Hamilelikte kaç kilo aldınız??

22 haftada 2 kilo aldım 65 kilo ile kaldım 67 kiloyum bebeğim gözükmüyo bile kimse inanmıyo hamile olduguma :( minik erkeğim saklanıyo içerde

Benimde 2. hamileliğim ilkinde 49 la kaldım 61 de doğum yaptım sonra 46ya kadar düştüm
Şimdi yine 49 la başladım 9+4üm 50 kilo geliyorum yememe dikkat ediyorum ama fazla kusmam olmadığı için bunda sanki fazla alıcam gibi geliyor

16. hafta ve 2 kg aldım. ilk 2.5 ay kilo almadım yeni başladım almaya. hızlı mı gidiyorum acaba bilemedim ki... 10 kg ile bitirmek istiyordum öyle olmayacak galiba

:D ilk doğumumda herkes çok üzerime yüklenmişti aman ye aman bebek sağlıklı olsun.. tam tamına 30 kilo aldım, şimdi daha temkinliyim dikkate ediyorum diğerine nazaran. Bunda şimdilik 3 kilo aldım 18-19. haftada. ilkinde bu haftalarda 7-8 kg almıştım..:39:

Ben ki 47 kg dan 58 kg a sadece 8 ay gibi bi sürede ulaşmışken (hep o norlevo yüzünden oldu galiba) şimdi 8+2 yim ve hiç kilo almadim daha. 58le devamdayım. Insallah almam doğumdan sonra da 47yi tekrar görürüm :( ühüüü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb Arkadaşlar ben 7+2 hamileyim:nazar::nazar:hamilelikte kaç kilo aldınız??doğumdan sonra kilo vermeniz kolay oldu mu?tşk..

3 yıl önce oğluma hamileyken tam 23,5 kılo aldım. Dogumda bırazını verdım ama ben maalesef emzırırken kılo vereneyen annelerdenım hatta alıyorum. Emzırme bıtınce eskı halıme döndüm. Ikıncı bebegımde de hemen hemen 18 kılo aldım, suan bebegım 15 gunluk. Emzırne bıtınce yıne eskı halıme hatta daha ıyıye dönerim çünkü artık 3.yü düşünmüyorum. Kılo istenırse verılır kafanıza hıç takmayın....

23.haftadayım. şuan hamile kaldığım kilodayım. 65 kg ile hamile kaldm ilk 3 ay iştahsızlıktan 3 kilo verdim 62ye düştüm. 3.aydan sonra iştahım açıldı ve şuan tekrar 65 oldum. Kontrollü yemeye calışıyorum hamur işi yememeye çalışıyorum daha çok vitaminli şeyler yiyorum. Fazla yiyip kilo almanın bebeğe bir yararı yok önemli olan doğru beslenmek. Doktorum toplam 9-12 kg kilo almak en ideali dedi, bnmde hedefim bu. Bebeğimin şuan ki kilosuda 30-40 gr fazlaymış yani herşey yolunda ve gelişimi güzel çok şükür yani ben çok kilo almasamda bebeğim alıyor.

32haftaya gore 11 iyi ya ben napcm :( cok uzuluyorm 1ayda 4klo aldm resmen kacla hamile kaldn cnm ?

ben 56 kiloyla hamile kaldım canım yaa boyum da uzun değil üstelik. kilolar da göbek ve kalçada topandı hepp ... Bi de artık bebek baskı yaptığından mıdır nedir yemek yerken tıkanıyorum. Ama maalesf tatlıya dayanamıyoruummm:14:

evet cnm bende 88 kıloyla kaldım hamıle ama suan 80 kg düştüm 23+1 hamıleyım üzülme bende kusuyorum devamlı kılo konusunda son aylarda alıcakmısız yanı 5 aydan snra yemelerın duzelır benımde ole oldu uzulme sen bebgını beslıcek seyler yemegey calıs az da olsn ye sık sık ye fazla asırı yıyıp kusma :emir_bebek:

Merhaba ben de yeni hamileyim. Bugun doktora gittik ve 1-2 haftalik dedi. Ama benim en son reglim 5 temmuzdu vr 30 haziranda mide bulantisiyla uyandim, test yaptim pozutif cikti. Reglimden gecmemesine karsin.. Nasil 1-2 haftalik oluyor anlamadim!? Ve ben de kilolu hamile kalanlardanim :( Boyum 1,70 ama kilom 88 :( 15 kilo fazlam var. Mide bulantimda yok. Cok kafama takiyorum daha cok alirim diye kizlar :(

Back
X