Yardım için değil kaynımlar gezmeye gelecek kaynanam da evimizi merak ediyor biz yeni ev dizdik eşimle uzak şehirleydik birbirimizden ayrıydık tayin dolayısıyla oda ev için geliyor evi görmeyeYardım etmek için geliyorlarsa cok iyi ama öbür türlü sizden hizmet bekleyen birileriyse oğulları hizmet etsin sizde elinizden geldiği kadar artık. Yapacak bir sey yok.
Dediğiniz gibi olmuyor maalesef bir gece gelen misafire tutup cam sildirirsem arkamdan söylenilecekleri siz düşünün yada kaynanama aynı şekilde cam sildirirsem çok problem olur camlarım kirli annemi bekliyorum detaylı temizlik içinBana sinirlenmeniz tuhaf geldi.
Hizmet bekleyen insanlar mi bilmiyorum. Ama isteyen insanlarsa bile yapacağınız her şeyi azami yapın. Çay koyun vs.
32 haftalık gebeyim. Kayınvalidem 2 3 gün bizde kalmak istedi, şu an içeride kahvaltı hazırlıyor. Sen yorulma kızım dedi.
Kaynınız zaten 1 gece kalacakmış.
İnsanları istemeyip istemeyip sonra iyi geçinme hayali kurmak, sevilmediğinde sorun çıkarmak çok garip
İyi oldu geldiğiniz ben de camı silemiyordum dersin camı sildirirsin, buzluk doldurursun. Daha ne ?
Kabul etmeyip ne diyeyim eşim onaylamış zaten gelin gelin evimiz büyük demiş zaten ne diyeyim benİyide sizi aramışlar siz kabul etmişsiniz kocanızın suçu ne .
O zaman erken doğum riski var kabul edemem deseydiniz. Kabul etmemeyi anlıyorum ama kabul edip tartışmayı anlamıyorum. Eltinin de çocuğu varmış söylesen anlayabilirdiEski konularımı okursanız 31 haftalıkken doktor rahim ağzın kısalmış açılman var ve erken doğum riskin var dedi yatış verdi ben öyle rahatsızken kimse gelip yemeğini yapim çayını çorbanı yapim demedi şimdi iyileştim hop gelmeye başlıyorlar bu bana reva mı
O zaman ben hep yatıyorum biliyorsunuz riski ama siz gelin iyi olur yemek yaparsınız camları silersiniz diyin ayıp değil korkmayınKabul etmeyip ne diyeyim eşim onaylamış zaten gelin gelin evimiz büyük demiş zaten ne diyeyim ben
Eski konu okuma adetim pek yoktur ama siz dediginiz icin bir goz attim , size ev aldiracak kadar taki takan bir es ailesini istemiyorsunuz ama size cok afedersiniz insan muamelesi bile yapmayip cocugunuza takacak altını bile sizden isteyen annenizin gelecek olmasına ses çıkarmiyorsunuz.Eski konularımı okursanız 31 haftalıkken doktor rahim ağzın kısalmış açılman var ve erken doğum riskin var dedi yatış verdi ben öyle rahatsızken kimse gelip yemeğini yapim çayını çorbanı yapim demedi şimdi iyileştim hop gelmeye başlıyorlar bu bana reva mı
Ekstra hizmet etmeye bürünmeyin o zaman sonuç yemek yapabılıyormusunuz ne pişirirseniz onlarda onu yesin . Ha ne olur 2 yerıne 5 patates soyarsınız o olur .Kabul etmeyip ne diyeyim eşim onaylamış zaten gelin gelin evimiz büyük demiş zaten ne diyeyim ben
Kadın gelmese bir merak edipte gelmedi olur. Gelse meraktan geliyor olur.Yardım için değil kaynımlar gezmeye gelecek kaynanam da evimizi merak ediyor biz yeni ev dizdik eşimle uzak şehirleydik birbirimizden ayrıydık tayin dolayısıyla oda ev için geliyor evi görmeye
Bu takıyı tek bana takmadı diğer gelinlere de taktı bana özel değil onların adetinde vardı yani.Ben annemi de mecburiyetten istiyorum doğum sonrası destek olsun diye ilk gebeliğim sonuçta.Görümcemi istememe sebebim ben daha yeni gelinken ilk kez kaynanamlara el öpmeye gittiğimde eve girdiğim gibi elektrikli süpürgeyi tutuşturdu elime ben bu görümceyi nasıl isteyeyimEski konu okuma adetim pek yoktur ama siz dediginiz icin bir goz attim , size ev aldiracak kadar taki takan bir es ailesini istemiyorsunuz ama size cok afedersiniz insan muamelesi bile yapmayip cocugunuza takacak altını bile sizden isteyen annenizin gelecek olmasına ses çıkarmiyorsunuz.
