Vallah haksızsin öylese annende gelmesin doğuma sen ve eşin halledersiniz.Kavgaya ne gerek vardi kaynana derdin yapamıyorum anne sen yap rica etseydin belki kadın sana iş bırakmazdı kendi anneleri gelince sorun yok ama eşlerin anneleri gelince kavga kıyamet kopuyor.Şimdi daha iyimi oldu stres yaptım belki onlar gelseydi böyle stres yaşamazdınSelam kızlar 35 haftalık hamileyim eşimin ve kendi ailemden uzak yaşıyoruz bu hafta sonu kaynım eşi küçük çocuğu ve kaynanam bize gelmeyi düşünüyormuş.Kaynım eşi ve çocuğu bir gece tek kalacaklar burdan başka bir yere gidecekler ama kaynanam bir hafta falan kalacak ardından annem gelecek doğum için yalnız ben çok stres yaptım heralde misafir ağırlamaya hazır değilim eşimle baya tartıştık bu konu yüzünden ben istemediğimi belirttim sizce abartmış oluyor muyum arayıp izin istediler kaynımlar bende tabi yok diyemedim
Sizi son haftalarınizda yalnız bırakmak istemiyor olabilirler mi? Kayninız ailesi ile bir gece kalıp gidecekmis zaten. Kayınvalideniz de belki size yardım etmek istiyordur. Sizden çok ciddi bir hazırlık beklediklerini de düşünmüyorum. Ayrıca eşiniz ile birlikte yapın her şeyi.Selam kızlar 35 haftalık hamileyim eşimin ve kendi ailemden uzak yaşıyoruz bu hafta sonu kaynım eşi küçük çocuğu ve kaynanam bize gelmeyi düşünüyormuş.Kaynım eşi ve çocuğu bir gece tek kalacaklar burdan başka bir yere gidecekler ama kaynanam bir hafta falan kalacak ardından annem gelecek doğum için yalnız ben çok stres yaptım heralde misafir ağırlamaya hazır değilim eşimle baya tartıştık bu konu yüzünden ben istemediğimi belirttim sizce abartmış oluyor muyum arayıp izin istediler kaynımlar bende tabi yok diyemedim
Ben sinirlendim eşim çok yardımcı her işi yapar ama şuan yatılı gelmenin zamanımı dedimTam olarak neden tartıştınız? Misafir ağırlamaya hazır olmayabilirsiniz ya da yatılı misafir istemiyor olabilirsiniz, bu çok normal. Eşiniz mi buna sinirlendi yoksa siz mi tartıştınız
Aslında tam zamanı.Ben sinirlendim eşim çok yardımcı her işi yapar ama şuan yatılı gelmenin zamanımı dedim
Gelsinler bakalım belki elini birşeye sürmek zorunda kalmazsın hatta senin için dinlenme haftası olurSelam kızlar 35 haftalık hamileyim eşimin ve kendi ailemden uzak yaşıyoruz bu hafta sonu kaynım eşi küçük çocuğu ve kaynanam bize gelmeyi düşünüyormuş.Kaynım eşi ve çocuğu bir gece tek kalacaklar burdan başka bir yere gidecekler ama kaynanam bir hafta falan kalacak ardından annem gelecek doğum için yalnız ben çok stres yaptım heralde misafir ağırlamaya hazır değilim eşimle baya tartıştık bu konu yüzünden ben istemediğimi belirttim sizce abartmış oluyor muyum arayıp izin istediler kaynımlar bende tabi yok diyemedim
Yok eltimle kaynım gezme niyetine gelmişler birgün burda gezeriz sonra memlekete döneriz diye geliyorlarYatılı misafirden nefret ediyorum.cok zorunlu olmadıkça birinde kalmam hele ki hamileyse.kaynananiz eltiniz yardım edecek birileriyse onlara yaptırın.belki onlarda biz ona yardım ederiz kafasında gelmişlerdir.
Çok iyi sayılmam ağrılarım falan var ama tabi yemek hazırlayabiliyorum ama bu demek olmuyor ki misafir ağırlayayım bir gece bile olsa bana zor geliyor ha belki tek bir gece kalmicakKocana istemiyorum denmez diyeceksin ki madem sen çağırdın herseyle sen ilgileneceksin ben ugrasamam. Temizlik yemek bulaşık uğraşsın dursun. Muhtemelen iyisiniz günlük yemeğimizi falan yapıyorsunuz adam da misafir de agirlayabileceginizi sanıyor. Halbuki çok farklı şeyler.
Arandığınızda Yok diyemeyip sonradan koca darlamak mantıksız. Böyle bir durumda kavga çıkar tabi ki. Yemekteyiz sofrası kurmayıverin, oldu bitti. Sizden lokanta hizmeti beklemeyeceklerdir.Selam kızlar 35 haftalık hamileyim eşimin ve kendi ailemden uzak yaşıyoruz bu hafta sonu kaynım eşi küçük çocuğu ve kaynanam bize gelmeyi düşünüyormuş.Kaynım eşi ve çocuğu bir gece tek kalacaklar burdan başka bir yere gidecekler ama kaynanam bir hafta falan kalacak ardından annem gelecek doğum için yalnız ben çok stres yaptım heralde misafir ağırlamaya hazır değilim eşimle baya tartıştık bu konu yüzünden ben istemediğimi belirttim sizce abartmış oluyor muyum arayıp izin istediler kaynımlar bende tabi yok diyemedim
Eski konularımı okursanız 31 haftalıkken doktor rahim ağzın kısalmış açılman var ve erken doğum riskin var dedi yatış verdi ben öyle rahatsızken kimse gelip yemeğini yapim çayını çorbanı yapim demedi şimdi iyileştim hop gelmeye başlıyorlar bu bana reva mıBenim kardeşim ailesi ile birlikte 1 gece kalacak diye eşim benimle tartışmaya girisse , yemin ediyorum ne annesini isterdim evimde ne baska akrabasını.
Gebeliginiz riskli olur , kanamaniz olur , yatmaniz icap eder o ayrı bir konu. Fakat bir gece için bu kadar kıyamet koparan biri iseniz esinizin yerinde olsam annen de gelmesin o zaman derdim ki bence demiştir zaten.
Gezme için gelip beni bu halde kullanmaları sinirimi bozuyor şuan gezme zamanımı kar kış zaten ben rahatsızım oturduğum yerden birinin desteği olmadan kalkamıyorum 31 haftalıkken açılmam vardı riskim vardı hep yattım o zaman kimse gelip yemeğini yapim çayını çorbanı yapim demedi şimdi iyileşince hadi gelelimArandığınızda Yok diyemeyip sonradan koca darlamak mantıksız. Böyle bir durumda kavga çıkar tabi ki. Yemekteyiz sofrası kurmayıverin, oldu bitti. Sizden lokanta hizmeti beklemeyeceklerdir.
İyide sizi aramışlar siz kabul etmişsiniz kocanızın suçu ne .Ben sinirlendim eşim çok yardımcı her işi yapar ama şuan yatılı gelmenin zamanımı dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?