• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte hemoroid cok kotuyum

zmrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
1.136
1.329
48
36
Kızlar başlıktan anlaşıldığı üzere perişan haldeyim. Önceki hamilelikten kaldı. Yine hortladı. Ameliyatlik durumdayım yine tekrar eder diye devlet hastanesi deki dr ileriki yaşlarda yaptir dedi. 27 yaşındayım 40 da yaptırdım diyor. Epeydir ağrım yoktu. Ama nedense iki üç gündür bir ağrı ortaya çıktı. Yine hayatını mahvediyor yaşayan beni çok iyi anlar. İki beze vardı. 3 olmuş. Ondan bu ağrı acı. Mahvoluyorum. Yine yaşam kalitem düştü. Yine oturup kalkamiyorum lavaboya girmeye yine korkar oldum. Var mi bir çaresini bilen. Canımdan bezdim

Canım kremleri var yada sıcak suya yakın bir suda oturabilirsin sabah akşam birde çoban çantası diye bir bitki var çayını doğumdan sonra içtim bana iyi geldi ama sen şimdi icemezsin onu çok geçmiş olsun

Canım kremleri var yada sıcak suya yakın bir suda oturabilirsin sabah akşam birde çoban çantası diye bir bitki var çayını doğumdan sonra içtim bana iyi geldi ama sen şimdi icemezsin onu çok geçmiş olsun
Krem sürdüm ama yok olmuyor arkadaşım çok sagol. Aynen bitki çayı icemem. Zaten kabızlık yada ishal gibi bir durumum da yok. Dikkat ediyorum acısını bildiğimden. Ama hortladı resmen hortladi

hamilelikteyken lutfen kremlerini kullanmayin. kullaniyorsaniz da dr a danismissinizdir umarim. pek cogunda malesef kortizon var.
bende de var.
1. wc de cok oturmayin
2. oraya iliktan biraz daha sicak suyla dus basligi ile masaj yapin ama lutfen dikkat edin dogumuvtetikleyecek sicaklikta olmasin
3. hindistan cevizi yagi surun hergun. sabah aksam.

Doktor niye illeride ameliyat olun dedi? Eger ameliyatlik durumdaysa hicbir krem fayda etmiyor anca bazi gunler iyi bazi gunler kotu. Bende catlak vardi 8 aydir hala cekiyorum 5 hafta once ameliyat oldum yaralarim hala kapanmadi ama pisman degilim cunku dediginiz gibi hayat kalitesini dusuruyor. Gecmis olsun.

hamilelikteyken lutfen kremlerini kullanmayin. kullaniyorsaniz da dr a danismissinizdir umarim. pek cogunda malesef kortizon var.
bende de var.
1. wc de cok oturmayin
2. oraya iliktan biraz daha sicak suyla dus basligi ile masaj yapin ama lutfen dikkat edin dogumuvtetikleyecek sicaklikta olmasin
3. hindistan cevizi yagi surun hergun. sabah aksam.
Tabiki sordum arkadaşım. Hindistan cevizi yağı gecirir mi tamamen sislikleri

Doktor niye illeride ameliyat olun dedi? Eger ameliyatlik durumdaysa hicbir krem fayda etmiyor anca bazi gunler iyi bazi gunler kotu. Bende catlak vardi 8 aydir hala cekiyorum 5 hafta once ameliyat oldum yaralarim hala kapanmadi ama pisman degilim cunku dediginiz gibi hayat kalitesini dusuruyor. Gecmis olsun.
Yine tekrarlar ve bebeğine bakickkimse yok o yüzden ilerleyen yaşta yaptir dedi. Tabi özelde durum ayridir

Tabiki sordum arkadaşım. Hindistan cevizi yağı gecirir mi tamamen sislikleri
tamamen gecirmese de rahtlatir seni. su da ise yarar. bende ise yariyor. benim de ilk gebelikten kaldi ama ise yaramisti heyet raporu almistim onun sayesine. :)

Bende de çatlak var .. ameliyattan sonra çok ağrınız oldu mu

tamamen gecirmese de rahtlatir seni. su da ise yarar. bende ise yariyor. benim de ilk gebelikten kaldi ama ise yaramisti heyet raporu almistim onun sayesine. :)
arkadaşım geçmiş olsun.nasıl aldın ben öldüm bttim ama rapor almak aklıma gelmedi ameliyat mı olmuştun?

