- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
Lustral kullanıyorum canım haftaya transferım var inşallah tutunmayı etkılemez doktorum etkilemez diyoUzun zaman geçmiş kizlar nasılsınız. Her şey yolunda mı
Parçalı bulutlu canım ama genelde iyi çok şükür. Hala deniyoruz çocuk. Henüz olmadı 4 ay oldu. Bazen diyorum bilinçaltım istemiyor mu acaba ondan mı olmuyor diye korkuyorum. Çünkü atak dönemlerinde genelde bu korku geliyor içimeLustral kullanıyorum canım haftaya transferım var inşallah tutunmayı etkılemez doktorum etkilemez diyosende mi kullanıyosun canım?
Aaaa aynı benım düşüncem bazen bende korkuyorum bilinçaltım istemeyip transferden sonra tutunmayı reddederse diye korkuyorumParçalı bulutlu canım ama genelde iyi çok şükür. Hala deniyoruz çocuk. Henüz olmadı 4 ay oldu. Bazen diyorum bilinçaltım istemiyor mu acaba ondan mı olmuyor diye korkuyorum. Çünkü atak dönemlerinde genelde bu korku geliyor içimehayırlısı bakalım sizde ne var ne yok
Evet aslında çok mantıklı konuşmuş. Kullanıyorum canım hem de paxera. Kullanmaya da devam edicem Rabbime bırakıyorum artık. Diğer ilaçlar hiç iyi gelmedi maalesefAaaa aynı benım düşüncem bazen bende korkuyorum bilinçaltım istemeyip transferden sonra tutunmayı reddederse diye korkuyorumbi de stres baskılıcak tutunmayı diye korkuyorum bana doktorum şöyle dedi alakası yok stres etkılese anksiyeteli panik ataklı kimsenın cocugu olmaz direk bunlar kısırlık nedeni olarak gecilirdi kayda dedi hatta kortizol hormonunun rahmi kasmadıgınıda soyledi. Bi de oyle bişey olsa bilinçaltıyla istenmeyen gebelik yaşayan herkes bebegi dısarı atardı kürtaj diye bişey kalmazdı dedi istenmeyen gebeliklerde cok var sonucta diye ekledi. İlaç kullanıyo musun canım?
Coğu kişi 3 adet ilaç kullanırken hamıle kalmış o yuzden paxera nın zarar verecegını sanmıyorum zaten bebek bir pıhtı bıle degıl gebeliği öğrenmeden once ve anne ile bi bagı bıle yeni yeni gelişiyo. Doktorun zarar verır dedi mi?Evet aslında çok mantıklı konuşmuş. Kullanıyorum canım hem de paxera. Kullanmaya da devam edicem Rabbime bırakıyorum artık. Diğer ilaçlar hiç iyi gelmedi maalesef
Yınede bu bilinçaltından korkuyorum ama inşallah öyle bişey yokturEvet aslında çok mantıklı konuşmuş. Kullanıyorum canım hem de paxera. Kullanmaya da devam edicem Rabbime bırakıyorum artık. Diğer ilaçlar hiç iyi gelmedi maalesef
Yani paxera diğer ilaçlara göre daha riskli evet ama dediğin gibi paxera kullanmasam lustral artı birkaç ilaç daha kullanmam gerekecekti. Üstüne iyi de hissetmedikten sonra daha zararlı olacağını düşünüp böyle karar aldık eşimle. Gerisi Rabbime kalmış. Doktor ilaçların etkisine bakacak olursak parolda bile risk var dedi. Nasip yani her şey bir yerde. Bir de elimizde olsa keşke.Coğu kişi 3 adet ilaç kullanırken hamıle kalmış o yuzden paxera nın zarar verecegını sanmıyorum zaten bebek bir pıhtı bıle degıl gebeliği öğrenmeden once ve anne ile bi bagı bıle yeni yeni gelişiyo. Doktorun zarar verır dedi mi?
