Hamilelikmi yoksa normal gecikmemidir

melike c

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
73
22
30
meraba hanımlar kafam cok karışık. Size de anlatiyim bana bi fikir verirmisiniz.

simdi adetimden 3 gun oncesinden adet olcakmis hissi oluyodm hatta erken olcam galiba diyop ped bile taktim ama gelen giden yok dedm heralde bu oncesi agrilarmdi. Neyse adet gunumde peceteye sadece 1 damla seklinde belki bir damla bile degil pembe leke geldi. Heralde adet olcam dedm ama o damladan baska hic bisy yok sökülemedim heralde dedm bekledim adet olcakmis gibi agrim oluyo bi sure sonra binkayboluyo sanki hic olmicakmisim gibi sancim gidiyo. Ama yine adetm yok. Idrarda test yaptm cikmadi erken gebelik testi yaptm gcikmejin 3 gunu cikmadi , ogun kan verdim 0.100 cikti negatif. Bugun gecikmenin 5. Gunu ve hala olmadim arada bulantm var ama kisa sureli oluyo ara ara kramp griyo olcakmisim gibi ama yok. 18 aylik kizim var emiyo beni hala. Diyorumki acaba emzirdigim icin mi oldu duzensizlikler yapabliyoms ama gecikmem olmuyodu cook uzun zamandir.ya gunum de yada erken oluyodum. Emzirmeden kaynakli olsa o pembe damla lekelenme neyin nesiydi.2 hamileligimde de pembe lekeyi ben gordum. Boyle bisey yasayan varmi ya da yokmudur nedir kac gundur kafami kurcaliyo

meraba hanımlar kafam cok karışık. Size de anlatiyim bana bi fikir verirmisiniz.

simdi adetimden 3 gun oncesinden adet olcakmis hissi oluyodm hatta erken olcam galiba diyop ped bile taktim ama gelen giden yok dedm heralde bu oncesi agrilarmdi. Neyse adet gunumde peceteye sadece 1 damla seklinde belki bir damla bile degil pembe leke geldi. Heralde adet olcam dedm ama o damladan baska hic bisy yok sökülemedim heralde dedm bekledim adet olcakmis gibi agrim oluyo bi sure sonra binkayboluyo sanki hic olmicakmisim gibi sancim gidiyo. Ama yine adetm yok. Idrarda test yaptm cikmadi erken gebelik testi yaptm gcikmejin 3 gunu cikmadi , ogun kan verdim 0.100 cikti negatif. Bugun gecikmenin 5. Gunu ve hala olmadim arada bulantm var ama kisa sureli oluyo ara ara kramp griyo olcakmisim gibi ama yok. 18 aylik kizim var emiyo beni hala. Diyorumki acaba emzirdigim icin mi oldu duzensizlikler yapabliyoms ama gecikmem olmuyodu cook uzun zamandir.ya gunum de yada erken oluyodum. Emzirmeden kaynakli olsa o pembe damla lekelenme neyin nesiydi.2 hamileligimde de pembe lekeyi ben gordum. Boyle bisey yasayan varmi ya da yokmudur nedir kac gundur kafami kurcaliyo
En guzeli kan tahlili yaptirmaniz aslinda
Emzirdiginiz icin duzensizlik olmasi da ihtimal,hamile kalmanizda bi ihtimal.En guzeli ve kesin çozumu kan tahlili

Son durumunuz ne acaba bende de benzer bir durum var da adet oldunuz mu yoksa hamilemiymissiniz

Evet adet oldum 5 gun gecikmenin aksaminda. Sanirim emzirdigim icin gecikti
Hayırlısı olsun melike hanım.
Benimde 5 gun gecikmem var. Yoğun akıntı yaşıyorum beyaz ve şeffaf renk. Alt karnımda şişlik. Göğüslerin içinde sanki kitle varmış gibi VS vs. Adet gününe 6 gün kala ilişkimiz oldu. Bugün test yaptım ama negatif. Geç dollenme mi oldu da negatif geldi kafamda deli sorular

Gec dollenme isi biraz kafa karistiriyo iliskiden 15 20 gun snra test yaparsaniz kesin sonuc alirsiniz bence kan da verseniz netleseblr acele etmeyin beklemek zor biliyorum ama baska caremizde yok malesef. İnşallah dilediginiz gibi bi sonuc alirsiniz🙏

Gec dollenme isi biraz kafa karistiriyo iliskiden 15 20 gun snra test yaparsaniz kesin sonuc alirsiniz bence kan da verseniz netleseblr acele etmeyin beklemek zor biliyorum ama baska caremizde yok malesef. İnşallah dilediginiz gibi bi sonuc
Evet malesef sabretmek çok zor. İnşallah olumlu sonuçlar alırım. Pazartesi sabah tekrsr idrar testini deneyip negatife görsem kan vermeye gideceğim.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

X