Hamilelikte kaç kilo aldınız??

canım şimdi 32. haftadayım 11 kilo aldım :D :D saldım çayıra artık :9:

ben 56 kiloyla hamile kaldım canım yaa boyum da uzun değil üstelik. kilolar da göbek ve kalçada topandı hepp ... Bi de artık bebek baskı yaptığından mıdır nedir yemek yerken tıkanıyorum. Ama maalesf tatlıya dayanamıyoruummm:14:

Bende ayni senin gibiym cnm 54le kaldm boyumda uzun degl doguma kdr 80 olurm diye korkuyorum :(

51 kiloyla hamile kaldım ilk iki ayda 48 oldum :)
Doğum a kadar toplam 12 kilo aldım yine doğumdan sonraki iki ay içinde 50kilo oldum bebeğim 9 aylık halen 50kilo yum...
Kafasına takmasin kimse çok kolay veriliyo tabi 10 ile 15 arasında ise kilo aliminiz aşağısı ve yukarısı sağlıksız...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

54le hamile kaldım 72 kiloyla doğuma gittim 10 gün sonra 62 kiloya düştüm 2 sene geçti şu an 56yım ama 48 olmalyııııııııııım :14:

Bende ayni senin gibiym cnm 54le kaldm boyumda uzun degl doguma kdr 80 olurm diye korkuyorum :(

canım dikkat edersen bişeycik olmaz merak etme . İdeali zaten 14-16 kilo almakmış. Ben de şiştim ayaklarım davul gibi oldu. Yürümeye çalışıyorum ama hemen ağrı giriyo kasıklarıma. hamur işi yeme ben tam buğday ekmeği yiyorum artık . Daha çabuk doyuruyor ve daha sağılıklı diye.

canım dikkat edersen bişeycik olmaz merak etme . İdeali zaten 14-16 kilo almakmış. Ben de şiştim ayaklarım davul gibi oldu. Yürümeye çalışıyorum ama hemen ağrı giriyo kasıklarıma. hamur işi yeme ben tam buğday ekmeği yiyorum artık . Daha çabuk doyuruyor ve daha sağılıklı diye.

Cnm dkkat ediyorm aslnda cok yemedgm halde aliyorm kilo resmen hamileligm strese dondu. Bugn bnde bugday ekmegne basladm. Bu arada bacaklarnda catlaklar oldumu senin :(

eski yorumları okuyabildiğim kadar okudum da bayanlar hamilelikte kilo olayını çok abartıyorsunuz. Hiç kilo almayacağınızı mı umuyordunuz? Her ay bir kilo almak gayet normal ve zaten önerilen de o, 4. ayında 4 kilo almış bayanların sızlandığını görüyorum, şükredin. Aynı şekilde 7. ayımdayım 7 kilo aldım doktorum çok memnun, ben de öyle!

kızıma hamileyken 53 kiloyla hamile kalmıştım 60 kiloyla doğum yaptım.doğumdan üç gün sonra tartıldım 54 kiloydum.
şuan ikinci bebeğime hamileyim iştahım aşırı kızımda bukadar iştahlı değildim.sürekli kendimi aç hissediyorum.
yıne 53 kiloyla hamile kaldım şuan 14 haftalık hamileyim 54 olmuşum

Bende 33 haftalık hamileyim 6,5 kg aldım 54 kg ile hamile kaldım doğuma kadar kaç kilo alırım bilmiyorum kendime 2 kg hak tanıyorum

ben 35.haftanın içindeyim 60 kilo ile hamile kaldım şuan 73 kiloyum toplam 13 kilo aldım doğuma kadar daha fazla almam inşallah :)

16 haftadayım. 69 ile hamile kaldım sonra çok bulantım olduğu için 65 e düştüm hala 65 teyim henüz kilo almadım.

selam,

ben 69 ile basladim, simdi 17 haftaligiz, 75 kiloyum :(
6 kilo aldim :(((

Merhaba sonunda doğum Yaptım. Toplam 14 kg ile doğuma girdim. Doğumda 6 kg gitti. Doğumdan 12 gün geçti ve şu anda 48 kg I'm. Yani hamile kalmadan önceki kilomdan 3 kg fazlam var. Ben biraz korumak istiyordum kilomu ama maalesef hızla kilo kaybediyorum

ben geçen sene 67 kiloydum bir senede 12-13 kilo verdim . şuan 55 civarıyım.. ama hamile olduğumu öğrendm . yine kilo alıcam .. sürekli al ver al ver vücudum çok deforme olur mu acabe bide çok kilo almak istemiyorum boyumda çok kısa bakalım top gibi olmıyım da :):):)

Ilk hamileligimde 25 kilo almistim 60 ile hamile kldim 85 ile dogum yaptkm.su an ikinciye hamileym 94 ile hamile kaldim su anda 98 kiloyum 37.haftadym

19. haftamıza girdik biz de.. 53 ile başladım 4 kilo aldım.. Hayatımın son 18 yılında hep 49 kiloda yaşamış biri olarak, kilomum bi kısmını doğumdan sonra geri vermemeyi diliyorum :) İyi besleniyorum. Spor yapıyorum. hiç kusmam olmadı çok şükür .. Doğumdan sonra 55 kiloya dönsem yeter ama şu an hiiiiiç düşünmüyorum. :)

27. Haftadayım ve toplamda 12 kilo almış bulunmaktayım. İlk kez böyle bir kilo alımı oluyor tabi , şimdi tek dileğim 16-17 ile oğluşuma kavuşmak :63:o_O

24. Hafta bitmek üzere..
7 kilodayız şuan.
Son 3 aya girdiğimiz için artık tartıdaki rakam coşacak muhtemelen :KK48:

Her gün, süt, pekmez, yumurta, fıstık ezmesi, elma, muz ve ceviz tüketen biri olarak ben kilo almayayım da kimler alsın :kk77:

Boy ve kilo orantısına göre -zayıf- sayılan kadınlar hamile kaldığında ortalamanın üstünde kilo alıyorlarmış. Vücut önce normal kilosuna getirip, sonra hamilelik kilolarını ekliyormuş yani.. Böyle bişii okudum ama kim bilir :)

Oğlum sağlıkla doğsun da kilo hiiiç mesele değil..
Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :dua:

Ilk hamileligimde 25 kilo almistim 60 ile hamile kldim 85 ile dogum yaptkm.su an ikinciye hamileym 94 ile hamile kaldim su anda 98 kiloyum 37.haftadym
merhaba inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına almışsındır. nasıl bu kadar az kilo alabildin?

Back
X