Bana doktorum pozitifi gorene kadar bebek ilaçtan etkılenmez dedi anneyle bag kurmuyomuş ilaçı gecircek kadarYani paxera diğer ilaçlara göre daha riskli evet ama dediğin gibi paxera kullanmasam lustral artı birkaç ilaç daha kullanmam gerekecekti. Üstüne iyi de hissetmedikten sonra daha zararlı olacağını düşünüp böyle karar aldık eşimle. Gerisi Rabbime kalmış. Doktor ilaçların etkisine bakacak olursak parolda bile risk var dedi. Nasip yani her şey bir yerde. Bir de elimizde olsa keşke.
Bılmıyorum kiSen olunca bırakacak mısın ilacı
Yani ilacsız olunca stres zaten bebegı daha cok etkılıyor. Bende kendımı zorlamam yapamazsam ilaça devam ederım bi de hamıleliğimi aglayarak karalar baglayarak gecırmek istemıyorum guzel gecsın istıyorum o yuzden kullanmam gerekırse kullanıcam zaten ilaç korkumda yok guvenıyorum doktorumaBen bırakmayı düşünmüyorum canım. İlaç değişikliği bile çok kötü etkiledi beni. Dozunu düşürücem elimden geldiğince
Kızlar bende de aynı selectraya geçmeyi düşünüyorum bende daha hafif araştırmalarıma göre.Yani paxera diğer ilaçlara göre daha riskli evet ama dediğin gibi paxera kullanmasam lustral artı birkaç ilaç daha kullanmam gerekecekti. Üstüne iyi de hissetmedikten sonra daha zararlı olacağını düşünüp böyle karar aldık eşimle. Gerisi Rabbime kalmış. Doktor ilaçların etkisine bakacak olursak parolda bile risk var dedi. Nasip yani her şey bir yerde. Bir de elimizde olsa keşke.
Yani bencede ama hamilelikte korkutucu gelıyo ya ben nasıl hamile kalcam nasıl hamileliğimi devam ettircem bu hislerle diye korkuyorum bebegıde kendimle ateşe atıyorum gibi hissedıyorum ben iyi degılken nasıl yapıcam bu hamileliği diye inşallah bilinçaltı koruması gibi bişey yokturYok ya korkma ben senden daha kötü durumdayım lustral iyi gelmedi mesela hafif geldi düşün. Ki doktorun da dediği gibi panik atak ve anksiyetesi olan kimsenin çocuğu olmazdı böyle olsa. Bol bol dua et bu süreçte en iyi o geliyor bana. Gerisi Rabbime kalmış
Hamıle kalmayı mı dusunuyosun canım yoksa hamıle misin?Kızlar bende de aynı selectraya geçmeyi düşünüyorum bende daha hafif araştırmalarıma göre.
Emin ol o hisler bende de var. Ve bence bizim gibi olan herkeste. Doğacak çocuğu böyle bir hayata sürükleme korkusu var. Ama Rabbim de büyük diyorum bir yandan kimler kimler anne oluyor. Ya da her anne olan tamamen sağlıklı mı. Ne bileyim gerçekten hayırlısıYani bencede ama hamilelikte korkutucu gelıyo ya ben nasıl hamile kalcam nasıl hamileliğimi devam ettircem bu hislerle diye korkuyorum bebegıde kendimle ateşe atıyorum gibi hissedıyorum ben iyi degılken nasıl yapıcam bu hamileliği diye inşallah bilinçaltı koruması gibi bişey yokturEvet evet dua iyi gelıyor canım bakalım artık Allah ol derse olacak
Eşim bana dıyo ki korkanın cocugu olmaz atasözü senın için mi denmiş diyeEmin ol o hisler bende de var. Ve bence bizim gibi olan herkeste. Doğacak çocuğu böyle bir hayata sürükleme korkusu var. Ama Rabbim de büyük diyorum bir yandan kimler kimler anne oluyor. Ya da her anne olan tamamen sağlıklı mı. Ne bileyim gerçekten hayırlısı
Değilim canım planlıyorum bende. Bide çocuk konusunda strese sıkıntıya girmeyelim istiyorum ya olacaksa elbet olacak geçen ay sırf bu sıkıntıdan hayatımda ilk defa 15 gün gecikme yaşadım ha oldum ha olacam diye. Allahtan hayırlısını diliyorum sizler içinde. Umarım hepimiz bir gün sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi Allah’ın izniyle kucağımıza alırızHamıle kalmayı mı dusunuyosun canım yoksa hamıle misin?