Hamilelikte kaç kilo aldınız??

ayy canım benim, tekmeleri hissetmem benim tam olarak 18 19 gibi başladı ama ilk zamanlar az hissediyorsun kabarcık gibi telefon titreşimi gibydi benim ufaklık sonra büyüdükçe sanki içinde fitness salonu varda seninki spora gelmiş gibi oluyor git gide büyüyüp rahimde sıkışmaya başlayınca o zaman baya tekmler savuruyor karnın atıyor sanki, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin amin

Kızlar ben ne yapacağım bilmiyorum 4 ayımız bitecek ve ben baskülde 4- 5 kilo almış görünüyorum. Çok moralim bozuluyor birde ikizler benim yavrular. Sonumuz nasıl olur hiiiççç bilemiyorum. Az yiyorum ama eski hareketim yok tabiki.. Dua edin bize. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Mrb Arkadaşlar ben 7+2 hamileyimhamilelikte kaç kilo aldınız??doğumdan sonra kilo vermeniz kolay oldu mu?tşk..

sanırım aynı gidiyoruz bende bugün 8+2. kilo konusunu çok önemsiyorum normal kilomdanda 2 kilo fazla hamile kaldım şu anda 55im. bakalım kaç kiloyla bitircez:)şu anda bile biraz göbeğim çıktı daha çok erken ama belli oluyo ya.senin kilon nedir?

12+4 hamileyim düzenlide besleniyorum...şükür kilo almadım daha..sanırım son 3 ayda çok kilo alınıyor..

Son düzenleme:

cnm ben 63 kiloyum 12+6 haftamdayım hiç kilo almamaya çalışıyorum cnm...dengeli beslenmeye çalışıyorum...

zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alıyormuş cnm...benim 7,5 kilo almam yeterli oluyormuş doğuma kadar.

bu arada ben toplangel bu yeni avatarım cnm

Son düzenleme:
kızlar ben 12+3.haftadayım 50kiloyla başladım ama 47 kiloyum şuan kilo almak istiyorum ama yemek yiyemiyorum bulantım da var.aranızda benim gibi kilo kaybı yaşayan varmıydı? dr.normal diyo ama sizdende duymak istiyorum

evet cnm bende 88 kıloyla kaldım hamıle ama suan 80 kg düştüm 23+1 hamıleyım üzülme bende kusuyorum devamlı kılo konusunda son aylarda alıcakmısız yanı 5 aydan snra yemelerın duzelır benımde ole oldu uzulme sen bebgını beslıcek seyler yemegey calıs az da olsn ye sık sık ye fazla asırı yıyıp kusma

47 ile hamile kaldım şuan 35. haftamda 63 kiloyum yani şuana kadar 16 kilo aldım hala da almaya devam ediyorum.:84::84: hiç bulantı kusmam olmadı. kilo grafiğim periyodik olarak arttı hep. kiloyu hiçççç takmıyorum. zayıf olanlar gerçekten çok kilo alıyormuş. ilk zamanlarda okadar dikkat ettim max 10 kilo ile bitiricem bu işi dedim ama baktım herşeye rağmen alıyorum battı fishing yan going dedim. yedim, halada yiyorum kiloda alıyorum ama doğumdan sonra vericem

18 hftalık hamileyim 6 kilo ladım4,5 ayda 6 ilo fazlda yemiyorum ama doktorda normal dedi ama bana fazla geliyor....

Toplamda 9 kilo aldım. Son haftalarda kilo veriliyor biraz.. Doğumdan sonra da pek bi çaba sarfetmeden eski kiloma döndüm..Sadece "emziriyorum,çok yemem lazım" mantığına kapılmayın. Zaten uykusuzluk, bebeğin peşinde koşturma hele bi de çalışıyosanız kilo vermeniz pek de zor olmayacaktır:))

Hamileliğimde 16 kilo aldım...10 gün sonra 10 kilo gitmişti..
Fakat postpartum tiroidid durumu yüzünden tekrar kısa sürede hepsini aldım..Yoksa şimdiye kadar eski kiloma çoktan dönmüştüm..Oğlum 1 yaşında..1 sene içinde aslında bütün kilolar hemen hemen gidiyor..Şuan 5 kilo fazlam var..

Hamileliğimde 16 kilo aldım...10 gün sonra 10 kilo gitmişti..
Fakat postpartum tiroidid durumu yüzünden tekrar kısa sürede hepsini aldım..Yoksa şimdiye kadar eski kiloma çoktan dönmüştüm..Oğlum 1 yaşında..1 sene içinde aslında bütün kilolar hemen hemen gidiyor..Şuan 5 kilo fazlam var..

şuan 28.haftalık hamileyim ve 13 kilo aldım. 50 kilo ile başlamıştım boy 1.75 şimdilik kilom normal görünüyor ama bakalım bu son dönemde nekadar alacağım bende büyük bir merakla bekliyorum.

1.70 boyum
54kg ile hamile kaldim amaaa
daha simdiden 7 kilo aldiiiim:26::18: nolcak benim haliiim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…