Arkadaşlar merhaba,
Ben geçtiğimiz sene ağustos ayında preeklampsi geçirdim ve 25. haftamda bebeğimi kaybettim.sonrasında anksiyete bozukluğu başladı bende .Boynumda kasılmalarım oluyordu.Sonra İstanbul Erenköyde psikiyatra gittim şansım doktorumun iyi olmasıydı teşhisimi hemen koydu ve ilaç başladık Duloxx kullandım. İlacı kullandığım süre içinde çok iyiydim hayata hep pozitif bakıyor ve mutluydum.Sonrasında mayıs ayında hamile kaldığımı öğrendim.Bir yandan sevindim bir yandan sürekli ağlıyorum.Şimdi 11 Haftalık hamileyim ve inanılmaz duygu karmaşası yaşıyorum ve sürekli endişe halindeyim.Sürekli eski yaşadığım günle geliyor aklıma ve sürekli olumsuz düşünüyorum elimde olmadan.Sürekli kötü şeyler olacakmış gibi endişeye kapılıyorum.hiç iyi düşünemiyorum hep olumsuzum. Öyleki bebeğimin normal zamanından önce doğum prematüre doğacağına inandırıp kendimi alıştırıyorum.Etrafımda kimse beni anlamıyor.Olumlu düşün diyorlar ama elimde değil anlatamıyorum.İşin kısası çok kötü bir durumdayım... Psikyatri doktorum 3 ay dan sonra kullanabileceğim ilaçlar olduğunu söyledi fakat ,haftaya randevum var .Şimdi sizlerden destek istiyoum.Başa çıkabilen var mı bu durumla ? Yada ilaç kullanan ,Yada farklı birşey yapıp bu durumdan kurtulan.Birbirimize destek olalım.Bana cevap verirseniz çok sevinirim.