Ayrıca gorumceniz de size gelmek istemis 1 gece onda da esinizle tartismissiniz.
Sizin eş ailesine karşı bir sıkıntınız var anladığım kadarıyla.
Kendi anneniz size evlat muamelesi yapmıyor ama siz onun gelecek olmasindan rahatsızlık duymuyorsunuz?
Kayınvalideniz ben oturayım gelin hizmet etsin diyen biri değilse güzel bir denk geliş aslında. Haftanız ilerlemiş. Size yardımcı olur evi toplar yemekleri yapar sizde biraz dinlenmiş olursunuz. Hem gelenler yabancı değil aile üyeleri biraz fazla tepki vermişsiniz altı üstü 1 gece. Hiç bir şey yapamazsanız dışarıdan yemek söylenir yatak serilir bitti gitti zatenSelam kızlar 35 haftalık hamileyim eşimin ve kendi ailemden uzak yaşıyoruz bu hafta sonu kaynım eşi küçük çocuğu ve kaynanam bize gelmeyi düşünüyormuş.Kaynım eşi ve çocuğu bir gece tek kalacaklar burdan başka bir yere gidecekler ama kaynanam bir hafta falan kalacak ardından annem gelecek doğum için yalnız ben çok stres yaptım heralde misafir ağırlamaya hazır değilim eşimle baya tartıştık bu konu yüzünden ben istemediğimi belirttim sizce abartmış oluyor muyum arayıp izin istediler kaynımlar bende tabi yok diyemedim
Bu takıyı tek bana takmadı diğer gelinlere de taktı bana özel değil onların adetinde vardı yani.Ben annemi de mecburiyetten istiyorum doğum sonrası destek olsun diye ilk gebeliğim sonuçta.Görümcemi istememe sebebim ben daha yeni gelinken ilk kez kaynanamlara el öpmeye gittiğimde eve girdiğim gibi elektrikli süpürgeyi tutuşturdu elime ben bu görümceyi nasıl isteyeyim
Eşinizde sizin anne için aynı cümleyi kursa ne düşünürdün.Ben sinirlendim eşim çok yardımcı her işi yapar ama şuan yatılı gelmenin zamanımı dedim
Selam kızlar 35 haftalık hamileyim eşimin ve kendi ailemden uzak yaşıyoruz bu hafta sonu kaynım eşi küçük çocuğu ve kaynanam bize gelmeyi düşünüyormuş.Kaynım eşi ve çocuğu bir gece tek kalacaklar burdan başka bir yere gidecekler ama kaynanam bir hafta falan kalacak ardından annem gelecek doğum için yalnız ben çok stres yaptım heralde misafir ağırlamaya hazır değilim eşimle baya tartıştık bu konu yüzünden ben istemediğimi belirttim sizce abartmış oluyor muyum arayıp izin istediler kaynımlar bende tabi yok diyemedim
Dediğiniz gibi olmuyor maalesef bir gece gelen misafire tutup cam sildirirsem arkamdan söylenilecekleri siz düşünün yada kaynanama aynı şekilde cam sildirirsem çok problem olur camlarım kirli annemi bekliyorum detaylı temizlik için
Eş ailesiyle çok sorunlar yaşayan bir insanım, maddi manevi pek çok sorun. Ama beğensem de beğenmesem de onlar artık çocuğumun en yakın akrabaları. Yani ortada açık bir sorun yokken ufak tefek sorunlar için bu kadar sorun yaratılmasını doğru bulmuyorum.Bu takıyı tek bana takmadı diğer gelinlere de taktı bana özel değil onların adetinde vardı yani.Ben annemi de mecburiyetten istiyorum doğum sonrası destek olsun diye ilk gebeliğim sonuçta.Görümcemi istememe sebebim ben daha yeni gelinken ilk kez kaynanamlara el öpmeye gittiğimde eve girdiğim gibi elektrikli süpürgeyi tutuşturdu elime ben bu görümceyi nasıl isteyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?