Hamilelikte aşırı derecede yormak kendini :/

tubishirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
33
8
86
Hamişler 20 haftalık gebeyim eşimle akşamları dışarı çıkıp yarım saat falan düzenli yütüyüş yapıyoruz ama dün tüm günü hesaplarsak 2-3 saatten fazla yol yürüdüm hızlı tempoyla. Dünden beri aşırı bel ağrım var ve hala devam ediyor kanamam falan yok ama bebeğime ne gibi bi zararı olur?? ilk hamileliğim :KK64:

bısıcık olmaz ben 6-7 haftalıkken yurt dısına gıttım gunde ortalama 10 km yol yurudum bısıcıkte olmadı, gecen hafta ev tasıdık evın tum esyalarını ben yerlestırdım gunde 10 saat toplamda 5 gun ev ısı yaptım Allaha emanetız..
yorulursan dınlen agrıların gecer zaten, ama fazla yurumekten zorlayıcı olmadıktan sonra hareketten zarar gelmez..

Bencede yuruyus zarar vermez ama kendinde yorgunluk hissettigin an birakmali dinlenmelisin. Neticede hamilesin kendini hamile olmadigin zamanki gibi spor yaparken zorlamamalisin.

Ya bende bisey danisayim 13+5 haftalik hamileyim dun aniden firlayip kalktim yerimden sonra bi agri girdi gecti bugunde sol.kasigimda surekli bi agri vardi yarin doktora gitcem ama esim gorevde tek oldugum icin daha fazla evham yapiyorum biseycik olmaz demi :-(

Back
X