Hamilelikte Bayılma Yaşayanlar Var Mı?

Allah razı olsun Mune hanım, çok detaylı anlatmışsınız.
Doktorlar bana hep düşük tansiyondan korkmamamı, esas tehlikeli olanın yüksek tansiyon olduğunu telkin etti.
Antalya çok sıcak. Maalesef gün içerisinde yine mecburen işlerim oluyor. Hamileliği hayatımın 40 senesi boyunca bekledim. İnşAllah bugünleri de sağlıkla atlatabilirim.
Size de büyük geçmiş olsun. Bayılmaya karşı başa çıkmayı öğrenmişsiniz. Bende tavsiyelerinize uyacağım. İlginize teşekkür ederim

Allah hepimizden razı olsun inşaallah, Rabbim yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Nihalcim çok geçmiş olsun çok korktum konuyu görünce neyseki iyiymissiniz
Lütfen kafanı biseye takma boşver enerjini düşürme
Prenses de seni yoruyor haliyle başka şeye halin kalmaz şimdi
Çok çok geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın peki ama bunu mutlaka doktora danışmanlısın canım gerekli tetkikleri yapar ihmal etme tansiyonun da düşmüş olabilir sık sık bir ölçüm yap kontrol et

Ben de bayılmıştım sabaha karşı hastaneye gitmiştik sürekli ard arda istifralar sonrası halsiz düşmüştüm sanırım hastanede bayılmıştım uyandığımda ağzıma birşey koklatıyorlardı pamukla sen de bulantıdan dolayı az beslendiysen ondan da olmuş olabilir canım bebek olduğu için yediklerimiz az geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…