Hamilelikte diş ağrısı

Kızlar günaydın Ama bana gün pek aymadı...
2 gündür felaket bir diş ağrısı çekiyorum ve hamileyim son zamanlar artık... İltihaplı olmasa ağrı yapmaz, çektirsem zararı olurmu... Yada doğumdan sonramı yapayım... İki gündür yaptıklarım karanfil, diş fırçalamak farklı önerisi olan varsa yazsın bana valla çok kötüyüm...

Tesekkür ederim şimdiden
Doktora gidin hamileyken diş tedavisi yapılıyormuş. Ben hamile değilim ama dişten muzdariptim. Burdaki arkadaşlar sarımsak koy dediler. Gerçekten de ağrıyı alıyor

Arkadaşlar neyi beğenmediniz anlamadım 🙄konu sahibi alternatif öneriler istemiş ki benimde önerdiğim yöntem yediği içtiği bir şey değil ki. Dişini uyusturacak bir tavsiye sundum ki ben bunu defalarca yaptım hamileykende yaptım cok işe yaradı. Tutmuyor içmiyor neyin begenmedim butonuna basıyorsunuz 🙄🙄

Verdiginiz tavsiye zararli cunku. Size birsey olmamiş olabilir.
Google yazarsaniz gorursunuz, hicbir hekim dr önermiyor, yapmayin deniliyor.

2 gündür felaket bir diş ağrısı çekiyorum ve hamileyim son zamanlar artık... İltihaplı olmasa ağrı yapmaz, çektirsem zararı olurmu... Yada doğumdan sonramı yapayım... İki gündür yaptıklarım karanfil, diş fırçalamak farklı önerisi olan varsa yazsın bana valla çok kötüyüm...

Tesekkür ederim şimdiden
merhaba ben de hamileyken berbat diş ağrıları çektim, dayanamayınca bir kaç doktorla görüştüm, basit tedavilerin bir sakıncası olmadığını söylediler. kanal tedavisi yaptırdım ve çok büyük bir oh çektim. kızım da 4 aylık çok sağlıklı çok şükür

Tesekkür ederim şimdiden
Bn hamileyken çektirdim cnm. 8 aylıktı bebek. Acil Dr gidin. Diş ağrısı geçmez, İlerler.

Merhaba güzel kadınlar konuyu yanlış yere açtım için 4 günlük ceza verdiler... Doktorla konustum karanfilli dişinol ve parol verdi iyi geldi ama tavsiyeleriniz için tesekkür ederim

Back
X