- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
-
- Konu Sahibi katrei1231
hiç takmayın bence gayet güzel bir hamişsiniz Allah sağlıkla tamamına erdirsinTesekkur ederim. Kimiside aa ufak gobegin 6 bucuk aya gore diyo. Valla herkesin kafasinda ayri bi hamilelik yer etmis herkes aklindakiyle kiyasliyo bence
o şişkinlik malesef berbat bir şey hamilelik boyunca da devam ediyor ilk zamanki gibi şiddetli değil ama devamlı oluyor malesef9.haftamdayım kilo almadım ama şişkinliğim geçmiyor o da 1-2 kilo fazla gösteriyor beni..(
o şişkinlik malesef berbat bir şey hamilelik boyunca da devam ediyor ilk zamanki gibi şiddetli değil ama devamlı oluyor malesef
Tesekkur ederim. Kimiside aa ufak gobegin 6 bucuk aya gore diyo. Valla herkesin kafasinda ayri bi hamilelik yer etmis herkes aklindakiyle kiyasliyo bence
Neler yapiyosunuz biraz anlatir misınız?Şimdi doktordan geldim tartildim 2 kilo vermişim geçen ay bebeğim 900 Gr di bu ay 1 kilo 900 Gr olmuş ben vermişim ama bebiş gayet güzel almış dedi doktor yani sağlıklı yiyip için kilo çok önenemli değil sen 10 kilo alsanda bebek kilo almıyor bazen ben bu gebeligimde yedigime ictigime çok dikkat ediyorum.
Neler yapiyosunuz biraz anlatir misınız?
Az ye sağliklı kal diyosunuz yani insallah bende az kilo alip tamamlamak istiyorum şimdi 10. Hafta dayim dusuk.tehlikesi vardı cok.hareket edemedim normalde cok hareketliyimdir ramazan da 2 kilo vermiştim 1ini geri aldım ama ben her sene ramazan sonrası alirim simdi aldigim kilo gebelik mi ramazndan sonraki surecin etkisimi bilmiyorum ama gayret edicem insallah aksam 6 dan sonra yemek yemiyorum haricinde kahvaltimi cok guzel yapiyorum bi de aksam yemeğimi az yiyorum bakalim takip edicem kendimi olmadi diyetisyenle yola devam.edicemHerşeyden tüketiyorum ama azar azar hamur işi kesinlikle tuketmiyorum süt kendim alıp mayalı yorum onu kullanıyorum. Kizartma yemiyorum 3 litreye yakın su içiyorum. Hazır gıda tuketmiyorum ve tam buğday ekmeği kullanıyorum. Gün içinde çok hareket ediyorum doktorum yürüyüş verdi yarım saat 45 dk fazla yormadan akşam saati yürüyorum.
Az ye sağliklı kal diyosunuz yani insallah bende az kilo alip tamamlamak istiyorum şimdi 10. Hafta dayim dusuk.tehlikesi vardı cok.hareket edemedim normalde cok hareketliyimdir ramazan da 2 kilo vermiştim 1ini geri aldım ama ben her sene ramazan sonrası alirim simdi aldigim kilo gebelik mi ramazndan sonraki surecin etkisimi bilmiyorum ama gayret edicem insallah aksam 6 dan sonra yemek yemiyorum haricinde kahvaltimi cok guzel yapiyorum bi de aksam yemeğimi az yiyorum bakalim takip edicem kendimi olmadi diyetisyenle yola devam.edicem