Hamilelikte gül kolklamak cevap

Aysen95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2021
35
5
29
Hamileyken gül kokladım kulağıma taktım içime çektim çünkü kokusu çok güzeldi ve bana naptın bebekte leke olucak dediler hep canım sıkıldı varmı koklayan birşey olurmu doğrumu

Hamileyken gül kokladım kulağıma taktım içime çektim çünkü kokusu çok güzeldi ve bana naptın bebekte leke olucak dediler hep canım sıkıldı varmı koklayan birşey olurmu doğrumu
Gülü bilmiyorum ama ciğer ve çilek leke yapıyor dokunduktan sonra ellerini yıkaman gerek

Canım annem kardeşime hamileyken güle dokunmuş sonrra da nereye dokunduysa artık kardeşimin bacak arasında Gül resmi var doğuştan

Siz hic yurtdisinda bir yerde hamile kadinlarin gulden, cigerden, cilekten vb kirmizi nesnelerden kactigini gordunuz mu? Duydunuz mu? Herhangi bir boga-matador iliskisi yok yani rahat olun

Siz hic yurtdisinda bir yerde hamile kadinlarin gulden, cigerden, cilekten vb kirmizi nesnelerden kactigini gordunuz mu? Duydunuz mu? Herhangi bir boga-matador iliskisi yok yani rahat olun
Çok mantıklı elinle ciğere dokunup elinde niye olmuyor öyleyse mantıken

Benim dayımın kızının boynunda dut lekesi var dut şeklinde. Yengem dut yemiş boynunu kaşımış orda çıkmş. Başkasının bişeyini izinsiz alırsan dokunursan da vucutta leke oluyor. Çevremden bizzat deneyimledm. Kızımda da ensesinde Çilek izi var bende Çilek yiyip parmağımın ucuyla kaşımıştm hatırlıyorum kızımda çıktı allahtan ensede

Valla benim iki oglumun da ensesinde vardi dogduklarinda, ben dokunmadigima eminim ustelik cunku cok huyluyum elimde yiyecek artigi varken hicbir yere dokunmam. Yani lekenin olacagi varsa oluyor, kayboldu zaten benimkiler sonradan

Canım annem kardeşime hamileyken güle dokunmuş sonrra da nereye dokunduysa artık kardeşimin bacak arasında Gül resmi var doğuştan
Kuzum annen mi dedi çokmu belli pwki
Valla benim iki oglumun da ensesinde vardi dogduklarinda, ben dokunmadigima eminim ustelik cunku cok huyluyum elimde yiyecek artigi varken hicbir yere dokunmam. Yani lekenin olacagi varsa oluyor, kayboldu zaten benimkiler sonradan
Olmaz yani

Kızlar yorumlarda ciddi misiniz ? Şaka mı ? Yok artık ya 9 ayda insan neler neler yiyor. Yapmayın allah aşkına.
Ciğer doğru yeğenimde bilerek yaptı yengem oldu bence beyin olarak kabullenmek bunun olmasına neden oluyor

Benim kızım 3 yaşında geçmedi. Bende takıntılıyım çok dikkat ettim ama kaşımıştm. Belki inançtan kaynaklıdır çok kafaya taktığımız içinde olmuş olabilir ama çevremde de gördüğüm için risk almak istemem şahsen. Tabi bununda kesinliği yok herkes neye inanırsa.

Ciğer doğru yeğenimde bilerek yaptı yengem oldu bence beyin olarak kabullenmek bunun olmasına neden oluyor
Evet ciğerden bende korkuyorm dediğin gibi bilinç altı olabilir. Komşu ciğerden sonra yüzünü kaşımış çocuğun yüzünde ciğer izi var

Evet ciğerden bende korkuyorm dediğin gibi bilinç altı olabilir. Komşu ciğerden sonra yüzünü kaşımış çocuğun yüzünde ciğer izi var
Ciğer kanlı olduğundan pis kan ondan olur diyorlar ben ne bileyim güzel kokar bebeğim dedim aldım kopardım kokladım sanırım boynuma sürdüm kulağa da taktım tamam artık bekle 9 ay artık taş olsam çatlarım

Kafana takarsan olmayacak olanıda oldurursun. Belkide bişe olmayacak başkasında oldu diye sende de olacak diye bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…