Krem sürdüm ama yok olmuyor arkadaşım çok sagol. Aynen bitki çayı icemem. Zaten kabızlık yada ishal gibi bir durumum da yok. Dikkat ediyorum acısını bildiğimden. Ama hortladı resmen hortladiCanım kremleri var yada sıcak suya yakın bir suda oturabilirsin sabah akşam birde çoban çantası diye bir bitki var çayını doğumdan sonra içtim bana iyi geldi ama sen şimdi icemezsin onu çok geçmiş olsun
Hamileyken olur mu ki. İyi bi cerrah arastiracagz . Sülük tedavisi kesin çare diyenler var birde onu araştırmak istiyorumBence ameliyat olun.bu acı çekilmez.
Tabiki sordum arkadaşım. Hindistan cevizi yağı gecirir mi tamamen sisliklerihamilelikteyken lutfen kremlerini kullanmayin. kullaniyorsaniz da dr a danismissinizdir umarim. pek cogunda malesef kortizon var.
bende de var.
1. wc de cok oturmayin
2. oraya iliktan biraz daha sicak suyla dus basligi ile masaj yapin ama lutfen dikkat edin dogumuvtetikleyecek sicaklikta olmasin
3. hindistan cevizi yagi surun hergun. sabah aksam.
Yine tekrarlar ve bebeğine bakickkimse yok o yüzden ilerleyen yaşta yaptir dedi. Tabi özelde durum ayridirDoktor niye illeride ameliyat olun dedi? Eger ameliyatlik durumdaysa hicbir krem fayda etmiyor anca bazi gunler iyi bazi gunler kotu. Bende catlak vardi 8 aydir hala cekiyorum 5 hafta once ameliyat oldum yaralarim hala kapanmadi ama pisman degilim cunku dediginiz gibi hayat kalitesini dusuruyor. Gecmis olsun.
tamamen gecirmese de rahtlatir seni. su da ise yarar. bende ise yariyor. benim de ilk gebelikten kaldi ama ise yaramisti heyet raporu almistim onun sayesine. :)Tabiki sordum arkadaşım. Hindistan cevizi yağı gecirir mi tamamen sislikleri
Bende de çatlak var .. ameliyattan sonra çok ağrınız oldu muDoktor niye illeride ameliyat olun dedi? Eger ameliyatlik durumdaysa hicbir krem fayda etmiyor anca bazi gunler iyi bazi gunler kotu. Bende catlak vardi 8 aydir hala cekiyorum 5 hafta once ameliyat oldum yaralarim hala kapanmadi ama pisman degilim cunku dediginiz gibi hayat kalitesini dusuruyor. Gecmis olsun.
arkadaşım geçmiş olsun.nasıl aldın ben öldüm bttim ama rapor almak aklıma gelmedi ameliyat mı olmuştun?tamamen gecirmese de rahtlatir seni. su da ise yarar. bende ise yariyor. benim de ilk gebelikten kaldi ama ise yaramisti heyet raporu almistim onun sayesine. :)
Ayyy benim hic gecmediki sifirlanmiyor zaten sadece agrisi gecebiliryor zedelenmedikce onceleri ne acilar cekerdim 10 saat agrirdiKızlar başlıktan anlaşıldığı üzere perişan haldeyim. Önceki hamilelikten kaldı. Yine hortladı. Ameliyatlik durumdayım yine tekrar eder diye devlet hastanesi deki dr ileriki yaşlarda yaptir dedi. 27 yaşındayım 40 da yaptırdım diyor. Epeydir ağrım yoktu. Ama nedense iki üç gündür bir ağrı ortaya çıktı. Yine hayatını mahvediyor yaşayan beni çok iyi anlar. İki beze vardı. 3 olmuş. Ondan bu ağrı acı. Mahvoluyorum. Yine yaşam kalitem düştü. Yine oturup kalkamiyorum lavaboya girmeye yine korkar oldum. Var mi bir çaresini bilen. Canımdan bezdim
Evet sülûk tedavisini de araştırın.benumde var.hamileliktr Nasıl olacak merak ediyorumHamileyken olur mu ki. İyi bi cerrah arastiracagz . Sülük tedavisi kesin çare diyenler var birde onu araştırmak istiyorum
Bende de çatlak var .. ameliyattan sonra çok ağrınız oldu mu
yok ameliyat olmadum. ozelde ic hastaliklari uzmanina gittim. o da bana hemoroidi sordu olmaz mi dedim heme yazdi. ama para da verdim.tabi. devlette vermiyorlar.arkadaşım geçmiş olsun.nasıl aldın ben öldüm bttim ama rapor almak aklıma gelmedi ameliyat mı olmuştun?
Ne kadar verdim canım bi de özel hastaneden alınan kabul oluyor muyok ameliyat olmadum. ozelde ic hastaliklari uzmanina gittim. o da bana hemoroidi sordu olmaz mi dedim heme yazdi. ama para da verdim.tabi. devlette vermiyorlar.
evet tabii ki kabul. 550 verdim ama dogum sonrasi benimkiNe kadar verdim canım bi de özel hastaneden alınan kabul oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?