hamilelikte az kilo alanlar.nasıl başardınız...

BeyazLilyum

diplomalı uzman ev hanımı
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
2.343
15
116
Diğer
kızlar az önce okudum da bazı bölümleri çok az kilo alnalar var. 9-10 kilo alanlar bunu nasıl başardınız ben bebek düşünüyorum ama önce diyet yapıp fazla kilolarımdan kurtulmalıyım.çok çabuk kilo alıyorum ve hamilelik döneminden çok fazla korkuyorum istemsiz kilo alacağım diye.nasıl beslendiniz neler yediniz nerelere ağırlık verdiniz egzersiz yaptınızmı.yardımcı olursanız çok sevinirimmm..

VALAHA BEN OKADAR YEMEME RAGMEN BENDE ANLAMADIM SIMDIK BIEL HALA YIYORUM GECENIN 4 DU OLSUN USENMEDEN KALKAR canımın ıstedı ne varsa ypar yer yatarım ama hamıslıkte en cok meyve ve sebze tuketım gecelerı corba cok ıctım tavsıye ederım yogurt corbasını mesela

bende hamileyken 10 kilo aldım.ama bunu nasıl başardın dersen bilmiyorum.canımın istediği herşeyden de çok yedim.sanırım kilo almaya çok yatkın biri değilim.seninkide öyle olacaktır.

Bastada Dedigim Gibi 52 Ile Basladim Su An 60 Kiloyum Valla Bende Ozel Bisey Yapmadim Hatta Cokta Tkiniyorumm :) Aman Bebisim Saglikli Dogsunda Kilo Onemli Deil

yaa çok iyi yaa süper hatta...ben çok çabuk alan biriyim o yüzden korkuyorum hamilelikten.komşumuz 30 kilo almıştı ama çabuk verdi bünyesi yakıyor herhalde...ben 30 kilo alsam 1 yıl yemezsem anca veririm o yüzden çok dikkatli olmalıyım hamilelikte

Evet Canim Bünye Ile Alakali Ben Mesela 14 Kilo Aldim Hamilelikte Ama 12 Kilsunu Doğumda Verdim Doktorum Bile çok şaşirmişti. şimdiden Korkutma Kendini Bence Beslenmene Dikkat Edersen Fazla Almazsin Canim

Evet Canim Bünye Ile Alakali Ben Mesela 14 Kilo Aldim Hamilelikte Ama 12 Kilsunu Doğumda Verdim Doktorum Bile çok şaşirmişti. şimdiden Korkutma Kendini Bence Beslenmene Dikkat Edersen Fazla Almazsin Canim

inşallah yaa..........................................

ben 2. hamileliğimde tam 6 kilo aldım oda ilk 5 ayında 5 kilo son ay 1 kilo.Dr. bebeğin kilo aldını benim hiç almadığımı söyledi bebeğim 1 hafta erken 3,410gr doğdu.kilo almamamın nedeni mi?nedeni doğum yaptığımda evde tam 12 ay 20 günlük bir bebeğimin olması .bütün hamileliğim boyunca ona baktım kucağımdan inmedi takdir edersinizki çocuk bakımı çok zor.aslında ilk hamileleğimde almadım ondada 9 falan ama hergün 20 dk.falan yol gidip geldim.uzun lafın kısası hareket arkadaşlar ve düzenli yürüyüş

ben de 48kg ıle basladım 68 kg ıle doguma gırdım 20 kg almıstım ama hıc umrumda dılldı 10 kılo dogumda gıttı 7. aydan sonra da hızla kılo vermeye basladım suan oglum 15 ay oldu 45 kg'ya kadar ındım, hıcbısey yapmadım sadece bebegıne ve evıne bakmak yetıyor canım spor, dıyet hıkaye.... zaten aksama kadar spor yapmıs oluyorsun:))) hıc korkma canım hamılelıgın tadını cıkar cok guzel oluyor ozledım o gunlerı...

