- 24 Nisan 2014
- 414
- 185
- 29
- Konu Sahibi Lotuslilium
malesef ben gece 3 de elendim, regl oldum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim.Cok gecmis olsun. Saglik olsun yeter demek zamani degilmis. Hayirlisi olsun . Dedigin gibi herseyin basi stress…
Sağlık olsun canım, inşallah bir dahaki sefere olur. Babana acil şifalar diliyorumaslında emin gibiydim regl olacağıma çünkü bu ay çok stresliydi benim için. babam kanser hastası ve durumu biraz ağırdı.
sanırım kullandığım yeni ürünler de ara kanamamsı bir şey yaptı.
biz 1.5 yıldır deniyoruz. eşimin morfolojisi ve ileri hareketlisi sıkıntı.
destekleriniz için teşekkür ederim.
herşeyin başı stres
Çok teşekkür ederimSağlık olsun canım, inşallah bir dahaki sefere olur. Babana acil şifalar diliyorum
Bugün reglm son günü. Bu ay takip yapmayı düşünmüyorum.Son durumunuz nedir peki
Hayırlısı olsun inşallah. Umarım bu ay olurBen tam gunum de adet oldum. belirtiler hepsi artık vucudumu dinlemeyecem . Gecikme olursa test yapcam
Herkese merhaba,
Adet günüm yarın veya öbürgün olmalı. Adet günümü belirtilerle anlayan biriyimdir. Bugün wc gittiğimde peçeteye biraz pembe kan geldiğini (akıntıyla karışık) gördüm. Aa erken oluyorum heralde dedim, ped taktım. Sildikçe gelen pembe lekeler oldu. Pedime de biraz akıntıyla karışık biraz pembe akıntı gelmiş. Ama 1 saate kesildi ve beyaza döndü. Bir kez daha böyle bir şey gelmişti ama o idrar yolu enfeksiyonu ile ilgiliymiş. Araştırınca akıntıyla karışık gelmesi yerleşme kanaması olduğunu gösteriyor. Belim çok ağrıdı, bacaklarıma vurdu. Ben regl olduğumu düşünüp tekrar wc gittiğimde ise yine hiç bir şey yoktu. Buna güvenip predictor yaptım. (Yalnız idrarımı bir kaç damla yapabildim ) Negatif çıktı.
Yerleşme kanaması yaşayıp sonrasında pozitife dönen oldu mu? İyice manyak mı oldum diyorum yoksa.
Selam canım bende bişi sormak istiyorum değişme 3 gün var malum bugün KPSS sınavım vardı sınavda sağ kasıgıma kramp girdi çıkınca hemen lavaboya gitttim adet oldum sandım ama sümüksü bir yapıda çok az açık kahve rengi bir akıntım olmuş asla kan değil ve devamı olmadı saat 4 ten beri bekliyorum ama yok test yaptım çok silik gibi resim de görürmüsünüz bilmem tabi de aralık ayında da dış gebelık ameliyatı oldum sol tüpüm alındı aslında öğrermenım ve dış gebelikten sonra da istemıyorsun 1 sene en az dershaneye falan yazıldım 2025 için hemde calısyoeum 8 yaşında da bi oğlum var bi kaza oldu işte oda yumurtlamaya denk geldi eşimin dıkkatsızlıgı sizce şu an bu durum ne olabılır :/Sabah ilk idrarla deneyin testleri.
Hamileliğin ilk zamanları yeterince Hcg olmadığı için gün içindeki idrarlarda çıkmıyor.
Merhaba dün benim de aynı şekilde bir lekelenmem oldu yoğun akıntıyla birlikte ve 10 gündür belirtti yaşıyorum hala regl olmadım tabi pcos var bende . 3 gün önce test yaptım negatif çıkmıştıAy bugun aynısını yasadım uzayan akıntı ile pembe vızon geldi adete 3 kala ben de dun yaptım strip test. Ama bdha gelmedı şok oldum yumurtlama tahmınım hıc sasmaz erken gelmez adettm gelecekse de not ederdim erken yumurtladım dye 2gun kala bole bsy anca yerlesme olablr bende de.
İlaç veya ağrı kesici kullandınız mı bu sürede hiç? Onlar da önce kanamayı keser gibi yapıp tekrar kanamaya devam ettiriyor.Arkadaşlar kısa regly yada üstüne görme yaşayıp hamile kalan var mi? Bu ay benimde 7 gün süren reglym bat da sildikce kahve geldi. Sonraki gün regly gibi yogun. Sonraki gün sildikce gelen pembe kirmizi. Sonraki gün sildikce gelen kahve lekelerle yine. Ve 2 3 gündür hicbir sey yok. Regly agrisi göğüs büyüklüğü hicbiri. Kanamayi gordukten 1 gün sonra erken gebelik testi negatifti birdaha da yapmadim korktugum icin
Hayır kullanmadim. Zaten agrili gecmedi bide 1 gün biraz gelip kesildi. Diger 3 gün sildikce gelen leke seklinde oldu ve bitti büsbütünİlaç veya ağrı kesici kullandınız mı bu sürede hiç? Onlar da önce kanamayı keser gibi yapıp tekrar kanamaya devam ettiriyor.
Canım son durumun nedirİnşallah. ben ped bile takmıştım, pedime çok hafif gelmiş. Sonrasında belim ağrıyınca kanamam başlamıştır diye düşündüm. Bir baktım tertemiz hatta beyaza dönmüş akıntım. İyice kafam karıştı. Eğer bu yerleşme kanamasıysa sadece testte çıkmaması bir tuhaf geldi bana ama. Bilemiyorum.