- 19 Mayıs 2016
- 299
- 330
- 33
- Konu Sahibi Canhayat80
Arkadaşlar ben hamileligimin basindan beri çaydan uzaklastım kahve de icmiyorum zaten.bitki çaylari icinde hep farkli farklı soylentiler var.ben iş yerinde ne icecegim surekli su da olmuyorki!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sicak icecek istiyo canim amaBen habire ayran içiyorum vallahi:)
Bende içecek bagimlisi gibi bir seyim ayranda uyku getiriyor bana ne yapsak kiBi icecek bagimlisi olarak ben de zor durumdayim kizlar; yardim :)
Canım doktoruna sormalısın. Her doktor farklı bişey söylüyor. Ihlamur içmeme iizin veriyor benim doktorum. Belli oranda çay ve kahve içmeme de.Arkadaşlar ben hamileligimin basindan beri çaydan uzaklastım kahve de icmiyorum zaten.bitki çaylari icinde hep farkli farklı soylentiler var.ben iş yerinde ne icecegim surekli su da olmuyorki!
Ben ıhlamur içiyorum. Doktorum günde 3 fincan ıhlamura izin verdi.Arkadaşlar ben hamileligimin basindan beri çaydan uzaklastım kahve de icmiyorum zaten.bitki çaylari icinde hep farkli farklı soylentiler var.ben iş yerinde ne icecegim surekli su da olmuyorki!
benim doktorum da ihlamur icebilirsin dedi de iste insan takiliyor bazen sut bile icesim gelmiyor artik surekli icmekten farkli seyler istiyor bunyeBen ıhlamur içiyorum. Doktorum günde 3 fincan ıhlamura izin verdi.
benim doktorum da ihlamur icebilirsin dedi de iste insan takiliyor bazen sut bile icesim gelmiyor artik surekli icmekten farkli seyler istiyor bunye[/QUOTE
Bazen komposto kaynatıyorum erik kuru üzüm falan veya kuş burnu yapıyorum