Geldiklerinde ay iyiki geldiniz cok yorgundum valla siz gelmisken su isleri halledelim diyin butun yapmak istemediginiz isleri yaptirin hamilesiniz sonucta agir isleri sizin yapmamaniz lazim. Yaptirin butun pis isleri, ay midem bulandi, ay sanci girdi diye diye. Mis gibi dinlenirsiniz.Selam kızlar 35 haftalık hamileyim eşimin ve kendi ailemden uzak yaşıyoruz bu hafta sonu kaynım eşi küçük çocuğu ve kaynanam bize gelmeyi düşünüyormuş.Kaynım eşi ve çocuğu bir gece tek kalacaklar burdan başka bir yere gidecekler ama kaynanam bir hafta falan kalacak ardından annem gelecek doğum için yalnız ben çok stres yaptım heralde misafir ağırlamaya hazır değilim eşimle baya tartıştık bu konu yüzünden ben istemediğimi belirttim sizce abartmış oluyor muyum arayıp izin istediler kaynımlar bende tabi yok diyemedim
Selam kızlar 35 haftalık hamileyim eşimin ve kendi ailemden uzak yaşıyoruz bu hafta sonu kaynım eşi küçük çocuğu ve kaynanam bize gelmeyi düşünüyormuş.Kaynım eşi ve çocuğu bir gece tek kalacaklar burdan başka bir yere gidecekler ama kaynanam bir hafta falan kalacak ardından annem gelecek doğum için yalnız ben çok stres yaptım heralde misafir ağırlamaya hazır değilim eşimle baya tartıştık bu konu yüzünden ben istemediğimi belirttim sizce abartmış oluyor muyum arayıp izin istediler kaynımlar bende tabi yok diyemedim
İşte burda da iş kocanda bitiyor o zaman. Kaynın öyle demeyi biliyorsa eşinde deseydi?35 haftalık hamileye ki onlar gelene kadar 36 haftalık olacağım kim ne derse desin gezme niyetiyle yatılı gidilmez bana bir gece diyorlar ama belki iki üç gece kalacaklar bilemem benim gün içinde uzanmam lazım sürekli ben onlar varken nasıl uzanacağım ben kimseye gitmiyorsam kimse de bana bu halimle yatılı gelmemeli.Kaynım arayıp benim eşim son aylarında yataktan bile kalkmıyordu bütün yemeği ben yapıyordum demesini biliyorsa karşıdaki insanı da düşünecek halla halla bu karda kışta ne gezmesi ne misafirliği biz aynısını yaparsak o yolu vermezler ama davet dahi etmezler
İş falan yapma , gelen kişiler yapsın herşeyi yabancı değiller, sen yat dinlen ağrım var de , bana kalsa ben de doğru bulmadım bu misafir işini çok saçma son aylardasın onların düşünmeleri lazımdı...Selam kızlar 35 haftalık hamileyim eşimin ve kendi ailemden uzak yaşıyoruz bu hafta sonu kaynım eşi küçük çocuğu ve kaynanam bize gelmeyi düşünüyormuş.Kaynım eşi ve çocuğu bir gece tek kalacaklar burdan başka bir yere gidecekler ama kaynanam bir hafta falan kalacak ardından annem gelecek doğum için yalnız ben çok stres yaptım heralde misafir ağırlamaya hazır değilim eşimle baya tartıştık bu konu yüzünden ben istemediğimi belirttim sizce abartmış oluyor muyum arayıp izin istediler kaynımlar bende tabi yok diyemedim
Eşin adam değil millet napsın, ben öyle eşi çiğ çiğ yerdim o hamile halimle , sakın iş, yemek vs yapma, ağrım var de yat bırak Eşin halletsin...Kv iyi kadındır inanın onun gelmesini asla sıkıntı etmiyorum sadece kaynımın arayıp biz gelecez demesi orda biraz gezip geri dönecez demesi zoruma gidiyor bide diyor eğer rahatsız olursanız arkadaşlarımda kalırım demek ki daha fazla kalacak eşimde dedi kardeşin varken arkadaşında niye kalasın dedi
Eşinle güzel bir kavga et ki aynı şeye lohusalıkta da devam edemesin, bu eve biri gelecekse bana soracaksın, iyi hissetmiyorsam kimseyi ağırlayamam deyip kesip atacaksın, eşin olacak herifin kafasına vura vura öğret tüm bunları yoksa işin yaş...Eşim demez işte çok çekiniyor ailesinden ben o yüzden tartıştım dedim desene eşim rahatsız diye niye iyi diyorsun niye yemekler pastalar yapıyor diyorsun dedim neden insanları çağırıyorsun gelin gelin diye kimle konuşsa gelin bize bekleriz diyor sanki burda ne var dağ başında biyerdeyiz
