hamilelikte doktora gıtme surenız

Çok katılıyorum. Bana da ayda 1 randevu veriliyor. İnternette okuyup kendi kendime yarattığım 'yetersiz mi ilgleniyorlar' streslerini saymazsam hayatımda hiçbir değişiklik olmadı diyebilirim. bana sürekli hamileliğimi hatırlatan doktorlar ve testler görmüyorum. ilk başta garip gelse de, şu an bu duruma alıştım ve tadını çıkartıyorum.

BENİM DOKTOR BİRAZ ANORMAL GALİBA
BİZİM DE 2 HAFTADA BİR GİTMEMİZ GEREK
AMA TAA 11 NİSANA RANDEVU VERDİ
arada çokmuş . sıkıntınız yoksa bişi olmaz da insan yinede görmek sağlığı iyi diye doktordan duymak istiyor.
ben devlete gidiyorum. 15 gün sonra gel deyince ona göre randevu alıyorum.
sistemden görüyorlar herşeyi zaten randevusunu aksatanı uyarıyor. vakitli gel diye belli haftalarda olması gereken testlere göre gel diyor. bazen 10 gün sonra gel diyor çünkü.

BENİM DURUM FARKLI AM 32 HAFTA OLDUK
2 HAFTADA BİR GİTMEK GEREKMEZ Mİ

Bende 20. Haftamdaym devlete gidiyrm ve ilk bastn beri hep 2 haftada bir gidiyrm testlr disinda.. bence 2 haftadn azida coguda sacma geliyo bana ki devlet ozel gibi para almadgi halde boyle 2 haftada cagiryosa demekki normali bu diye dusunyrm cunku meleklerimz hergun farkli sekilde buyuyo bunu takip etmek onmli..

20. haftaya kadar testler filan olduğu için 2 hafta normal bence ama ben yaklaşık 3 haftada bir gitmişim. Zaten büyüdükten sonra problem yoksa çok çağırmıyorlar sanırım

Ilk 3 ay 15 günde bir gittim. Sonraki doktorum çok çok iyi biriydi yurtdışında böyle sık kontrole gidilmedigiini bi aksilik farketmedikce 1.5 ayda bir gelebileceğimi söyledi ( ki özel muayenehanesi vardı çok iyi biriydi gerçekten ppara peşinde değildi ) o zamandan beri 1.5 ayda bir gidiyorum tabi önümüzdeki kontrolden sonra sanırım daha sık gidicem :)

SSK ile anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum. Ayda bir kez gidiyorum. Test vs olduğunda telefonla arayıp bilgi veriyorlar. Çok sık ultrasona girmenin bebek için iyi olmadığını duydum arkadaşlar

Bende 15 günde bir gittim ilk 2 ay. Şimdi ayda 1 e döndü. Insan sabırsızlıkla bekliyor zaman çabuk geçsin diye. Fazlası zararliymis arkadaslar. Herhangi bir sorun olmadığı sürece belirli bir süre ayda bir gideceğim.

bizimkide özel hastane. Bazen 6 hafta sonra çağırıyor bazen 4 hafta sonra. ilk gebeliğim değil ikinci bu. test sonuçlarınıda tel ile açıp öğreniyoruz. Kadın zaten çok yoğun.

Benimde ilk hamileligim kizlar, yurt disindayim ve doktor ayda bir cagiriyor, önemli bisey olursa sonuclarda ariyor.
Biraz para tuzagi Türkiyedeki bu özel hastene sistemi maslesef, umarim iyi tecrübeli akilli doktorlar ile karsilasiriz hep, önemlisi bu doktor secimi.

ben sadece ilk 3 ay 2 haftada bir gitmiştm doktora..sonrasında ayda 1 gittim hep

12+2 haftalık. 5. hafta keseyi gördük, 8. haftada kalbini dinledik. şimdi de 2 li test yaptırmaya gideceğim..

canım muayeneye devlet te para alıyor.
ilaç almak için eczaneye gittiğinde fatura en az 30-35 ödersin ama ilacın en fazla 5tl dir.

Miyomlu gebeligik oldugindan dr um 2haftada bir cagiyor... cogu zamn iki hafta bir gitmek zornda kaliyorum kanama yuzunden.. ev hanimiyim zamn sorunum yok yanliz cok yoruluyorum bikkinlik geliyo bazen

canım muayeneye devlet te para alıyor.
ilaç almak için eczaneye gittiğinde fatura en az 30-35 ödersin ama ilacın en fazla 5tl dir.
Tabi canim devlette para aliyor ama bugun ilac aldm 23 haftalik hamileym ve hep iki haftafa bi gittm ilactan farkli olarak sadece 30 lira odedm ama ozelde bu fiyat tek bi muayenn yarisi sayilir ki testlere ayriyeten bida para veriyosn ozelde.. ve bence ozelde fazla para veriysn diye ekstra bi muamele gormysn etrafmda kim ozele gittyse pisman olup devlete dondu.. resmen paranla rezil oluyosn

Kendi doktoruma ayda 1 kez.
Testlerimi tahlillerimi devlette yaptırdığım için 2-3 haftada 1 kez gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…