Hamilelikte antidepresan kullanımı

Değilim canım planlıyorum bende. Bide çocuk konusunda strese sıkıntıya girmeyelim istiyorum ya olacaksa elbet olacak geçen ay sırf bu sıkıntıdan hayatımda ilk defa 15 gün gecikme yaşadım ha oldum ha olacam diye. Allahtan hayırlısını diliyorum sizler içinde. Umarım hepimiz bir gün sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi Allah’ın izniyle kucağımıza alırız 🫶🏼❤️
Planlama sıradında hangi ilaçı kullanıyosun? Yani bizim diğerlerine gore işimiz daha zor ama yapacagız Allahın izniyle bizde❤️

Hamıle kalmayı mı dusunuyosun canım yoksa hamıle misin?
Değilim canım planlıyorum bende. Bide çocuk konusunda strese sıkıntıya girmeyelim istiyorum ya olacaksa elbet olacak geçen ay sırf bu sıkıntıdan hayatımda ilk defa 15 gün gecikme yaşadım ha oldum ha olacam diye. Allahtan hayırlısını diliyorum sizler içinde. Umarım hepimiz bir gün sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi Allah’ın izniyle kucağımıza alırız 🫶🏼
Planlama sıradında hangi ilaçı kullanıyosun? Yani bizim diğerlerine gore işimiz daha zor ama yapacagız Allahın izniyle bizde❤️
Paxera ya da paxil ikiside aynı ilaç zaten. Bunu kullanıyorum canım.

3 yıllık evliyim yaygın anksiyete bozukluğu var çocuk düşünüyoruz ilk zamanlar korku hissi yoktu ama şimdi yoğun bir korku hissi yaşıyorum resmen hamile kalmak istemiyorum gibi bir durum içindeyim ama çok da istiyorum eğer hamile kalırsam bu duygularla nasıl yaşayacağım 9 ay boyunca diye büyük bir çıkmaza girdim doktorum bana misol 50 mg vermişti bir kaç ay kullanıp bıraktım tekrar başlasam ve gebelikte kullanımı olur mu diye düşünüyorum çok kötüyüm

Merhaba arkadaşlar bende 5 haftalık gebeyim hamile kalmadan önce panik atağım yüzünden cipralex 10 mg kullanıyordum hamile olduğumu öğrendiğimde bıraktım 2 hafta sonra mahfoldum resmen hayattan bezmiş canım hiçbişey yapmak istemiyor çok kötüyüm pskyatriye gitmk zorunda kaldım selectra 25 mg verdi stress altında olan çocukta sağlıklı olmıycagı için şimdilik ilaca başladım ne olur dua edin bişey olmasın 🙏 başına gelen varsa yazsın
Canım konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama umarım görürsün mesajımı bebeğini sağlıklı bi şekilde almıssındır inşallah kucağına bana da antıdeprasan yazdı doktor uyuyamıyorum falan diye sende kullanmıssın sanırım bebeğe bı zararı oldu mu umarım olmamıştır ama bende ne yapacagımı bilemedim

Hanımlar merhaba. 6 yıldır paxera 20 mg kullanıyordum. Hamilelik düşündüğüm için lustral 50 mg a geçtik ama bana yetmiyor gibi geliyor. Aslında son yıllarda çok iyiydim 2 yılda bir atak geliyordu. Ama şimdi özgüvenim çok düştü. Belki de ilacın mg yükselticez. Böyle nasıl anne olucam diye üzülüp daha çok atağa giriyorum. Benim gibi olan var mı aranızda ya da bu dönemi atlatan 😥
Merhaba suan nasılsınız gebelikte kullandınız mı ilac acaba

X