- 16 Nisan 2018
- 1.178
- 1.401
- Konu Sahibi katrei1231
Cok guzel bir konu olmuş ben daha 10+3 kiloyum galıba 1 ya da 2 kilo aldm zaten 68 kıloyum cok kılo almak istemiyrmm benim de tavsiyelerünize ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabia canım bende senin gibiyim an benim hala bulantilarim devam ediyo bu yüzden sanırım benimki seninki tamamen geçtiği halde mi kilo almıyorsun yoksa hala devam mi bulantilar falan
Nasıl başardınız kızlar,neler yaptınız? Kilo almamam lazım,tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Protein tarzı beslenme gerek. Kırmızı et.sut. yumurtaBen de daha 13+0 dayım ve allaha şükür hiç kilo almadım.zaten 78 kiloyum.kilo almayanlar nasıl besleniyorsunuz neler yapıyorsunuz? Benim kilo almamam lazım.yani sadece bebek kilo alsın istiyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum...
Cok guzel bir konu olmuş ben daha 10+3 kiloyum galıba 1 ya da 2 kilo aldm zaten 68 kıloyum cok kılo almak istemiyrmm benim de tavsiyelerünize ihtiyacım var
Tesk edrmmm aklımda bulundurcammmBen sabahları 3 dilim peynir 1 tane yumurta bol domates salatalık, 2-3 tane ceviz ve 2 dilim ekmek ( köy ekmeği) yiyorum. Ara öğün olarak aktiva yoğurt yiyorum. Öğlen sebze yanında yine 2 dilim ekmek bol salata. Ara öğünde 1 tane tost yiyorum. Akşam ızgara et veya balık yanında ayran ve 2 dilim ekmek. Akşam öğününden sonra da 1 porsiyon meyve. Bence bu dönemde sağlıklı beslenip bebeğin gelişimini düşünmek mantıklı olan. Zaten bu şekilde sağlıklı beslenirsek hem bebeğimizi sağlıklı beslemiş oluruz hem de biz kilo almayız. Bu arada mutlaka her gün yarım saatte olsa yürüyüş yapıyorum. Umarım işinize yarar
maşallah canım6. Ayım bitmek üzere ilk 4 ay 4 kilo verdim son 2 ayda da 4 kilo aldım. Şu an hamile kalmadan önceki kilomdayım. Bakalım son 3 ay ne kadar alıcam
Kilo almayanlar hatta verenler kaç kiloyla hamile kaldınız ?
50kg civarı olup hamile olanlar kaç kg aldı ?
maşallah cok iyi geldi benzer kilodayız darısı basıma :)Toplamda 3-3,5 kg aldım. 28.hafta.
53 kg ile hamile kaldım 56-57 arasında gidip geliyorum bu ara. 28.haftadayız.