- 26 Şubat 2019
- 4.644
- 6.772
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok diyemeyip sonra eşe sarmakta yeni level sanırım.Selam kızlar 35 haftalık hamileyim eşimin ve kendi ailemden uzak yaşıyoruz bu hafta sonu kaynım eşi küçük çocuğu ve kaynanam bize gelmeyi düşünüyormuş.Kaynım eşi ve çocuğu bir gece tek kalacaklar burdan başka bir yere gidecekler ama kaynanam bir hafta falan kalacak ardından annem gelecek doğum için yalnız ben çok stres yaptım heralde misafir ağırlamaya hazır değilim eşimle baya tartıştık bu konu yüzünden ben istemediğimi belirttim sizce abartmış oluyor muyum arayıp izin istediler kaynımlar bende tabi yok diyemedim
Karşınızdakiler sizden iş bekleyecek kadar aptal değillerdir.Belki size katkı bile sağlarlar.Her şeyi abartmayı çok sever oldu bizim gelinler.Kendi anneniz kalacaksa kayınvalidenizin gelmemesini nasıl düşünürsünüz.Eş aileleri öcü ama değil mi.Selam kızlar 35 haftalık hamileyim eşimin ve kendi ailemden uzak yaşıyoruz bu hafta sonu kaynım eşi küçük çocuğu ve kaynanam bize gelmeyi düşünüyormuş.Kaynım eşi ve çocuğu bir gece tek kalacaklar burdan başka bir yere gidecekler ama kaynanam bir hafta falan kalacak ardından annem gelecek doğum için yalnız ben çok stres yaptım heralde misafir ağırlamaya hazır değilim eşimle baya tartıştık bu konu yüzünden ben istemediğimi belirttim sizce abartmış oluyor muyum arayıp izin istediler kaynımlar bende tabi yok diyemedim
Kayınvalidem gelecek diye sıkıntı yapmıyorum aksine onu çok seviyorum ama eltim riskli gebeliğim geçmiş birkez aramamış beni hamileliğim boyunca birken sormamış şimdi gezmeye gelecek o yüzden kalacakmış ben bir gece için nevresim yorgan yastık kılıfı hepsini çıkar tak geri yıka uğraş bir sürü iş kendi olsa kabul eder mi acabaSizin ananızda gelmesin o halde. Ya da kv de de kalsın doğumda . Bazen cidden kötüsünüz. Kv mi gram sevmem ama hemen arkasından kendi annem gelecekse o geldi diye de kavga etmem
Bunda eşinizle kavga edecek bir mesele yokKayınvalidem gelecek diye sıkıntı yapmıyorum aksine onu çok seviyorum ama eltim riskli gebeliğim geçmiş birkez aramamış beni hamileliğim boyunca birken sormamış şimdi gezmeye gelecek o yüzden kalacakmış ben bir gece için nevresim yorgan yastık kılıfı hepsini çıkar tak geri yıka uğraş bir sürü iş kendi olsa kabul eder mi acaba
Altı üstü bir gece kalacaklarmış buna da laf edilmez artık. Kayınvalide de belli ki misafirliğe değil doğum için yardıma geliyor. Yeni gelinler de az değil vallahiSelam kızlar 35 haftalık hamileyim eşimin ve kendi ailemden uzak yaşıyoruz bu hafta sonu kaynım eşi küçük çocuğu ve kaynanam bize gelmeyi düşünüyormuş.Kaynım eşi ve çocuğu bir gece tek kalacaklar burdan başka bir yere gidecekler ama kaynanam bir hafta falan kalacak ardından annem gelecek doğum için yalnız ben çok stres yaptım heralde misafir ağırlamaya hazır değilim eşimle baya tartıştık bu konu yüzünden ben istemediğimi belirttim sizce abartmış oluyor muyum arayıp izin istediler kaynımlar bende tabi yok diyemedim
Problem olursa da bundan olsun. İhtiyacım vardı yardım istedim, etmediler dersiniz eşinizeDediğiniz gibi olmuyor maalesef bir gece gelen misafire tutup cam sildirirsem arkamdan söylenilecekleri siz düşünün yada kaynanama aynı şekilde cam sildirirsem çok problem olur camlarım kirli annemi bekliyorum detaylı temizlik için