68 kiloydum, ilaç kullanıyodum. bırakınca birden 7 - 8 kilo aldım. 75 76 kiloya çıktım.
27 yaşındayım. bazen bebek istiyorum. kilo vermeliyim diyorum. veremiyorum. zaman geçiyor, istemiyorum sonra.
istiyorum, bu sefer, doğumdan çok ama çok korkuyorum.
60 kilo falan olabilsem, belki cesaret ederim.
bilmem,
bazen de, aman canım kilo verilir yine ..diyorum, bu seferde; 80leri 90ları görmekten ödüm kopuyo ...

bebek isteyip istemediğimi bile bilmiyorum aslında ...6 senelik evliyim :( ... :-I

bende 50 basladım 60 sım 37haftamdayım valla oyle bı yıyorumkı basından berı anlatamam bunyeye baglı heralde hıc dıkkat etmedım ozellıkle hamur ısıne bayılıyorum

68 kiloydum, ilaç kullanıyodum. bırakınca birden 7 - 8 kilo aldım. 75 76 kiloya çıktım.
27 yaşındayım. bazen bebek istiyorum. kilo vermeliyim diyorum. veremiyorum. zaman geçiyor, istemiyorum sonra.
istiyorum, bu sefer, doğumdan çok ama çok korkuyorum.
60 kilo falan olabilsem, belki cesaret ederim.
bilmem,
bazen de, aman canım kilo verilir yine ..diyorum, bu seferde; 80leri 90ları görmekten ödüm kopuyo ...

bebek isteyip istemediğimi bile bilmiyorum aslında ...6 senelik evliyim :( ... :-I

canım fazlada zaman geçirme bak en güzel en sağlıklı doğum 20-30 yaş arası...bak ben çocuk sahibi olmak için diyete başladım.çok şişman değilim balık etliyim boyum uzun..ama dediğim gibi bünyem kilo almaya acaip müsait.60 ın altına indikten sonra düşünüyorum.meyve ve sebze ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum...aten süt yoğurtla aram çok iyi.balık falan bayılırım.ekmekte yemem kahvaltı dışında...ama aşeripte abur cubur isterse ve dayanamazsam.çünkü çok pis boğazım hep tutyorum kendimi yıllardır...allahım hayırlı sağlıklı bi şekilde hamilelik geçirmemi nasip etsin..çocuk çok güzel yaaa evin neşesi...bu topikleri okuyunca çok duygulanıyorum gözlerim doluyor hep

Ben de ilk 4 ayda 5 kilo almıştım, sonra elevit vitamin hapına başladım ve 4 kilo aldım 1,5 ay içinde.
Aranızda elevit kullanan var mı?

Evet Bunu Bende çok Merak Ediyorum. O Kadar Dikkat Ettiğim Ve Düzenli Beslenmeye çaliştiğim Halde Nasi Kilo Aldiğimi Anlayamiyorum. Neredeyse 10 Kilo Aldim Ve Daha 18. Hafta . 50-52 Arasindaydi Kilom. En Son 2 Dim. 2 Hafta önce. şimdi Kimbilir Kaç Oldum

Bende 18. haftamdayım 3-4 kilo aldım 59 kiloyum şimdilik normal herhalde bende kilo almaktan korkuyorum bu ara iştahım çok açıldı dün gece 4 te uyandım açlıktan uyuyamadım kalkıp bişeler yedim inş çok fazla kilo almam. ilk aylarda fazla alınmıyor son aylarda daha çok alınıyor diye biliyorum ama kısmet artık bebeğim sağlıklı olsunda inş

Maalesef bende kilolu bir yapıya sahip olduğum için hep biraz zayıflayıp öyle hamile kalmak istemiştim ama düşündüğüm gibi olmadı tam 86 kilo ile hamile kaldım 2 aylık hamile iken babamı kaybettim ve o arada 2-3 kilo verdim şu an 95 kiloyum allah kısmet ederse martın 3 ünde doğumum var.5 yıllık evliyim evlenirken 54 kiloydum ama sonra çok kilo aldım doğumdan sonra allah nasip ederse verip en azından bir 60-65 arası olmayı hedefliyorum inşallah...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun o güzel melekler için herşeye değer....

Back