hamilelikte doktora gıtme surenız

ben en son 8 haftalıkken gittim dr 1 ay sonraya randevu verdi meraktan çatlıyorum bebeğim nasıl çok ileri atmış ya

onu çok seven annesinde bıkmaz bebeğim .ben doktora gitmekle hiç yorulmuyorum .mutlu oluyoruz aksine .Allaha emanet tabi ki .Yüce rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:nazar::anneadayı::nazar:
amin cümlemizinkine sağlık sıhhat versin.

Sanki bu kadar sık cagirmasi para tuzağı gibi geldi bana doktorunun değiştirsen..
Çalışan bir bayan için zordur yani...
izinlerde hep dudak büküyorlar.
gerçi ben izin istemiyorum randevum var şu gün diyorum yarım gün gelmiyorum...

benim doktorum tanıdık olduğu için gelişmelerini görmem açısından ilk aylarda sürekli çağırıyordu, şimdilik çok şükür sorun yok en son 31 ocakta detaylı usg için gittim ve geçen hafta şeker yuklemesi için gitmiştim. Ama çok oldu görmeyeli bebişi özledim :) O yuzden onumuzdeki hafta gidicem.

Ilk baslarda testler taramalar oldugu icin sik gidiliyo sanirim ama ben suan 21 haftadayim ayda 1 e dusurdum dr da gel demedi zaten. Doguma yakin siklasacak bu gitmeler

Kontrollerin haftada bir olmasi banada cok sacma geldi ozeli zaten sevmiyrdm boyle seylr duydukcada iyiki gitmemsm diyorm devlete gidiyrm en basindan beri hep iki haftada bir gittim.. ayda bir olmasida biraz uzun geldi bana cunku iki hafta bile zor geciyo :)) ama bu ozeller tamamen para icin calisiyo normal dogumu bile ameliyt parasi almak icin sirf sezeryana ceviriyolr bebegin boynuna kordon dolanms fln diyolr

Ilk haftalarda 15 günde bir gidiyodum. Sonra ayda bir olunca panigimden 3 haftada bir gittim hep. Şimdi çok rahatım doktorum çok rahatlattı bi problemin yok gelmene ne gerek var yurtdışında 1.5 ayda 1 gidiliyor kontrole bizde çok abartiliyor dedi. Hareketleri azalmadikca panik yapmıyorum 1.5 ayda 1 gidiyorum artık tahlillerimi doktorum söylüyor yaptırıp mail atıyorum bi sorun olursa arıyor

Ilk haftalarda 15 günde bir gidiyodum. Sonra ayda bir olunca panigimden 3 haftada bir gittim hep. Şimdi çok rahatım doktorum çok rahatlattı bi problemin yok gelmene ne gerek var yurtdışında 1.5 ayda 1 gidiliyor kontrole bizde çok abartiliyor dedi. Hareketleri azalmadikca panik yapmıyorum 1.5 ayda 1 gidiyorum artık tahlillerimi doktorum söylüyor yaptırıp mail atıyorum bi sorun olursa arıyor

doktorunuzla baya anlaşmışsınız malesef ben daha verım alamadım kendısınden herkez çok övdü bu doktoru ama ben bırşey anlamadım bakalım belkı gıttıkçe elektrık alırım

doktorunuzla baya anlaşmışsınız malesef ben daha verım alamadım kendısınden herkez çok övdü bu doktoru ama ben bırşey anlamadım bakalım belkı gıttıkçe elektrık alırım
hangi ildesiniz bende çok doktor doktor gezdim bu 4.doktorumdu :) çok önemli gerçekten doktorla anlasabilmek

çorumdayım ben
Aynı yerdeysek yardimci oliyim dicektim ama degilmisiz :KK43: bi problem yoksa haftada 2 kere cagirmasi garip gerçekten başka doktora da gidin bence bazen çok adı duyulmus çok iyi denen doktorla bile barismayabiliyor insanın yıldızı

hangi ildesiniz bende çok doktor doktor gezdim bu 4.doktorumdu :) çok önemli gerçekten doktorla anlasabilmek
doktora hıç ıçım ısınmadı çok hızlı konuşuyor ve yeterınce vakıt ayırmıyor bılmıyorum bır ıkı defa gıderım olmazsa değiştiririm

Ben de en son gecen cuma gittim.4. Gidiismdi.2si kontrol 2si muayene.simdi 1 ay sonra cagirdi.sonuclar icin de kendisi ariyor.

evet bencede gereksiz en azından 2 haftada bı gıdılmelı doktora sordum bı sıkıntımı var ondanmı gelıyorum her hafta dedım yok olması gereken bu dedı devamlı buyumesını takıp edeceğiz dedı anlamadım o yuzden içime kurt düştü

bence siz doktorunuzu değiştirme noktasını gözden geçirin, her hafta olması bebeğin sürekli ultrasona girmeside zararlı. Her gittiğinizde muayene ücreti ödüyor musunuz acaba. Dokturunuz sizinle ne kadar ilgili. Büyümesini iki haftada yada ayda birde kontrol edebilir bence, eğer düşük veya riskli bir durumunuz yoksa boşa gidiyorsunuz gibi geldi bana

bence siz doktorunuzu değiştirme noktasını gözden geçirin, her hafta olması bebeğin sürekli ultrasona girmeside zararlı. Her gittiğinizde muayene ücreti ödüyor musunuz acaba. Dokturunuz sizinle ne kadar ilgili. Büyümesini iki haftada yada ayda birde kontrol edebilir bence, eğer düşük veya riskli bir durumunuz yoksa boşa gidiyorsunuz gibi geldi bana
15 günde bir ödeme yapıyorum çok fazla verım alamadım doktordan açıkcası ama belkı ben abartıyorumdur dıyorum bızler ıçın özel bırde ılk olunca devamlı belkı ılgı beklıyorumdur dıye duşundum bakalım ben kendım bu hafta gıtmedım bıraz beklemeyı duşunuyorum

naçizane tavsiyemdir ;elektrik alamadıysanız doktorunuzu değiştirmenizde fayda var . çok önemli doktor hasta ilişkisi bence. örneğin çok çok iyi bir ilaç var piyasada ama size alerji yapıyo .iyiymiş herkese diye kullanırmısınız . ben tercih etmem şahsen ama siz bilirsiniz tabi:nazar::anneadayı::nazar:

15 günde bir ödeme yapıyorum çok fazla verım alamadım doktordan açıkcası ama belkı ben abartıyorumdur dıyorum bızler ıçın özel bırde ılk olunca devamlı belkı ılgı beklıyorumdur dıye duşundum bakalım ben kendım bu hafta gıtmedım bıraz beklemeyı duşunuyorum
ben sizi çok iyi anlıyorum .bende çok sık gittim şimdiye kadar .şimdi biraz daha aralıklı gidiyorum ama 10 gün 14 gün oluyo genelde .ultrasonun çocuğa hiçbir zararı yok .yanlış biliyorlar (.3 boyutlu 4 boyutluyu kastetmedim yalnız )siz nasıl rahat ediyorsanız onu yapcaksınız tabi.bende özel hastaneye gidiyorum .her gittiğinde para alınmıyor biri kontrol olarak geçiyor . içiniz rahat olsun .herkesin hamileliği farklı . Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yeterki :nazar::anneadayı::nazar:

ben en basindan beri 2 haftada bir gidiyrm bazende bebegimi cok gormek istersem biraz evhamliyim cnk haftada 1 gidiyrm ama dr.2 haftada 1 cagiriyor su an icin. sizi haftada 2 cagrmasi normal degil bence

X