Hamilelikte kaç kilo aldınız??

benimde 12 hafta bitti bir ayda 5 kilo vermişim çünkü bulantılarımdan birşey yiyemiyorum ama bu duruma memnunum en büyük korkum haamilelikte kilo almaktı fakat başkaları birden alırsın deyip korkutuyorlar alırmıyım acaba:((

bende 22 haftalığım ve 5 kilo aldm ilk üç ay almadım ama son iki aydır alıyorum inşallah cok kilo almam kalan 18 hafta için 10 kilo hedef koydum inşallah gecmem..

ben sigarayı kendim bırakmadım tiksindim o yüzde çok rahatım:)) zate hamile kalmadan önce iki isteğim vardır birincisi sigarayı bırakmak ikincisi kilo vermek bir türlü bşaramamıştım ama şimdi şükür hamilelikten dolayı ikiside gerçekleşti hemde benim iradem dışında:)))

henüz hamile değilim.ama hem hamilelik kilolarından,hem vücut çatlaklarından hem de doğumdan çok korkuyorum.ama artık düşünmek zorundayım.şu an diyet yapıyorum 5 kilo vericem boyum 1.70 kilom 63.58 kiloya düşüp hamile kalmak istiyorum.nedeni hamilelik süresince vücudun çok deforme olmaması.çokta çatlamamak.çü
nkü ailemde var.

ben hamile kaldığım zamanda rejimdeydim 70 kiloya yeni inmiştim. en son 74 ü görmüştüm... hamile olduğumu öğrendğimde 70tim. sonra hemen 2 ayda 74 e çıktım zaten. şimdi 19 haftadayım ve 3kilo daha aldım. 77kiloyum. malesef kilolu geciriyorum hamileliğimi yapıcak birşeyım yok :S

benim de 14. haftam ama hala kilo falan yok. 55 de sabit . umarım normal bişeydir.

hamile kaldığımda 59 kiloydum 61 oldum. boyum 1.64 19. haftaya girdim ve toplam 2 kilo aldım 1,5 kilosu son 3 haftada alındı o yüzden kendimden korkmaya başladım valla :1: doktorum son üç aya kadar birer kilo dedi. 5 te 6 da birer kilo alsam 4 kilo üstüne de üç ayda 6 kilo alsam 10 kiloyla tamamlarım inşallah. tabi evdeki hesap çarşıya uyar mı bilmiyorum hepinize sağlıklı hamilelikler....

kızlar ben sizlere göre baya bi kilo almışım,18 hafta bitti bugün 19 haftalık diyelim ben 47 kilo başladım dün tartıldım 56 kilo olmuşum.Gözlerime inanamadım 10 senedir 47 kilodan gram fazla alamayan biri olarak kilo aldığıma bir yandan sevindim diğer yandan şimdiden bu kadar kilo almışsam birkaç ay sonra varil gibi olma düşüncesi ve doğumumu zorlaştırma fikri beni endişelendirdi.Ne yapsam öyle çok yemiyorum,gün içinde gerekli şeyleri yiyorum süt, yoğurt,ayran,meyve,sebze,ceviz vb.Aslında bakıldığında abartı bir görüntüm yok ama sizlere göre kilomun fazla olduğunu görünce endişelenmeden edemedim.

kızlar ben sizlere göre baya bi kilo almışım,18 hafta bitti bugün 19 haftalık diyelim ben 47 kilo başladım dün tartıldım 56 kilo olmuşum.Gözlerime inanamadım 10 senedir 47 kilodan gram fazla alamayan biri olarak kilo aldığıma bir yandan sevindim diğer yandan şimdiden bu kadar kilo almışsam birkaç ay sonra varil gibi olma düşüncesi ve doğumumu zorlaştırma fikri beni endişelendirdi.Ne yapsam öyle çok yemiyorum,gün içinde gerekli şeyleri yiyorum süt, yoğurt,ayran,meyve,sebze,ceviz vb.Aslında bakıldığında abartı bir görüntüm yok ama sizlere göre kilomun fazla olduğunu görünce endişelenmeden edemedim.

Bende toplam 9 kilo almistim. bebekte 3850 idi...

şimdiye kadar 2,5 kilo aldım hiç bulantımda olmadı..bakalım elimden geldikçe dikkat etmeye çalışıyorum..bebişim saglıklı olsunda ona faydalı olcak şeyler yiyorum..umarım sonradan ölçüyü kaçırmam

boyum 1,76 66,7 ile hamıle haldım 76,1 kılodayım ve daa 7 aylık olmama 1 hafta var.. doktor bana kızdır ve canım çok sıkıldı...

Hiç bir zaman çok zayıf bir bayan olamadım, hamile kaldığım da kesin su yatağı gibi olucam diyordum. İlk hamileliğimde 76 kiloydum ilk 3 ayda 2 kilo verip geri aldım ve üstüne 8 kilo alarak 84 kilo ile doğuma girdim ama süt olsun diye diye aldım kiloları yine doğumdan sonra, 2 sene dolmadan 78 e inebildim ve ikinciye hamile kaldım yine 2 kilo verip geri aldım ilk 3 ayda üstüne 3 kilo aldım şimdi tam 7 aylığım 81 kg oldum. Bebeğimin kilosu iyimis ayına göre, bakalım son iki ayda kaç kilo alıcam.

19.hafta ve 6 kilo ama çok almışım gibi hissedip korkuyorum bu dönemde bu kadar olursam sonra 20 kiloyu görürüm heralde ühhüü ühhü ;(

Back
X