10 haftamınsınız başlayacaksa başlamıştırKIZLAR BEN 10 HAFTALIK HAMİLEYİM 2,5 KİLO ALDIM BİLE CANIM ÇOK IKILIYO KİLO ALMAK İSTEMİYORUM FAZLA YEMİYORUM AMA NEDEN BÖYLE BİLEMİYORUM İLÇA KULLANIYORUM PROGESTON BİRDE FOLİT ASİT O MUKİLO YAPIUYOR ACABA
Tesekkur ederim. Kimiside aa ufak gobegin 6 bucuk aya gore diyo. Valla herkesin kafasinda ayri bi hamilelik yer etmis herkes aklindakiyle kiyasliyo bencebence çok normal kibar duruyor