Merhaba ben de anksiyete bozukluğundan muzdaribim.Ama hamile değilim.İlaç kullanabiliyorum bu sayede.Zaten ilaçla da durum ilk etapda günlük gülüstanlık olmuyor.Bu yüzden ilaç kullanamıyorum diye endişelenmeyin.Genel endişelerinizi gözden geçirin.Neden bu duruma geldiniz,bunları tespit etmeye çalışın.Belki hamilelik,belki hayatınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz şeyleri çok fazla düşünmek sizi bu duruma sokmuş olabilir.Problemlerinizi ilgili kişilerle konuşmak sizi rahatlatacaktır.Ataklar geldiğinde de Atarax kullanılabiliyor diye biliyorum ya da pasiflora.Onu da bir doktorunuza danışın.Bu durum birden ortaya çıkmış gibi gelebilir.Ama aslında uzun stres ve endişe dönemlerinin sonunda vücudun artık tepki vermesi gibidir panik atak ve anksiyete bozukluğu.Böyle bir deneyin üçüncü aya kadar bakalım İnşallah atlatırsınız olmazsa antidepresana başlarsınız,üzülmeyin,paniklemeyin.Üzüntü ve panik bu hastalığı tetikler.Ne kötü olduğunu yaşayan bilir.Sormak,konuşmak istediğiniz birşeyler olursa ben buralardayım :)