Hamilelikte Füme Et..

brcsrtc

Allahım sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
208
3
46
Kızlar dün akşam canım çok istedi birkaç dilim füme hindi eti yedim..Şimdide taktım

birşey olurmu olmazmı diye..Doktorumu aradım daha dönmedi bana..Merak ediyorum

yiyen varmı aranızda hamileliğinde..ve bir sorun yaşamayan???

çok fazla endişe etme bende canım çektiği için bir kaç kez salam yedim.. sen yinede dr danış için rahat etsin

O kadarcık şeyden bir şey olmaz arkadaşlar. Abartmayalım :)))

O kadarcık şeyden bir şey olmaz arkadaşlar. Abartmayalım :)))

Aman ne biliyim işte insan herşeye öylemi olur yok böylemi olur diyo ister

istemez..Doktorumda birşey olmaz dedi içim rahatladı..Birkaç kerede rokfor

yemiştim..Rokforda yasakmış..Ama ondanda birşey olucağını düşünmüyorum..

bende 2-3 kere somon füme yedim
1 kere sushi yedim

doktorum yeme dedi

Hiç risk almamak lazım tabii ama birşey olmaz bence..Allaha emanet..

Ya ben bugün canim cekti sosis yedim ama firinda önce pisirdim tabi öyle cig asla yiyemem insallah bir sorun olmaz.

Merhaba,
hamile oldugunuzu ögrendiginizde kan tahlili yapiliyor ve orada çig et vs... $eylere korumaniz varmi yokmu kaninizda bunu görebiliyor doktorlar.
Türkçesini bilmiyorum, sorabilirsiniz aslinda.

Merhaba,
hamile oldugunuzu ögrendiginizde kan tahlili yapiliyor ve orada çig et vs... $eylere korumaniz varmi yokmu kaninizda bunu görebiliyor doktorlar.
Türkçesini bilmiyorum, sorabilirsiniz aslinda.

Benim bağışıklığım çıktı ama yinede takıyorum işte..Gereksiz takıyorum aslında..Doktorum beyaz etten birşey olmayacağınıda söyledi..Önemi olan kırmızı etmiş..

bende somon fume, hindi fume ve sushiye bayiliyorum ama, 4 aydir hamile oldugumu ogrendigimden beri hic yemedim. sadece 1 kez pismis sushi yedim. ona da gerek yok bence ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…