devlette de öyle muayene çok sürmüyor.sormak istediğini soruyorsun sormadan şu olur bunu yaşarsın bu hafta bu ay demiyor. oturuyorsun bilgilerine bakıyor varsa sıkıntın söylüyorsun. sonra bebeğe bakmak için ultrasyon aletine geçiyorsun.özele gidiyorum her hafta kesın çağrıyo ıkı dk zaten zaman ayırıyo hıç bırşey anlamıyorum haftaya gel buyuyomu bakalım dıyor herseferınde
özelde randuvunun sık olması muayene parasından başka bişi değil .
herşey normalken haftalık bebeğe bakmak fazla abartı . sürekli doktora gitmek hele ki çalışan için .
normali öyle tatlım için rahat olsun.SIRF BU YUZDEN BU HAFTA GITMEDIM HAFTAYA GIDICEM 15 GUN GEÇMIŞ OLACAK
bu kadar evhamlı ve pinpirikli olmana gerek yok bişi yanı allah korusun bişi olduğunda vücut alarm veriyor ve sen anlarsın tehlike olduğunu .ben 16.haftaya kadar en az 10 kere doktora gittim .4. hafta öğrendim gebeliğimi .özel hastaneye gidiyorum .önceden 3 bebeğimi kaybettiğim için endişeliydik biraz .doktorum 15 gün sonra gel diyo ama ben dayanamıyorum 1 hafta da yanındayım :) bugün gülerek söyledii 1 ay sonra gelebilirsin diye biliyor 10 gün sonra ordayım
bu kadar evhamlı ve pinpirikli olmana gerek yok bişi yanı allah korusun bişi olduğunda vücut alarm veriyor ve sen anlarsın tehlike olduğunu .
kendini daha çok yoruyor ve yıpratıyorsun ...
bebeğin bu ilgiden ilerde bıkabilir haberin olsun .