hamilelikte az kilo alanlar.nasıl başardınız...

ben 29 haftama giriyorum şimdiden 11.5 kilo aldım :(((( 52 ile başladım 63.5 oldum
bence bünye meselesi her zaman zayıf bi yapım oldu ama hamilelikte çok yemediğim düzenli beslendiğim halde gereğinden fazla kilo aldım

ben şu an 25 haftalık olmak üzereyim ve 64 ile başladım 69 um şu an bakalım geri kalan zaman ne gösterecek

ben 7 kilo aldım.ilk aylarda bulantım çok olduğu için 3 kilo verdim şimdide şekerim yüksek çıktığı için tatlılardan pirinçten falan uzak duruyorum.diyet yapıyorum o yüzden sanırım fazla kilo almıyorum

bende çok kilolu başladım hamileliğime 79 la başladım şimdi tartıda 81 geliyorum .... 18+5 günlüğüm yani 4.5 aylık ama ben zaten kilolu olduğu miçin 6 ayı bitirdiğimde sadece 1 kilo daha almak istiyorum .. bu arada düzenli besleniyorum ama geç uyuduğum için gece geç saatte yemek yiyorum aldığım kilolarda ondan zaten ... bende 93 kilodan 79 a düştüm hamile kalmak için gerçi hedefim 70 idi ama:)) çok mu uzun yazdım neee:)))

bende 20 haftadayım.66 ile başladım 70 kıloyum.boyumdan dolayı biraz avantajlıyım 1 80 boyum:)) bu aralar benimde iştahım açıldı fazla yedimmi çarpıntım oluyor.bu aralarda acayip mutsuzum :((

mrb cnm.bende az kilo alanlardanım.ama benim hamileliğim riskli olduğu için az kilo almam gerekiyordu.ekmek yemedim az yağlı az tuzlu,abur cubur şeyleri hiç yemedim ve toplamda 6 kilo ile tamamladım gebeliğimi.ve çok şükür ki sağlıkla kucağıma aldım anıl ımı :))

allah hepnize sağlıklı hayırlı evlatlar versin.az kilo alanlar gibi olmak dileğim :)) ama bol su içerek abur cubura kaçmayarak emzirme döneminde bayağı veriliyormuş.çok kilo alanların da inşallah öle olur...ahh ahh hevesleniyorum sizi görünce ama vermeden olmazzzzz

canım fazlada zaman geçirme bak en güzel en sağlıklı doğum 20-30 yaş arası...bak ben çocuk sahibi olmak için diyete başladım.çok şişman değilim balık etliyim boyum uzun..ama dediğim gibi bünyem kilo almaya acaip müsait.60 ın altına indikten sonra düşünüyorum.meyve ve sebze ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum...aten süt yoğurtla aram çok iyi.balık falan bayılırım.ekmekte yemem kahvaltı dışında...ama aşeripte abur cubur isterse ve dayanamazsam.çünkü çok pis boğazım hep tutyorum kendimi yıllardır...allahım hayırlı sağlıklı bi şekilde hamilelik geçirmemi nasip etsin..çocuk çok güzel yaaa evin neşesi...bu topikleri okuyunca çok duygulanıyorum gözlerim doluyor hep

ya cnm öyle senin dediğin gibi olmuyo yok balık severim sebze yerim fln olmuyor hamile kalınca sevdiğin yiyecekleri yiyemiyorsun sevmediklerini canın çekiyor bir gün iştahla yerken ertesi gün tiksiniyorsun o yüzden öyle planlar yapma herşey düşündüğünden çok farklı olabilir sen şimdiden önlemini al madem çok kilol almak istemiyorsun....

kızlar az önce okudum da bazı bölümleri çok az kilo alnalar var. 9-10 kilo alanlar bunu nasıl başardınız ben bebek düşünüyorum ama önce diyet yapıp fazla kilolarımdan kurtulmalıyım.çok çabuk kilo alıyorum ve hamilelik döneminden çok fazla korkuyorum istemsiz kilo alacağım diye.nasıl beslendiniz neler yediniz nerelere ağırlık verdiniz egzersiz yaptınızmı.yardımcı olursanız çok sevinirimmm..

Camila83 madem hamile kalmaya hazırlanıyorsun Canım şunu söyleyim ben tam 20 kilocuk aldım 36. haftamdayım. ilk aylarımda mide bulantım çok olduğu için ve kusmamak için deli gibi önüme ne gelirse yedim tıkanayım diye !! Ve biliyor musunuz yemin ediyorum 1 kez bile kusmadım !!! keşke yapmasaymışım :-( ilk 3 ayda 5-6 kilo birden aldım... tavsiyem bol sebze meyve tüket (sevmesen de ye ) ve yeşil mercimek çorbasını tavsiye ederim pek kabızlık çekmezsin .. süt ve yoğurt tüket . ve bol bol yürüyüş yap özellikle yemeklerden sonra bunu doktorlar tavsiye ediyorlar. Ve çokça sıvı tüket .bol su iç ve mümkünse hamur işi ve çikolatadan uzak durmaya çalış hani ye ama benim gibi paket paket yeyip abartma.... ÇOK KIZIYORUM KENDİME ÇOOK