Hamılesınız hasta değil. Abartmayın. Ikı tencere yemek yapmak zor degıl. Esınız de yardım edebılır snkı atla deve.Selam kızlar 35 haftalık hamileyim eşimin ve kendi ailemden uzak yaşıyoruz bu hafta sonu kaynım eşi küçük çocuğu ve kaynanam bize gelmeyi düşünüyormuş.Kaynım eşi ve çocuğu bir gece tek kalacaklar burdan başka bir yere gidecekler ama kaynanam bir hafta falan kalacak ardından annem gelecek doğum için yalnız ben çok stres yaptım heralde misafir ağırlamaya hazır değilim eşimle baya tartıştık bu konu yüzünden ben istemediğimi belirttim sizce abartmış oluyor muyum arayıp izin istediler kaynımlar bende tabi yok diyemedim
Gerçekten yaptığınız eşinize karşı çok adaletsizce. Sizin anneniz gelecek ve éşiniz bu yaptıklarınızı unutmayacak. Zamanla, peder pey sizin ailenize karşı nefret besleyecek.Selam kızlar 35 haftalık hamileyim eşimin ve kendi ailemden uzak yaşıyoruz bu hafta sonu kaynım eşi küçük çocuğu ve kaynanam bize gelmeyi düşünüyormuş.Kaynım eşi ve çocuğu bir gece tek kalacaklar burdan başka bir yere gidecekler ama kaynanam bir hafta falan kalacak ardından annem gelecek doğum için yalnız ben çok stres yaptım heralde misafir ağırlamaya hazır değilim eşimle baya tartıştık bu konu yüzünden ben istemediğimi belirttim sizce abartmış oluyor muyum arayıp izin istediler kaynımlar bende tabi yok diyemedim
Siz konu sahibinin eşisiniz galibaVallah haksızsin öylese annende gelmesin doğuma sen ve eşin halledersiniz.Kavgaya ne gerek vardi kaynana derdin yapamıyorum anne sen yap rica etseydin belki kadın sana iş bırakmazdı kendi anneleri gelince sorun yok ama eşlerin anneleri gelince kavga kıyamet kopuyor.Şimdi daha iyimi oldu stres yaptım belki onlar gelseydi böyle stres yaşamazdın
Böyle tipler hep el üstünde tutulur..Eski konu okuma adetim pek yoktur ama siz dediginiz icin bir goz attim , size ev aldiracak kadar taki takan bir es ailesini istemiyorsunuz ama size cok afedersiniz insan muamelesi bile yapmayip cocugunuza takacak altını bile sizden isteyen annenizin gelecek olmasına ses çıkarmiyorsunuz.
Ayrıca gorumceniz de size gelmek istemis 1 gece onda da esinizle tartismissiniz.
Sizin eş ailesine karşı bir sıkıntınız var anladığım kadarıyla.
Kendi anneniz size evlat muamelesi yapmıyor ama siz onun gelecek olmasindan rahatsızlık duymuyorsunuz?
Konu sahibi kendisi yazdıKonu sahibini haklı görüyorum ben ya. Eşi istiyor ki kadıncağız hamile haliyle gitsin misafir odası hazırlasın, sofralar kursun, çamaşır bulaşık halletsin, bir de üstüne güleryüz göstersin salonda otursun. Eşi de bir şeye yardım etmeyecek öyle oturup keyif yapacak. Konu sahibinin kendi annesinin gelmesiyle asla aynı bulmuyorum annesi doğuma yardıma geliyor her işe koşturur hem konu sahibi doğurmak üzere. İnsan bu süreçte yanında kendi annesini arıyor, kendi annesinin yanında ancak rahat edebiliyor. Doğumdan sonra lohusa olacak, emzirecek. Annesi gelmesin de kim gelsin eve?
Bunları da ilk başta yazsaydı keşke olayı çok başkaymış gibi anlattı kadıncağıza acımıştım vallaKonu sahibi kendisi yazdı
Esi her konuda kadına destekciymis zaten.
Ayrıca konu sahibinin kendi annesin nasıl biri olduğunu bir önceki konularında kendisi anlatmış. Kendisine küçüklüğünden beri bırakın evladı insan muamelesi yapmamis , devamlı oğullarını yucelten , konu sahibini yeren konusmalar ve tutumlar icinde olduğunu bizzat kendisi yazmış.
Ben şunu anlayamıyorum, görümcenin, konu sahibi eline süpürge tutusturmasini bu kadar dert edip 1 gece bile kendisinde kalmasını istemeyen ama bu kadar asagilanmaya , strese maruz bırakan kendi annesine gelince ne yapayım mecbur gelecek demesi kadar akıl tutulması nasil yasanir anlayamıyorum. Eltinin 1 gece kalıp dönmesi stres yasatacaksa , konu sahibinin annesinin doguma gelip gunlerce kalacak olması bence konu sahibine daha büyük bir stres yasatacak. Konu sahibi önceki konularını okumami rica ettigi için goz attim , kendi annesinin konu sahibine neler soyledigini nasil asagiladigini okudum.
Esi, kv desi el ustunde tutmusken onlara böyle adaletsizce davranması ve eşiyle 1 gece kalma konusunda tartışıyor olması ama kendisinden bu kadar şikayetçi olan annesinin gelmesine ne yapayim mecbur gelecek demesi konu sahibinin psikolojisinin de iyi olmadığını gosterdi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?