Hamilelikte içecek tavsiyesi

Canhayat80

06.06.17 - 2.kuzumu bekliyorum
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
299
330
33
Arkadaşlar ben hamileligimin basindan beri çaydan uzaklastım kahve de icmiyorum zaten.bitki çaylari icinde hep farkli farklı soylentiler var.ben iş yerinde ne icecegim surekli su da olmuyorki!

Sade soda günde 1 tane öneririm canım. ayran olur ev yapımı limonata olır. portakal suyu mandalina suyu ev yapımı. akşamdan sık kavanoza koy işe götür :) açık çay olur. bir de günde 1 bardak kadar ıhlamur çayı içilebilir hamileyken. bildiklerim ve uyguladıklarım bu kadar

Bir rizeli olarak çayı bırakamıyorum kızımda da bırakamamıştım . Çok çok açık koyuyuyorum. Renklinsıcaknsu gibi. Çay kokusunyetiyor :-)

Arkadaşlar ben hamileligimin basindan beri çaydan uzaklastım kahve de icmiyorum zaten.bitki çaylari icinde hep farkli farklı soylentiler var.ben iş yerinde ne icecegim surekli su da olmuyorki!
Canım doktoruna sormalısın. Her doktor farklı bişey söylüyor. Ihlamur içmeme iizin veriyor benim doktorum. Belli oranda çay ve kahve içmeme de.

Bende çok açık çay içiyorum çaysiz ölsem duramam tabiri caizse imamın abdest suyu gibi işte yalandan çay içiyomusum gibi oluyor bence açık çayın zararı yok

çok açık çay içebilirsin süt içebilirsin sahlep içebilirsin sütlü sıcak çikolata içebilirsin doktoruna danışarak bitki çayı kullanabilirsin

ay aynı dertten muzdaribim iş yerinde çay içmeyi bırakmıştım kansızlıktan dolayı yeşil çay içiyordum şimdi onuda içemiyorum günde 1 kahve içerdim onuda içemiyorum ooy ooy komposto yapıp getirecem bende yanımda

Back
X