Hamilelikte kaç kilo aldınız??

Ben ilk hamile olduqumu duyduqumda kilom aynıydı yani 51 qittikce almaya basladım şuan oqlusumaaa hamileyim 5 aylık. Şuanda 5 kilo aldım doquma kadar almazsam iyi

62 kilo ile hamile kaldım 73 liko ile doğum yaptım şuan 78 kiloyum veremedim boyum 1.75 bidahaki doğuma nasıl olucam bilmiyorum yürüyen bi dev

8+5 im galiba en fenanız benim ne güzel zayıflamıştım tekrar kilo aldığımda hamile kaldım..boyum 1.75 68 le kaldım şuan 69 galba ((((((((( doktorum 10kg izin verdi doğumu 78 le bitirmem lzımmış..boy uzun kemikli yapıda olunca tombik falan değilde çok irikıyım gözükürüm yarmagül

34 haftalık hamişim...11 kılo aldım..

Son düzenleme:
bende 5,5 aylık hamileyim 10,5 kilo ladım 4.ayıma kdar 6 kilo lamıştım bu son ay 4 kilo birden aldım daha 62 dydim hamile kaldığımda şimdi72,5oldum umarım 80 ni aşmam ne yapmam laızmki acaba bi fikri aolan var mı ....

cnm kilo almamaya dikkat et..benim dr her gittiğimde beni uyarıyor meyve ,sebze ye bol su iç diye...acıktıkça ben meyve yiyorum...bol su içiyorum.19.haftamdayım henüz kilo almadım.zaten son 2 ayımızda yeterince kilo alacağız.

tşk ederim evet öyle oluyormuş... senin durum gayet iyi...

ilk doğumumda 52 ile hamile kalıp 74 ile doğurmuştum. boyum 158 feci bir görüntüydü

Şimdi 60 ile hamile kaldım şu ana kadar 1 kg aldım.
Bu sefer dikkatli olup en fazla 10 kg almayı ümit ediyorum.

kızımda 11 kilo aldım. doğumdan 1 hafta sonra sadece 1,5 kilom kalmıştı. oğlumda 27 haftalık olduk.şimdiden 8 kilo aldım bile. bu defa hızlı gidiyorum.

bende 22 haftalığım ve 5 kilo aldm ilk üç ay almadım ama son iki aydır alıyorum inşallah cok kilo almam kalan 18 hafta için 10 kilo hedef koydum inşallah gecmem..

merhabalar,hamile kalabilmek için sigarayı bırakmamla 5 kilo almıştım akabinde hamile kaldım.hamileliğimin şuan 28. haftasındayım.sigarayı bırakmadan önce 40 bedendim şuan 46 bedenim doktorum kilo alımımın çok normal olduğunu söylüyor toplamda (sigara yüzünden aldığım 5 kilo dahil)12 kilo almışım..En çok son 3 ayda kilo alınıyormuş benden sölemesi .....

diyetisyen e gittim..sadece bebek için besleniyorum. Çok şükür bu ay kilo almadım.. Önümüzde 2 ay kaldı onlarda da 1.5 kilo alırsam daha ne isterim........

Son düzenleme:
Ben 6 haftalığım henüz mide bulantım olmadığı için hominide gırtlak vaziyetteyim. Hafif kanamam olduğu için yürüyüşte yapmıyorum yani böyle giderse ben sağlam kilolarla tamamlarım gibi geliyor hamileliği. Çok kilo almak istemiyorum çünkü zaten ideal kilomun üstünde bir kilo ile girdim hamileliğe. Ama buaralar güzel besleniyorum, güzel yiyorum ki bebişimde büyüsün sıkıca tutunsun annesine, bırakıp gitmesin die. Yani hayırlısıyla bir kalp atışını duyuyimde 20 kilo alsamda umrumda olmayacak.

Bi arkadaşım tam 30 kilo aldı ve çoğunuda hamileliğin son aylarında aldı. Dikkat etmek lazım :))

merhaba arkadaşlar,
ben hamilelik öncesi diyet ve spor yaptım ideal kilo ile hamile kalim diye ama tatilde ipin ucunu kaçırınca 1.70boy ve 65kilo ile hamile kaldım şimdi 13+4 hamileyim 62kiloyum.61,400ekadar düşmüştüm ama bulantım azalınca daha da kilo vermemek içinde yediğimi arttırmaya çalıştım zorla 62oldum.normalde bu kadar yesem çoktaan şişmiştim ama benimki hareketlimi ne, annesi ne yese yakıyo galiba.bebek iyi olsunda yeterki bakarız başımızın çaresine...
tecrübeli arkadaşlar...sizce hamilelik maratonunu kaçla tamamlarım dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…