bu konuyu açarken hayaller kurarak açmıştım..kilo almayacaktım( güüüüyaaa) ama baktımki kendimi yırtsamda ne kadar dikkat etsemde bünye meselesiymiş alıp almamak..çok dikkat ettim ama 13 aldım bile.doğumada 1 ay var

yani ben başaramadım:roflol:

bence başarmışsın canım gayet iyi kilon
ben 15le tamamlamıştım, 2 kilo bile alabilirsin daha
2 ay sonra hepsini vermiştim, şimdi eksiye düştüm
gayet iyisin bence tebrikler

kızlar az önce okudum da bazı bölümleri çok az kilo alnalar var. 9-10 kilo alanlar bunu nasıl başardınız ben bebek düşünüyorum ama önce diyet yapıp fazla kilolarımdan kurtulmalıyım.çok çabuk kilo alıyorum ve hamilelik döneminden çok fazla korkuyorum istemsiz kilo alacağım diye.nasıl beslendiniz neler yediniz nerelere ağırlık verdiniz egzersiz yaptınızmı.yardımcı olursanız çok sevinirimmm..

canım bende çok kilolu hamile kaldım.öncesinde de rejim filan yapma olayına hiç girmedim.gayet güzel yedim ama çok abartmadan ve her akşam yürüyüş yaptım.toplam 7 kilo aldım.doğumdan sonra bu aldıklarımın 4,5 kilosu gitti ama benim iştahım asıl doğumdan sonra emzirme sürecine girince başladı! hamileliğim boyunca tatlı istemeyen ben deli gibi tatlı yer oldum.hayatımda hiç olmadığım kadra açık bir iştaha sahip oldum malesef bu yüzden o verdiğim 4,5 kiloyu geri aldım.bebeğim küçük olduğu için ve hava soğuk olduğu için şimdi çıkamıyorum sahile yürüyüşe ama havalar bir düzelsin,bu arada bebeğimde biraz daha büyümüş olacak,yine her gün yürümeye üstelik daha hızlı ve uzun mesafe başlayacağım.bebeğim 6 aylık olunca da çok küçük yemek tabakları satılıyor burda,neredeyse çerezlik gibi,onlardan alıp,öğünlerimi küçültücem.tabak küçük olunca istediğin kadar doldur,az yemiş oluyorsun ;) kaydirigubbakcemile5

bence başarmışsın canım gayet iyi kilon
ben 15le tamamlamıştım, 2 kilo bile alabilirsin daha
2 ay sonra hepsini vermiştim, şimdi eksiye düştüm
gayet iyisin bence tebrikler

ayy mutlu oldum canım yaa...ben boydan kurtarıyorum yoksa çok belli olurdu..bakalım zaten 15 le tamamlarım gibi geliyor

canım bende çok kilolu hamile kaldım.öncesinde de rejim filan yapma olayına hiç girmedim.gayet güzel yedim ama çok abartmadan ve her akşam yürüyüş yaptım.toplam 7 kilo aldım.doğumdan sonra bu aldıklarımın 4,5 kilosu gitti ama benim iştahım asıl doğumdan sonra emzirme sürecine girince başladı! hamileliğim boyunca tatlı istemeyen ben deli gibi tatlı yer oldum.hayatımda hiç olmadığım kadra açık bir iştaha sahip oldum malesef bu yüzden o verdiğim 4,5 kiloyu geri aldım.bebeğim küçük olduğu için ve hava soğuk olduğu için şimdi çıkamıyorum sahile yürüyüşe ama havalar bir düzelsin,bu arada bebeğimde biraz daha büyümüş olacak,yine her gün yürümeye üstelik daha hızlı ve uzun mesafe başlayacağım.bebeğim 6 aylık olunca da çok küçük yemek tabakları satılıyor burda,neredeyse çerezlik gibi,onlardan alıp,öğünlerimi küçültücem.tabak küçük olunca istediğin kadar doldur,az yemiş oluyorsun ;) kaydirigubbakcemile5

inşallah en kısa zamanda verirsin canım kilolarını..benim iştahım çok açıktır ama irademe de çok sahip olabilen biriyim.tatlı yemeyeceğim dedimmi yemem..inşallah bu irademi doğum sonrasında da sürdürebilirim..zaten kendime sözüm var..doğumdan sonra eski kiloma dönmeden tatlılar çikilatalar yoooookkdelikafaduldendelikafadulden

aldığın kilo bencede gayet iyi.ben ilk bebeğimde 13 kilo almıştım.4,ayda 12 kilosunu verdim.ama şimdi tekrar hamile olduğumu öğrendim ve bebeğim daha 6 aylık.yani gelsin kilolar.ama bu sefer korkmuyorum çünkü verilebileceğini biliyorum artık.hayırlı doğumlar canım.

canım bunun bu kriteri yok.
ben sağlıklı beslendim bu zamana kadar ama 15 kilo aldım. 28. haftadayım. doktorum doğum sonuna kadar 30 alacaksın diyor. diyet yaptım ona rağmen hızlı kilo alımım devam etti. bende şaşırıyorum bazende üzülüyorum. yani insan ne kadar yiyebilirki 9 ayda 30 kilo alsın. bünyem malesef böyleymiş

Back