Bende de iki tane şişlik vardı, bu hafta arttı ne yazık ki. Eskiler de büyüdü baya. :/ ağrım yok ama, iş yerinde oturma simidi kullanıyorum. Dün akşam da acı vs olunca bepanthen pişik kremi sürdüm, baya yumuşattı. Şişlik için de sıcak su baya iyi geliyor, banyoda sıcak su tutuyorum mutlaka. Elma sirkesi ile suyu karıştırıp her tuvalette taharetlenin diyorlar, henüz denemedim ama deneyeceğim, bakalım sonuç ne olacak. Kegel egzersizleri de iyi geliyormuş, bir yerde öyle okumuştum ama şişken zor olur anca iyileştiği dönemde başlamak lazım.

Kızlar başlıktan anlaşıldığı üzere perişan haldeyim. Önceki hamilelikten kaldı. Yine hortladı. Ameliyatlik durumdayım yine tekrar eder diye devlet hastanesi deki dr ileriki yaşlarda yaptir dedi. 27 yaşındayım 40 da yaptırdım diyor. Epeydir ağrım yoktu. Ama nedense iki üç gündür bir ağrı ortaya çıktı. Yine hayatını mahvediyor yaşayan beni çok iyi anlar. İki beze vardı. 3 olmuş. Ondan bu ağrı acı. Mahvoluyorum. Yine yaşam kalitem düştü. Yine oturup kalkamiyorum lavaboya girmeye yine korkar oldum. Var mi bir çaresini bilen. Canımdan bezdim
Ayyy benim hic gecmediki sifirlanmiyor zaten sadece agrisi gecebiliryor zedelenmedikce onceleri ne acilar cekerdim 10 saat agrirdi:cry:ayy cok kotu birsey cok iyi anliyorum bende ameliyat oldum agrisi gecmisti ozman ama zorlaninca agriyor tabi .ama eskiisi gibi surekli yada saaatelerce agrimiyor vallahi yolu sadece kabiz olmamaktan geciyor allah yardim etsin

Hamileyken olur mu ki. İyi bi cerrah arastiracagz . Sülük tedavisi kesin çare diyenler var birde onu araştırmak istiyorum
Evet sülûk tedavisini de araştırın.benumde var.hamileliktr Nasıl olacak merak ediyorum:(

Bende de çatlak var .. ameliyattan sonra çok ağrınız oldu mu

Benimki kronikti ameliyatan baska carem yoktu inanilmaz korkuyordum ve acikcasi o gun aglaya aglaya ameliyata girdim. 6 gun hastanede kaldim. Benim hem catlagi hem yillardir var olan memeyi aldilar ve o yaralar dikilmiyor acik birakiliyor. Yani soyle ki o yaralar en az 6-8 haftada kapaniyo. Ilk 11 gun cok zordu yalan soyleyemeyecegim sdece yattim. 12. gun azaldi ve kolaylasti. Yurumek ve oturmak suan icin yavastan duzeldi. Gunde 4 kere yaralara su ttyorum.yarayi temiz tutmak cok onemli. Bazen sinirden agladim ama pisman degilim o zor gunler gecince dayaniliyo. Cunku kronikse eger kendiliginden duzelme sansi yok benim hatta ustunde meme bile cikmisti. Gecmis olsun

Benim annemde de malesef bu sorun vardı. Kendisi acı içinde kıvranıyordu, çok iyi biliyorum. Allah yardımcınız olsun. Benim annem kudret narı ile bu hemoroid sorununu bitirdi. Şişlikleri kesinlikle indiriyor. Bu kudret narı dışkının bile yumuşamasını sağlıyor. Ezip hamur haline getirip uygulayacaksınız. Tabi siz de ayriyetten bir araştırın diyorum. Çok geçmiş olsun..

arkadaşım geçmiş olsun.nasıl aldın ben öldüm bttim ama rapor almak aklıma gelmedi ameliyat mı olmuştun?
yok ameliyat olmadum. ozelde ic hastaliklari uzmanina gittim. o da bana hemoroidi sordu olmaz mi dedim heme yazdi. ama para da verdim.tabi. devlette vermiyorlar.

Back
X