Hamilelikte gül kolklamak cevap

Soruya kahkaha atarken sorudan beter yorumlar okudum.Ne diyim Allah akıl fikir versin😂😂😂

Valla benim iki oglumun da ensesinde vardi dogduklarinda, ben dokunmadigima eminim ustelik cunku cok huyluyum elimde yiyecek artigi varken hicbir yere dokunmam. Yani lekenin olacagi varsa oluyor, kayboldu zaten benimkiler sonradan
Merhaba benimbir sorum olacak tecrübeli olduğunuzu düşünerek soruyorum bunu ben daha önce soğan kuru yaptım hamile kaldım düşük oldu oda ağıra zorlamışım farketmeden daha sonra tekrar soğan suyu ıctim adetim gecikti akıntım da var kadın hastalığım da yok gözlerim de yanıyor uyku basiyo iştahım açık acaba hamile olabilir miyim

Merhaba benimbir sorum olacak tecrübeli olduğunuzu düşünerek soruyorum bunu ben daha önce soğan kuru yaptım hamile kaldım düşük oldu oda ağıra zorlamışım farketmeden daha sonra tekrar soğan suyu ıctim adetim gecikti akıntım da var kadın hastalığım da yok gözlerim de yanıyor uyku basiyo iştahım açık acaba hamile olabilir miyim
Test yap adetine kaç gün var

Valla ben hamilelik belirtileri konusunda hic uzman degilim, aslinda kimse degil; cunku herkesinki farkli. Bazen belirti de olmuyor yani test yapmadan bilemezsiniz bu 1.
2. Si kimsenin konusuna gelip konu ile alakasiz bir soru sorup konuyu sabote edemezsiniz yani konu disi konusamazsiniz

Valla ben hamilelik belirtileri konusunda hic uzman degilim, aslinda kimse degil; cunku herkesinki farkli. Bazen belirti de olmuyor yani test yapmadan bilemezsiniz bu 1.
2. Si kimsenin konusuna gelip konu ile alakasiz bir soru sorup konuyu sabote edemezsiniz yani konu disi konusamazsin

X