Doğru kafamdan nasıl atmam lazım düşünmemek içinKafana takarsan olmayacak olanıda oldurursun. Belkide bişe olmayacakbaşkasında oldu diye sende de olacak diye bişey yok
OlmazKuzum annen mi dedi çokmu belli pwki
Olmaz yani
Bebeğin güzelliği için bol bol ayva ve elma tüket zamanı geldiğinde. İçini de ferah tut herşey olacağına varır.Doğru kafamdan nasıl atmam lazım düşünmemek için
Di miSoruya kahkaha atarken sorudan beter yorumlar okudum.Ne diyim Allah akıl fikir versin
Soruya kahkaha atarken sorudan beter yorumlar okudum.Ne diyim Allah akıl fikir versin
Sen bi dene bakalımSoruya kahkaha atarken sorudan beter yorumlar okudum.Ne diyim Allah akıl fikir versin
Şu an da duruyor Gül lekesi pembemsi belli bariz ama görünmeyen yerinde küçükken görüyorduk herkese de gösterdik şimdi 24 yaşında. Kişiye göre değişiyordur belki bir şey diyemiyorum.Kuzum annen mi dedi çokmu belli pwki
Olmaz yani
Merhaba benimbir sorum olacak tecrübeli olduğunuzu düşünerek soruyorum bunu ben daha önce soğan kuru yaptım hamile kaldım düşük oldu oda ağıra zorlamışım farketmeden daha sonra tekrar soğan suyu ıctim adetim gecikti akıntım da var kadın hastalığım da yok gözlerim de yanıyor uyku basiyo iştahım açık acaba hamile olabilir miyimValla benim iki oglumun da ensesinde vardi dogduklarinda, ben dokunmadigima eminim ustelik cunku cok huyluyum elimde yiyecek artigi varken hicbir yere dokunmam. Yani lekenin olacagi varsa oluyor, kayboldu zaten benimkiler sonradan
Test yap adetine kaç gün varMerhaba benimbir sorum olacak tecrübeli olduğunuzu düşünerek soruyorum bunu ben daha önce soğan kuru yaptım hamile kaldım düşük oldu oda ağıra zorlamışım farketmeden daha sonra tekrar soğan suyu ıctim adetim gecikti akıntım da var kadın hastalığım da yok gözlerim de yanıyor uyku basiyo iştahım açık acaba hamile olabilir miyim
Valla ben hamilelik belirtileri konusunda hic uzman degilim, aslinda kimse degil; cunku herkesinki farkli. Bazen belirti de olmuyor yani test yapmadan bilemezsiniz bu 1.Merhaba benimbir sorum olacak tecrübeli olduğunuzu düşünerek soruyorum bunu ben daha önce soğan kuru yaptım hamile kaldım düşük oldu oda ağıra zorlamışım farketmeden daha sonra tekrar soğan suyu ıctim adetim gecikti akıntım da var kadın hastalığım da yok gözlerim de yanıyor uyku basiyo iştahım açık acaba hamile olabilir miyim
Valla ben hamilelik belirtileri konusunda hic uzman degilim, aslinda kimse degil; cunku herkesinki farkli. Bazen belirti de olmuyor yani test yapmadan bilemezsiniz bu 1.
2. Si kimsenin konusuna gelip konu ile alakasiz bir soru sorup konuyu sabote edemezsiniz yani konu disi konusamazsin
Adetim gecikti düzenli adet olan biriyim 19 20 arasında olurum bugün 25 temmuzdayız işteTest yap adetine kaç gün var
O zaman hamile olabilirsin. Bi test yap bende merak ettimAdetim gecikti düzenli adet olan biriyim 19 20 arasında olurum bugün 25 temmuzdayız işte
Akıntım da var kadın hastalığımda yok ama bakalım yapicamO zaman hamile olabilirsin. Bi test yap bende merak ettim
Olabilir. Korunmasız her ilişki bi ihtimal. Alşah gönlüne göre versin inşallahAkıntım da var kadın hastalığımda yok ama bakalım yapicam
Bende bir belirti oldu diyemem çünkü tüp bebek birşey hissetmedim inşallah hamilesindir ama hakkında hayırlısı olur inşallah ben olsam çatlarım yap yarın zaten ben adet geçmeden yapınca yaptım çok silikti hamileydimAkıntım da var kadın hastalığımda yok ama bakalım yapicam