peki anneniz geldi mi o zamanlarda?Gezme için gelip beni bu halde kullanmaları sinirimi bozuyor şuan gezme zamanımı kar kış zaten ben rahatsızım oturduğum yerden birinin desteği olmadan kalkamıyorum 31 haftalıkken açılmam vardı riskim vardı hep yattım o zaman kimse gelip yemeğini yapim çayını çorbanı yapim demedi şimdi iyileşince hadi gelelim
Bir gece için bu kdr abartmak garip değil mi sizce de ? Abartmayın nevresim söküp takmak on dakikalık iş atın makineye yıkansın konu nevresim değil de eltiyi sevmiyorsunuz,sevmediğiniz insanları evinizde ağırlamayın zaten yalandan iyi davranmayın öyle yaparsanız evinize de gelmez zaten bence öyle davranmıyorsunuzKayınvalidem gelecek diye sıkıntı yapmıyorum aksine onu çok seviyorum ama eltim riskli gebeliğim geçmiş birkez aramamış beni hamileliğim boyunca birken sormamış şimdi gezmeye gelecek o yüzden kalacakmış ben bir gece için nevresim yorgan yastık kılıfı hepsini çıkar tak geri yıka uğraş bir sürü iş kendi olsa kabul eder mi acaba
Eltiyi sevmiyorum değil yapılan şeyi doğru bulmuyorum ben eltime gittiğimde kuru çay yapıp koydu önüme o kadar riskli gebeliğim oldu birkez aramadı sormadı ki kendine asla misafir davet etmez şuan bana gelip gezme için kalmasını doğru bulmuyorumBir gece için bu kdr abartmak garip değil mi sizce de ? Abartmayın nevresim söküp takmak on dakikalık iş atın makineye yıkansın konu nevresim değil de eltiyi sevmiyorsunuz,sevmediğiniz insanları evinizde ağırlamayın zaten yalandan iyi davranmayın öyle yaparsanız evinize de gelmez zaten bence öyle davranmıyorsunuz
Sormuşlar ama, kendiniz yazmışsınız hayır diyemedim diye, deseydiniz. Şimdi eşinize gelmesinler demek saçma değil mi? Baştan hayır demeliydiniz.Gezme için gelip beni bu halde kullanmaları sinirimi bozuyor şuan gezme zamanımı kar kış zaten ben rahatsızım oturduğum yerden birinin desteği olmadan kalkamıyorum 31 haftalıkken açılmam vardı riskim vardı hep yattım o zaman kimse gelip yemeğini yapim çayını çorbanı yapim demedi şimdi iyileşince hadi gelelim
Eski konularımı okursanız 31 haftalıkken doktor rahim ağzın kısalmış açılman var ve erken doğum riskin var dedi yatış verdi ben öyle rahatsızken kimse gelip yemeğini yapim çayını çorbanı yapim demedi şimdi iyileştim hop gelmeye başlıyorlar bu bana reva mı
Eşim çünkü benden önce onaylamıştı onayladığı şeyi ben nasıl geri çevireyimSormuşlar ama, kendiniz yazmışsınız hayır diyemedim diye, deseydiniz. Şimdi eşinize gelmesinler demek saçma değil mi? Baştan hayır demeliydiniz.
Elinizi hic birseye surmeyin. Cok yorgunum diyip oturun. Yemek bile yapmayin.Selam kızlar 35 haftalık hamileyim eşimin ve kendi ailemden uzak yaşıyoruz bu hafta sonu kaynım eşi küçük çocuğu ve kaynanam bize gelmeyi düşünüyormuş.Kaynım eşi ve çocuğu bir gece tek kalacaklar burdan başka bir yere gidecekler ama kaynanam bir hafta falan kalacak ardından annem gelecek doğum için yalnız ben çok stres yaptım heralde misafir ağırlamaya hazır değilim eşimle baya tartıştık bu konu yüzünden ben istemediğimi belirttim sizce abartmış oluyor muyum arayıp izin istediler kaynımlar bende tabi yok diyemedim