hamilelikte doktora gıtme surenız

özele gidiyorum her hafta kesın çağrıyo ıkı dk zaten zaman ayırıyo hıç bırşey anlamıyorum haftaya gel buyuyomu bakalım dıyor herseferınde
bence sizinki para almak için çağırıyo çünkü normalde 15 günde bir ilerleyen dönemde ayda bir çağırıyo. her hafta çağırması saçmalık yani.

Samsundayim devlet hastanesine gidiyorum doktorum her hafta cagirdi. Gecen gittigimde 15 gun sonra gel geldi.

ben hem özele hem devlete gideceğim..2 yerden de takip edilmek istiyorum.

Bugün duydum ben de her hafta gitmek ultrasonla bebeğe bakmak bebeğe zararlıymış radyasyon yayıyormuş.Ayda bir diyorlar ama bence doktora güveniliyorsa doktor hamilenin durumuna göre haftasına göre çağırır zamanı geldiğinde de acil durum dışında pek gelmenize gerek yok diyecektir.

İlk 2 ay biraz sık çağırıyorlar sonra ayda 1 kez yeterli. Hem özel hem de üniversite hastanesi için böyle. Gebelik normal bir süreç. Hasta değilsiniz ki 15 günde bir gidesiniz zaten. 7. Ayımdayım. Hiç bir zaman sık gitmedim her ay yapılması gereken kontroller ve testler var. Ayda bir kez gidip onları yaptırmak yeterli. Başlarda endişeleniyorsunuz ama alışıyorsunuz sonra. İlk zamanlar 1 ay geçmek bilmezdi şimdi bakıyorum muayene günü gelmiş. Nırmal hayatınıza devam edin. Doktorumun bana tembihlediği ve benim doktorumu daha çok sevmeme neden olan yaklaşımda bu.

Ben daha önce düşük yaptığım için korkuyorum. BirZda pimpirikliyim galiba. Her an kontrol altında olmak istiyorum. :KK43: suan 21. Haftamdayim bebeğim erkek. Tarama Testlerim bitti ayrıntılı ultrasonda yaptırdım. Allaha Şükür bi sıkıntım yok. Ama Bebeğimi pek fazla hissetmiyorum. Yada pek hareketli degil :) bilemiyorum. Benim gibi hissedemeyen var mi ?

X