- 3 Mart 2015
- 21
- 10
- 43
ben yurt disindayim,ayda 1 randevum aliyor en basindan beri
kan tahlili sonuçlari dr a da gidiyor sorun olursa beni ariyor simdiye kadar bi sorun olmadi
toplamda 9 ayda 3 adet ultrasonum oldu, 13,25 ve 33 . de haftalarda, bahsedilen ikili testeler vs bu haftalarda yapildi ..
basida ayni sonuda ayni hamilleigin, simdi 1 randevum kaldi haftaaya gidicem 9. ay randevum için baskada randevum yok, SIKINTIM derdim olursa acile gidiyorum direk ilgileniyolar zaten ..
yani TR DEKI duzen biraz fazla duygusal gibime geliyor ..
BENİM DOKTOR BİRAZ ANORMAL GALİBAbende 15 günde bir gidiyorum. 19 haftadayız.
arada çokmuş . sıkıntınız yoksa bişi olmaz da insan yinede görmek sağlığı iyi diye doktordan duymak istiyor.BENİM DOKTOR BİRAZ ANORMAL GALİBA
BİZİM DE 2 HAFTADA BİR GİTMEMİZ GEREK
AMA TAA 11 NİSANA RANDEVU VERDİ
BENİM DURUM FARKLI AM 32 HAFTA OLDUKarada çokmuş . sıkıntınız yoksa bişi olmaz da insan yinede görmek sağlığı iyi diye doktordan duymak istiyor.
ben devlete gidiyorum. 15 gün sonra gel deyince ona göre randevu alıyorum.
sistemden görüyorlar herşeyi zaten randevusunu aksatanı uyarıyor. vakitli gel diye belli haftalarda olması gereken testlere göre gel diyor. bazen 10 gün sonra gel diyor çünkü.
canım muayeneye devlet te para alıyor.Bende 20. Haftamdaym devlete gidiyrm ve ilk bastn beri hep 2 haftada bir gidiyrm testlr disinda.. bence 2 haftadn azida coguda sacma geliyo bana ki devlet ozel gibi para almadgi halde boyle 2 haftada cagiryosa demekki normali bu diye dusunyrm cunku meleklerimz hergun farkli sekilde buyuyo bunu takip etmek onmli..
Tabi canim devlette para aliyor ama bugun ilac aldm 23 haftalik hamileym ve hep iki haftafa bi gittm ilactan farkli olarak sadece 30 lira odedm ama ozelde bu fiyat tek bi muayenn yarisi sayilir ki testlere ayriyeten bida para veriyosn ozelde.. ve bence ozelde fazla para veriysn diye ekstra bi muamele gormysn etrafmda kim ozele gittyse pisman olup devlete dondu.. resmen paranla rezil oluyosncanım muayeneye devlet te para alıyor.
ilaç almak için eczaneye gittiğinde fatura en az 30-35 ödersin ama ilacın en fazla 5tl dir.