hamilelikte hemoroid cok kotuyum

Ilk hamileligimde basladi benim de simdi yine hamileyim uc gundur inanilmaz artti lazerle ameliyat duymustum olan var mi bildiginiz...genel cerrahiye de gideyim diyorum ama ilac var mi acaba hamilelikte kullanilabilen..nolur bir çare

Ilk hamileligimde basladi benim de simdi yine hamileyim uc gundur inanilmaz artti lazerle ameliyat duymustum olan var mi bildiginiz...genel cerrahiye de gideyim diyorum ama ilac var mi acaba hamilelikte kullanilabilen..nolur bir çare
Arkadaşım iki gün evvel dr a gittim. Anal fissur var dedi. Hemoroid değil seninki dedi ve ona göre krem verdi. Şükür iki gündür çok rahatladım boşuna acı cekmisim. Kesinlikle dr a görün kafana göre ilaç kullanma

Merhaba benim de ilk hamileligimde başlamıştı. Şimdi daha da çoğaldı. Genel Cerrahi ye kesinlikle görünün . Hamilelikte kullanılan krem ve şurup vermişti bana doktorum. Ama kabızlıktan korunmak en önemlisi

Lazer ameliyatı ben de duydum. Konyadayim burda yapan doktor da var. Ilk doğumdan sonra safra kesesini hallettik . Allah ömür verirse bundan sonra da hemoroidi inşallah.

Bendede 1 tane var ndn cikti blmiyorum bayadir var. O agri degisiik bisey yururken hoplatiyo. Sicak su torbasina otur yada tugla oluo eski evler yapilirken kullaniliyodu. Insaat bulursan o turuncu dikdortgen tuglalardan 1 tane saglam al ocakta isitip sar havluya ustune otur iyi geliyo.

Ben evlenmeden once ameliyat oldum ve aldirdim ama kabizlik sorununa cozum bulamadim hamile kalinca da ilac icemedigimden kabizligim iyice artti ve tekrar hemoroid olusur diyr cok korktum ama kivi yemeye basladim bagirsaklarimi calistirdi. Her wc ye girdigimde de o bolgeme kantaron yagi suruyorum. Size tavsiyem sicak suya oturun, kantaron yagi surun parmaginizla iyice. Allah ysrdimcinz olsun. Ben aldirdim kurtuldum

Gebelik sonrası çözüm bulacağım. Ama benimki catlakmis. Botoks uygulaması yaptirabilirim. Ameliyat riskli diyorlar bakalım kısmet. Çok geçmiş olsun. İnsallah tekrarlamaz bu illet. Yaşayan bikir

Amin tesekkir ederim. Sizede cok gecmis olsun. Siz beze diyince basur memesi var olarak anlamistim. Ama farketmez hepsi berbat kotu . bebeginizi saglicakla kucaginiza almak dilegimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…